bitanecim düğün tarihlerimizde yakınmış senle bnm de 3 ekim de Allah nasip ederse :Saruboceq:
hevin aldıklarını güle güle kullan güzelim ama o markayı bilmiyorum
sagol canim benim a.s.
alman markasi o ayni siemens, philips gibi özellikle mutfak aletlerinde tavsiye ediyorlar arastirip öyle aldim zaten cok kararsizim is arkadaslarim (hepsi alman) hep bu markayi tavsiye ettiler senelerdir kullaniyorlarmis, benim aldiklarimda yeni seriymis aslinda kirmizi istiyordum mutfak aletlerimi ama bunlarda karar kildim modasi asla gecmez diye mutfagimida krem rengi istiyorum artik perdeler masa örtüleri bezler vs renkli olcak yoksa sıkılırım mutfakta renk olmazsa :icecream:
bende anneme sordumda hatırlamadı cnm annemde yıllarca almanyada yaşadıda aynen katılıyorum bencede cıvıl cıvıl olmalı mutfak
Bugün sınavım vardı iyi dilekleriniz için teşekkürler.Bu benim ikinci üniversitem oluyor son sınıftayım ama uzadı işte biraz 3 ders kadarcık ..Ya öğlen gidiyorum sınava benim okul pazarın yanındaymış hihoyyyt ben hiç balgatı bilmem şansa bak sınava giren millet pazara baka baka gidiyor benimde gözüm kalmıştı.Çıkışta bi baktım ordan 2 tane pijama aldım.5 er tl den aldım...Kumaşlarıda çok güzel diz izi olmayanlardan bluz falan dikilir ya hani onlardan dı..Sonraaa Kızılaydan eve geçecektim bide ne göreyim YKM nin yanında LOYA var kaydirigubbakcemile3 dehşet büyük bi yer yaaa..Çok istiyordum loyayı kısmet bugüneymiş :sm_cool: param yoktu pek bişi alamadım ama gözüm kaldı yaa :çok üzgünüm: .Arada sırada gidip eksikleri alırım artık...
Bu pazardan 5 tl
Buda pazardan 5 tl
Bunlar da LOYA dan
7,5 üst (içinde dolgulu sudyen var :jeyyar: )1,5 alt
NBB fiyatı çok iyi valla hemde dolgulu sanırım renginden dolayı 5 tl cik
buda 1,5 tl
:uhm: vallahi öyle dediler burda herkes (türkler bile dahil) is arkadaslarima gittigimde hatta görmüstüm hepsinde bu marka aletler icime kurt düstü bak simdi insallah hata yapmamisimdir :a015:
damlacım aldığın cicilerini güle güle kullan pembe pijamana bittimm hihoyyyt bu arada sınavın nasıl geçti güzelim ?
Damla'cim güle güle kullan canim sana kirmizi cok yakisiyoo kaydirigubbakcemile2 sinavin iyi gecmistir insallah a.s.
bir once bitirirsin inşallah okulu ..güle güle kullan aldıklarını..çok ciicler..
Sağolun kızlar valla sınav da başım bi garipti okuduklarım zor anladım.Tekrar dönüş yaptım ki iyiki yapmışım yanlış yaptıklarım olmuş düzelttim sanırım iyiydi kalmam yani :sm_cool: yarında 2 tane var.Biraz sonra çalışmaya başlıcam :bbo: kendinize çok iyi bakın öptüm şimdikkk :1hug:
yok cnm evinde kullanıp memnun oldukdan sonra içine kurt düşürme sonuçta arkşların memnun güzelim
kızlarr iyi akşamlar
bugün istediğim çay tabaklarından aldım çok sade ama ben çok beğeniyordum ucuza buldum aldım 12 tanesi 7.80 tuttu
kızlarr iyi akşamlar
bugün istediğim çay tabaklarından aldım çok sade ama ben çok beğeniyordum ucuza buldum aldım 12 tanesi 7.80 tuttu
Evt baya uyguna almışsın cnm güle güle kullan
Lokmammm hşg. cnm sınavın varmıydı bugün senin cnm?
Lepicim güle güle kullan
sade ama çok zarif..ahh biz kadınalr..mandalından tutun da mobilyasına kadar herseyi düşünüyoruz...gercekten yuvayı dişi kuş yapıyormuş..bunun daha iyi anladım...:bbo::bbo::bbo:
umarım onuda kolaylıkla başarırsın cnm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?