Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eveet bu fiyata kaçmaz istediğim bişey:jeyyar:
Eudorabeta ben bugün baktım carrefourda senn istediğin beyazlardan göremedim
18 liraya satılanları da beğenmedim daha doğrusu iğrenç derecede vernik kokuyodu almadım

kızlarr iyi akşamlar
bugün istediğim çay tabaklarından aldım çok sade ama ben çok beğeniyordum ucuza buldum aldım 12 tanesi 7.80 tuttu

eweeet ben bu çay tabaklarını yakından gördüm çok modern çok beğenmiştim:asigim:
güle güle kullan lepicim:lepi:

damla-dincer ve lepi aldıklarınız hayırlı olsun arkadaşlar.bu akşam burası pek sakin hayırdır inşallah.çeyiz alışverişi yapıldı da yorgunluk mu çöktü :)

canim benim firin privileg ve okadar memnunum ki anlatamam bosch siemens gibi markalarlin firinindan daha iyi abim bosch kulaniyor ordan biliyorum güle güle kulan

günaydın çeyiz güzelleria.s dün gelinliğimi kesinleştirdik ölçüler alındı kısmetse provalara başlanıcak çok güzel çok içime sindi allah giymeyi nasip etsin inşlh.Sulfat ve eurobeta hatırlar fiyat yazmıştım fransız danteli ağırlıklı bir gelinlik 1500 dedi 800 düştü ve 650 anlaştık 50 kapora verdik geri kalanda teslim alcağımız zaman.yani kızlar kesinlikle pazarlık yapın ama şuda bir gerçek el emeği olan işlerde hakkını vermek gerekir göz nuru çünkü.birde supla tabağı aldım kızlar ksk den çok güzel oda 9,90 dan aldım 5 liraya nerdee bulamadım ben vallahı almasam içimde kalacaktı bari bende kalsın dedim bir ara resim eklemeye çalışırım....:asigim:

eweeet ben bu çay tabaklarını yakından gördüm çok modern çok beğenmiştim:asigim:
güle güle kullan lepicim:lepi:

çok uyguna yaptırmışsın canım ya gerçekten dişli birini yanımızda götürüp pazarlık yaptırmak gerek gelinlik diye 500 liralık malı 1000 e de 2000 e de satıyorlar senin bulduğun yer gibi yer nasip olsun yaptıracaklara tabş bana da:asigim:

evet lepi kesinlikle dişli bir pazarlıkçı gerek herkese nasip etsin

Ne oldu 2 gündür buraya yaaa, kaderine terk edilmiş senağlama
Parpalm hayırlı uğurlu olsun canım. Büyük bir yük üstünden kalkmıştır. Madam Rose mu demiştin sen, orda mu diktiriyorsun? Benim daha ortada bişey en geç mayıs başı karar vermem lazım. Modelini görebilecek miyiz yerimseniben

Anaaaaaaam ben de 3 aylı rakamlar yazmaya başlamış delikafadulden Birden panik başladı görünce laelaelaelaelae

sulfatcım ve roselin çok teşekkür ederim büyük yük kalktı birde istediğim model oldu fotosunu sanırım provalarda oluşmaya başlayınca koyabilirim darısı sizin başınıza yanlız bayanın dedği nisanı geçirmeyin bunun iplikçisi kumaşçısı hepsi sezon açıyor pahalanıcakzamlı olucak dedi

Günaydın kızlar.kimsecikler yokki fisfisfis
günaydin canimm ben varim simdi sen yoksun fisfisfis

kesinliklte canim, merak la beklicegim gelinligin ilk fotograflarini

Anaaaaaaam ben de 3 aylı rakamlar yazmaya başlamış delikafadulden Birden panik başladı görünce laelaelaelaelae
kiz hayret ayni sey bendede oldu yerimseniben bi baktim 3 ay yaziyor garib bir guygu sadi yine

canım sıkılıyo yaa
hayirdir gülüm... kim canini sikti?

hakikatten cok cok uguna almisin, nasil bir pazarlik kabiliyeti bu. ben hic beceremem hata pazarlik yapmaya utaniyorum anlisagin safim kaydirigubbakcemile3
1500 den 650 hayirli olsun fiyat süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…