pınarrrrrrrrr ne ara geldinde gitin kuzum sen yaaa
bunu böcüğe hediye alalım mı ortak olarak kaydirigubbakcemile3
erk. ark. özledim
sende gülüm dedin daha da bi özledimm
hep gülüm der banaŞeniz
canim benim firin privileg ve okadar memnunum ki anlatamam bosch siemens gibi markalarlin firinindan daha iyi abim bosch kulaniyor ordan biliyorum güle güle kulan
Kızlaaarr sonunda bittti sınavlar ne olcak bakalım son 2 saat çalışan biri olarak :lepi: Sanırım süperdi hihoyyyt
selam çeyizci güzelleri
herkes aldıklarını güle güle kullansın
dantel sardıran pike takımı yaptıran var mı aranızda?annemin ördüğü danteller var sarılacak. fiyat olarak ne diyorlar? burada pike takımına 290 dedi bir kadın normal fiyat mı?
lütfen normal olmasın ya göçücem yoksa :1no2:
sagol bitanem :1hug: yüregime su serptin valla a.s.
komşu ya bılerek mı yapıyon cok ığrenc :dilcikar: ona vercen parayı temaya ver hayrıma
canim annem de yaptirdi benim icin. Ama tanidik oldugu icin uyguna yapti güya.. güya diyorum cünki akraba kazigi da az yemedik
benimki piketakimi nevresim takimi buzdolabin üzünde serilen den yüklük dedikleri baska seyler daha varmi bilmiyorum bacim 1000 ytl ödedik.
hımm seninki daha tuzlu olmuş. bana kalsa istemem öyle pike sarma falan ama örülmüş zamanında.
şimdi lohusa yatağına, sünnet yatağına serilsin diye saten yorgan diktiriyoruz. yün yorgan istemem diye çok cebelleştim ama olmazmış. gitti paracıklar. bitince yorganların resmini koyarım inşallah
piriltiyi ve yüksek topuk ayakkabi seven ben bir ayakkabi gördüm sizinle paylasmak istiyorum
bundan gelin ayakkabisi olurmu sizce
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Geçmiş olsun canım inş çok iyi notlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?