Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kımsecıkler yok bende ıkı gundr evdeyım ve yarında evdeyım offffffff cok sıkıcı

erk. ark. özledim
sende gülüm dedin daha da bi özledimm
hep gülüm der banaŞeniz

ah be gülüm, gönüller bir olsun... kavusmaya dair umudu varsa özlemeyi göze alabilirsin hasretlik zor sevgiyi siniyor bazen... sevgi güclüyse en uzun hasretlikleri asabiliyor

Biz hep uzaktik birbirimize sabirla bu günlere geldik.. allah nasip edersede 2 augostos ölüm ayirana kadar bir arada olacagiz..

canim benim firin privileg ve okadar memnunum ki anlatamam bosch siemens gibi markalarlin firinindan daha iyi abim bosch kulaniyor ordan biliyorum güle güle kulan

sagol bitanem :1hug: yüregime su serptin valla a.s.

selam çeyizci güzelleri
herkes aldıklarını güle güle kullansın
dantel sardıran pike takımı yaptıran var mı aranızda?annemin ördüğü danteller var sarılacak. fiyat olarak ne diyorlar? burada pike takımına 290 dedi bir kadın normal fiyat mı?
lütfen normal olmasın ya göçücem yoksa :1no2:

canim annem de yaptirdi benim icin. Ama tanidik oldugu icin uyguna yapti güya.. güya diyorum cünki akraba kazigi da az yemedik

benimki piketakimi nevresim takimi buzdolabin üzünde serilen den yüklük dedikleri baska seyler daha varmi bilmiyorum bacim 1000 ytl ödedik.

sagol bitanem :1hug: yüregime su serptin valla a.s.

su serpmek icin degil bitanesi, gercek bu biliyordursun Priveleg Quelle sirketinin markasi
Bütün tanidik Sirketlere yaptiriyorlar aletleri ve kendi Priveleg markasini koyuyorla üstüne

güle güle kulan tüm esyalarini :icecream:

Kizlarrrrr.... dekosuz evime bir kac sey aldim
resimlerini cekmedim henüz ama sayiyorum... icimde kalmasin kaydirigubbakcemile3
- Komidin üstüne Ayna altin cerceveli
- Üc altin renginde mum
- Altin simli tabak (mumlari onlarin üstüne koydum)
- Altin simli Vazo (yemek masanin üstüne koydum)
- Bide adini borzuk yokdugum evimin ilk yesiligi bir bitki (adini biliyorum)

hımm seninki daha tuzlu olmuş. bana kalsa istemem öyle pike sarma falan ama örülmüş zamanında.
şimdi lohusa yatağına, sünnet yatağına serilsin diye saten yorgan diktiriyoruz. yün yorgan istemem diye çok cebelleştim ama olmazmış. gitti paracıklar. bitince yorganların resmini koyarım inşallah

piriltiyi ve yüksek topuk ayakkabi seven ben bir ayakkabi gördüm sizinle paylasmak istiyorum
bundan gelin ayakkabisi olurmu sizce

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

aynen canim benimde pek hosuma gitmiyor ama annem göz nuru dökmüs ölene kadar sakliyacagim. Evet bana da öyle dediler bebek olursa mevlüdte filan seriliyormus

piriltiyi ve yüksek topuk ayakkabi seven ben bir ayakkabi gördüm sizinle paylasmak istiyorum
bundan gelin ayakkabisi olurmu sizce

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bana çok abartılı geldi birde o topukla yürümek oynamak nasıl olur ki :bbo:

ben alisgim yüksek topuga :jeyyar:
bayiliyorum yüksek topuga diye bilirim

hayt87 seni yakalmisken nerde diktiryorsun gelinligini?? öncedene sormusum göredin diye düsünüyorum lülülülülülü

Gülben Ergeni pek sevmeme rahmen suan bir sarkisini dinliyorum... güzel sarki

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
Susmanda yeter di son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa
Gülmende yeter di geri gelmem için hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Susmanda yeter di son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gülmende yeter di geri gelmem için hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…