ben alisgim yüksek topuga :jeyyar:
bayiliyorum yüksek topuga diye bilirim
hayt87 seni yakalmisken nerde diktiryorsun gelinligini?? öncedene sormusum göredin diye düsünüyorum lülülülülülü
Görmemişimdir cnm fazla vaktim olmadığı için foruma öyle bakıp çıkıyorum..
Ben İzmitte Kartex Gelinlik&Modaevine diktirdim bitti ve çok güzel oldu üstümden çıkarasım gelmedi kaydirigubbakcemile3
biran icin istanbulda kaliyorsun sanim
seninle daha da güzel olmustur zaten
ayyyyyyy heyecanlaniyorum. Vaktin olmaz tabi dügün günü yaklasti gamyoncuiremsu
cnm bnm teşekkr ederim sen kadar olmasamda
Sorma tatlım ya koştur koştur yarında temizlik yapılıcak evi yerleştirmeye başlıyoruz herkeste bir telaş özellikle bende ama çok güzel şeyler ya :asigim:
Senin düğün ne zaman?
ayyyyyyyyyyy ev temizligi deme bana kusasim geliyor cok is oluyor yaa allah kolaylik versin badana boya orayi sil burayi sil. Tam bittim diyorsun tekrar bastan cüki yine kirlenmis... saka saka kendi evinin temizligi baska bir sey
ayyyyyyyyyyy ev temizligi deme bana kusasim geliyor cok is oluyor yaa allah kolaylik versin badana boya orayi sil burayi sil. Tam bittim diyorsun tekrar bastan cüki yine kirlenmis... saka saka kendi evinin temizligi baska bir sey
Hayat canım naber? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Çoooook az kalmış ya, evini ne zaman görebilceğiz :1rolleyes:
aynen fmk kendi evinin temizliği olunca hiç oflaya poflaya yapmıyorsun....o kadar zevk alarak yapıyorsunki anlatamam..bizde evi tuttuk boya bitti çok sükür..temizliğe gideceğim gün gözümde çok büyümüştü temizlik...ama eve gidince hiçte oyle olmadı cabucak bitii...
hayat87 eminim seninki de oyle olacak...
bende sormuştum sana gormedin sanıırm:))) ayakkabını nerden ve kaça aldn..gelinliğini ne kadara diktirdin...şimdiden mutluklar dilerim sana ve bizlereeee:Saruboceq:
İyiyim pınarım sen nasılsın? Aslında çok da iyi değilim bugün bi kırıklık var üstümde umarım sonu hastalık değildir :1no2:
selam çeyizci güzelleri
herkes aldıklarını güle güle kullansın
dantel sardıran pike takımı yaptıran var mı aranızda?annemin ördüğü danteller var sarılacak. fiyat olarak ne diyorlar? burada pike takımına 290 dedi bir kadın normal fiyat mı?
lütfen normal olmasın ya göçücem yoksa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?