Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben alisgim yüksek topuga :jeyyar:
bayiliyorum yüksek topuga diye bilirim

hayt87 seni yakalmisken nerde diktiryorsun gelinligini?? öncedene sormusum göredin diye düsünüyorum lülülülülülü

Görmemişimdir cnm fazla vaktim olmadığı için foruma öyle bakıp çıkıyorum..
Ben İzmitte Kartex Gelinlik&Modaevine diktirdim bitti ve çok güzel oldu üstümden çıkarasım gelmedi kaydirigubbakcemile3

biran icin istanbulda kaliyorsun sanim
seninle daha da güzel olmustur zaten
ayyyyyyy heyecanlaniyorum. Vaktin olmaz tabi dügün günü yaklasti gamyoncuiremsu

biran icin istanbulda kaliyorsun sanim
seninle daha da güzel olmustur zaten
ayyyyyyy heyecanlaniyorum. Vaktin olmaz tabi dügün günü yaklasti gamyoncuiremsu

cnm bnm teşekkr ederim sen kadar olmasamda
Sorma tatlım ya koştur koştur yarında temizlik yapılıcak evi yerleştirmeye başlıyoruz herkeste bir telaş özellikle bende ama çok güzel şeyler ya :asigim:
Senin düğün ne zaman?

ayyyyyyyyyyy ev temizligi deme bana kusasim geliyor cok is oluyor yaa allah kolaylik versin badana boya orayi sil burayi sil. Tam bittim diyorsun tekrar bastan cüki yine kirlenmis... saka saka kendi evinin temizligi baska bir sey

ayyyyyyyyyyy ev temizligi deme bana kusasim geliyor cok is oluyor yaa allah kolaylik versin badana boya orayi sil burayi sil. Tam bittim diyorsun tekrar bastan cüki yine kirlenmis... saka saka kendi evinin temizligi baska bir sey

Off bak aklıma geldi yine evin hali :çok üzgünüm:
Olsun cnm dediğin gibi kendi evi olunca insanın ikimizin evi nasıl olursa olsun zevkle temizlerim :asigim:

bana müsade yarin sabah is varrrrr sonra iste uyurum isimden olurum hehehe (allah korusun)

Hayat canım naber? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Çoooook az kalmış ya, evini ne zaman görebilceğiz :1rolleyes:

aynen fmk kendi evinin temizliği olunca hiç oflaya poflaya yapmıyorsun....o kadar zevk alarak yapıyorsunki anlatamam..bizde evi tuttuk boya bitti çok sükür..temizliğe gideceğim gün gözümde çok büyümüştü temizlik...ama eve gidince hiçte oyle olmadı cabucak bitii...
hayat87 eminim seninki de oyle olacak...
bende sormuştum sana gormedin sanıırm:))) ayakkabını nerden ve kaça aldn..gelinliğini ne kadara diktirdin...şimdiden mutluklar dilerim sana ve bizlereeee:Saruboceq:

Hayat canım naber? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Çoooook az kalmış ya, evini ne zaman görebilceğiz :1rolleyes:

cnm çok iyiyim koşturuyoruz işte :) Evin boyası bakımı falan yeni bitti yarın hep birlikte hummalı bir temizlik bekliyor bizi :)
Ayın 10'unda gelicek tüm eşyalarım cnm yerleştirince hemen eklicem resimleri Şeniz

cnm görmemişimdir kusura bakma..
Gelinliğimi İzmitte diktirdim Kartex Gelinlik&Modaevine toplam 1000 tl'ye maloldu duvağı çiçeği vs..
Ayakkabılarım Polaristen 60 tl'ye aldım cnm
Güzel dileklerin için teşk ederim darısı tüm isteyenlere :1hug:

ıyiyim pınarım sen nasılsın? Aslında çok da iyi değilim bugün bi kırıklık var üstümde umarım sonu hastalık değildir :1no2:

Burcu nerelerde ya ben onun gelinlik işini merak ediyorum. Dünden beri bişey yazmadığına göre gönlüne göre bir gelinlikçi bulamadı galiba

Yarın burası normale döner herhalde, 2 gündür pek sessizdi. Yarın belki çok çeyiz fotoğrafı gelir, herkes h.sonunu alışverişte geçirdi galiba pınar?

canım benım de annem yaptırıcak hiç istemesem de.bikaç yere baktık fıyat aldık.en fazla 250 dendi ki bu bıle fazla bence.ben acıyorum o paraya ama annem mecbur olcak dıyo napalım yaptırcaz artık. :sm_confused:

aaayyy ben bırseyler aldım ama bızım foto makınası yer yarıldı içine gırdı yok bulamıyorum yoksa eklerdım

Ben de aldım da benim sorunum fotoğraf makinesi değil bilgisayar. Bundan yükleyemiyorum, laptopta şehir dışında geziyor kaydirigubbakcemile3 Salı çarşamba gibi bende eklerim artık, zaten salı da bişeyler daha alcam. Al al bitmiyor ki, aksine çoğalıyor. kaydirigubbakcemile3

Amaaaanın dantel sardırmak bu kadar pahalı mı ya? Benim de 2 pike takımı ve sanırım 2 bohça var. Demekki bunlar için servet harcıcaz :1shok: Çok lazımdı sanki annem yapmış mecbur sarılcak. Ben o paraya neler alırdım ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…