Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm çeyizci güzel kızlar hihoyyyt bugün kuaföre gittim sonrada aşkımla bi gezmişimmm şimdi midem bulanıyor hava değişimi yüzünden sanırım (

walla annem saolsun hepsını yapmıs wermıs pıkocuya ama zamanında bne doktum bır suru para

kızlar ben bu dantel sardırma bilmiyorum nedir biraz açarmısın blkscım sanada hayırlısı olsun güzelim

Bizim bu yakında bir pikocu var ben anneme diyim de çıkarsınları onları bir sorayım ne kadara yapcakmış, bak merak ettim şimdi laelaelaelaelae Birkaç yere sormak lazım sanırım

Kızlar hepinize iyi geceler, ben kaçıyorum Hemşom nerelerde ya, sabah eksiksiz burda olun klava:

iyi geceler :)

@Hayat87, modaevinden memnunmusun peki? izmite gelin gelcemde nerde diktiririm bilmiyorum gerçi ama fikrim olsun şimdiden :)))

kızlar ben bu dantel sardırma bilmiyorum nedir biraz açarmısın blkscım sanada hayırlısı olsun güzelim

nevresim için mutfak takımı için yada başka şeyler için parça dantel örülüyo ya hani, onu kumaşa eklettiriyolar :) ve muntazam olması gerektiği içinde pahalı bi iş gamyoncuiremsu

nevresim için mutfak takımı için yada başka şeyler için parça dantel örülüyo ya hani, onu kumaşa eklettiriyolar :) ve muntazam olması gerektiği içinde pahalı bi iş gamyoncuiremsu

hımm anladım cnm tskr ederim ben o tarz şeyleri sevmiyorum hatırlar gibi oldum yani kullanmam yatak odamda zaten k.valideme söyledim saten yorgan sakın diktirme diye değilmi saten yorganın üstüne nevresim gibi ortası delik kenarları dantelliydi herlde bildiğim cnmn

Kızlar bu nevresimin fiyatı ne kadardı alan bi arkadaş vardı ama kimdi bilemedim şimdi acil cevap yazarsanızzzz çok sevinirim
Linens Endless love modeli

Günaydin herkeze, hayirli bir gün gecirirsiniz insallah....
Bu Pazartesi sabahi da ilk mesaj benden olsun

Benim gibi erkenci bir arkadas daha var aramizda:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
fmk, parpalm

parpalm sana da günaydinnnn

Son düzenleme:
günaydıınnnnn kızlar iyi haftalar diliyorum herkese

günaydın kızlar herkese iyi haftalar çookk canım sıkkın hafta sonu gelinlik baktım yine bir türlü kafama göre gelinlik bulamadım çok moralim bozuldu kafam her geçen gün karışıyo bide gelinlikçi panik yapıo zamanın daralıo çabuk karar ver die oofff ne yapcam ben yaaa bi tane giydim bedeni tam oturdu istediğim gibiydi ama eteklerini beğenmedim benim istediğim etek modeli onda nasıl durur bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sinay bende aynı durumdayım sıktı artık bu gelinlik olayı beni

kızlar takmayınbu kadar bende cok takıyodum herseyı ama kac gunum kaldıgelınlıkyok ortADA UZULUYORUM AMA yetıscek bılıyorum ne gıysenız ogun guzel olacaksınız tadını cıkraın gunaydın buartada c.tesı evıme gıttım

bu bana gelen bohcada kı nmazlık

bunuda annem ordu yaptırdı damat bohcasındakı namazlık

kızlar siz kaç ay önceden gelinlik bakmaya başladınız
benmde 5 ay var ama ben henüz bakmış değilim

hihoyyythihoyyyt haklısın cnm seninde çok az kalmış gelinlik neden yok ortada bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…