canım benım de annem yaptırıcak hiç istemesem de.bikaç yere baktık fıyat aldık.en fazla 250 dendi ki bu bıle fazla bence.ben acıyorum o paraya ama annem mecbur olcak dıyo napalım yaptırcaz artık. :sm_confused:
kızlar ben bu dantel sardırma bilmiyorum nedir biraz açarmısın blkscım sanada hayırlısı olsun güzelim
nevresim için mutfak takımı için yada başka şeyler için parça dantel örülüyo ya hani, onu kumaşa eklettiriyolar :) ve muntazam olması gerektiği içinde pahalı bi iş gamyoncuiremsu
günaydın kızlar herkese iyi haftalar çookk canım sıkkın hafta sonu gelinlik baktım yine bir türlü kafama göre gelinlik bulamadım çok moralim bozuldu kafam her geçen gün karışıyo bide gelinlikçi panik yapıo zamanın daralıo çabuk karar ver die oofff ne yapcam ben yaaa bi tane giydim bedeni tam oturdu istediğim gibiydi ama eteklerini beğenmedim benim istediğim etek modeli onda nasıl durur bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sinay bende aynı durumdayım sıktı artık bu gelinlik olayı beni
kızlar takmayınbu kadar bende cok takıyodum herseyı ama kac gunum kaldıgelınlıkyok ortADA UZULUYORUM AMA yetıscek bılıyorum ne gıysenız ogun guzel olacaksınız tadını cıkraın gunaydın buartada c.tesı evıme gıttım
kızlar siz kaç ay önceden gelinlik bakmaya başladınız
benmde 5 ay var ama ben henüz bakmış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?