ya ıkı kere provya gıtıtm ilkınd eastar ıcın ıkıncısınde parca parca gordum gecenhafta bıtecektı gelınlıkcımn babası olmus bu hafatya kaldı oyuzdenhihoyyythihoyyyt haklısın cnm seninde çok az kalmış gelinlik neden yok ortada bu arada?
canım benım de annem yaptırıcak hiç istemesem de.bikaç yere baktık fıyat aldık.en fazla 250 dendi ki bu bıle fazla bence.ben acıyorum o paraya ama annem mecbur olcak dıyo napalım yaptırcaz artık. :sm_confused:
sınava giren arkadaşlar nasıl geçti bakalım:teselli:
esmy herşey çok güzel güle güle kullan cnmm
canım valla benim pek iç acıcı değil.hiç çalışmadım ne yazıkki.finalde toparlarım inşallah.senin nasıldı?
Canım ben 2006 da mezun oldum birdaha ne kapısından ne bacasından geçiyorum ben sizleri merak ettim h.sonu çok sessizdi çünkü topik yokluğunuz belli oldu yanisenağlama
esmy evin çok güzel olmuş canım sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah canım
Günaydın kızlar bende cuma günü yorgan aldım mikrofiber orijinin 74 TL YKM de.Çukurovada ise 89 haberiniz olsun canlarım.
esmy herşeyin çok güzel cnm maşllah güzel günlerde otur inş.Allah bizlerede en kısa zamanda nasip etsin.
buda evden cektıgımresımler
Canım ben 2006 da mezun oldum birdaha ne kapısından ne bacasından geçiyorum ben sizleri merak ettim h.sonu çok sessizdi çünkü topik yokluğunuz belli oldu yanisenağlama
fmk parpalam sizede teşkkurler
fmk cıgım hepsınıa ynı yerden alsaydınzı keske dah auyguna gelıyor koltuklar kaldı demıssın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?