Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hihoyyythihoyyyt haklısın cnm seninde çok az kalmış gelinlik neden yok ortada bu arada?
ya ıkı kere provya gıtıtm ilkınd eastar ıcın ıkıncısınde parca parca gordum gecenhafta bıtecektı gelınlıkcımn babası olmus bu hafatya kaldı oyuzden

sınava giren arkadaşlar nasıl geçti bakalım:teselli:

250 nerede buldun canım adres verir misin
bende 3 pike takımı 4 sarma iş takım var yapılacak

esmy evin çok güzel olmuş canım sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah canım

Günaydın kızlar bende cuma günü yorgan aldım mikrofiber orijinin 74 TL YKM de.Çukurovada ise 89 haberiniz olsun canlarım.
esmy herşeyin çok güzel cnm maşllah güzel günlerde otur inş.Allah bizlerede en kısa zamanda nasip etsin.

canım valla benim pek iç acıcı değil.hiç çalışmadım ne yazıkki.finalde toparlarım inşallah.senin nasıldı?

Canım ben 2006 da mezun oldum birdaha ne kapısından ne bacasından geçiyorum ben sizleri merak ettim h.sonu çok sessizdi çünkü topik yokluğunuz belli oldu yanisenağlama

Güle güle otur emy herşey çok güzel yuvanız da öle olsun inşlh

Canım ben 2006 da mezun oldum birdaha ne kapısından ne bacasından geçiyorum ben sizleri merak ettim h.sonu çok sessizdi çünkü topik yokluğunuz belli oldu yanisenağlama

darısı başımıza valla.bende dertsiz başıma dert aldım resmen.ama başladık bi kere bitirmek lazım.bundan sonraki sınavlarda hallederim inşallah.:Saruboceq:

esmy evin çok güzel olmuş canım sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah canım

AMIN CANLARIM INSS:Saruboceq:

buda evden cektıgımresımler

ferah genis bir eve benziyor esyalarinda süper.. bizde koltuk takimimizi bi alabilsek.. nisanlimda para kalmadi :bbo: cok cici hersey güle güle oturusun insallah

sırnaşık şey ayni benim gibi mezun oldugum okulu artik görmek istemiyorum.. ne kapisindan ne bacasindan :jeyyar:

fmk parpalam sizede teşkkurler
fmk cıgım hepsınıa ynı yerden alsaydınzı keske dah auyguna gelıyor koltuklar kaldı demıssın ya

fmk parpalam sizede teşkkurler
fmk cıgım hepsınıa ynı yerden alsaydınzı keske dah auyguna gelıyor koltuklar kaldı demıssın ya

diyer esyalari aldimiz yerden almayi düsünüyorum koltuk takimini.. bilgisayarda müsteri oldugunu görüp indirim yapiyorlar yine... saol canim

Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…