Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??

cnm benımkıd ekelebekama bu ufak baya benımkı kocaman buzdoalbuna yapısıyor
kactanesınu kaca anlastınızz

Kızlar bu nevresimin fiyatı ne kadardı alan bi arkadaş vardı ama kimdi bilemedim şimdi acil cevap yazarsanızzzz çok sevinirim
Linens Endless love modeli

Canım nevresimi ben almıştım. Linensin % 50 indirim kampanyası olduğu gün 46 liraya aldım

Bu arada herkese günaydın a.s. Nihayet topik eski performansına kavuşmuş bugün hihoyyyt

Esmy evin çok güzel görünüyor. Sağlıkla huzurla oturun bir ömür :Saruboceq:
Eccu nikah şekeri çok zarif bence, zaten kelebek olduğu için beğenmemem imkansızkaydirigubbakcemile3

saolun kızlarr bende beğendimde iştee fiyat farkı vs değişik oluyo heryerde ii araştırmak lazım

günaydın herkese

esmycım guzel ewınde saglıklı huzurlu mutlu bır sekılde oturmanı dılıyorum

eccu nıkah sekerın çok guselll ozellıkle kelebek olması çok gusel

Günaydın kızlar Şeniz
Bende aşkımı bekliyorum evimize gidices hep birlikte temizlik yapmaya :sm_cool:

esmy evin çok hoş görünüyor cnm Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin :)

günaydın kızlar :)
geçmişi okumaya başlıyorum sanırım 3-5 saat sürer hihoyyyt

meraba kızlar düğün salonum tutuldu 04.10.2009 saat 16:00-22:00 arasıhihoyyyt
sizden bi konuda yardım isticem benim kayınpederim marangoz tv ünitemi ona yaptırmayı düşünüyorum ama kafama göre bi model bulamadım yardımcı olur musunuz?

mandalllarım

tanesi 1 tl

Esmacım canım evin çok güzel mis gibi yeni gelin evi zaten beğenmemek elde değil mandallarımız aynı bende almıştım onlardan herşeyin mükemmel görünüyor Allah iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Günaydın kızlar Şeniz
Bende aşkımı bekliyorum evimize gidices hep birlikte temizlik yapmaya :sm_cool:

esmy evin çok hoş görünüyor cnm Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin :)
büşracım seninle beraber heyecan yapıyorum valla Allahım o günleri bana da göstercek mi acaba?? hayal gibi gelio bana daha gelinlik beğenemedim :çok üzgünüm:

kızlar düğünüme 4 ay var baktım ben zayıflayamıyorum elma kroma başladım inş işe yarar :)

Şişko bir gelin olmak istemiyorum 5 kilo versem başka bişey istemem diyet önerileri olan varsa paylaşalım.

canım ben 2,5-3 ayda 13 kilo verdim.yaklaşık 6 aydırda koruyorum kilomu.ama hala çok dikkat ediyorum.hiç kafana takma kesin verirsin.ben diyetisyenle verdim soruların varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…