Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??
Kızlar bu nevresimin fiyatı ne kadardı alan bi arkadaş vardı ama kimdi bilemedim şimdi acil cevap yazarsanızzzz çok sevinirim
Linens Endless love modeli
cnm benımkıd ekelebekama bu ufak baya benımkı kocaman buzdoalbuna yapısıyor
kactanesınu kaca anlastınızz
400 tanesine 250 istediler siz ne kadara anlaştınız peki? gerci biz daha siparişini vermedik off off
günaydın kızlarrrrr esmyy eviini mi koydun ben görmedimmmm((
Esmacım canım evin çok güzel mis gibi yeni gelin evi zaten beğenmemek elde değil mandallarımız aynı bende almıştım onlardan herşeyin mükemmel görünüyor Allah iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :Saruboceq:mandalllarım
tanesi 1 tl
büşracım seninle beraber heyecan yapıyorum valla Allahım o günleri bana da göstercek mi acaba?? hayal gibi gelio bana daha gelinlik beğenemedim :çok üzgünüm:Günaydın kızlar Şeniz
Bende aşkımı bekliyorum evimize gidices hep birlikte temizlik yapmaya :sm_cool:
esmy evin çok hoş görünüyor cnm Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin :)
Pınar denk geldİk sonunda naber kuzumm
kızlar düğünüme 4 ay var baktım ben zayıflayamıyorum elma kroma başladım inş işe yarar :)
Şişko bir gelin olmak istemiyorum 5 kilo versem başka bişey istemem diyet önerileri olan varsa paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?