bir kaç model buldum canım yerimsenibenmeraba kızlar düğün salonum tutuldu 04.10.2009 saat 16:00-22:00 arasıhihoyyyt
sizden bi konuda yardım isticem benim kayınpederim marangoz tv ünitemi ona yaptırmayı düşünüyorum ama kafama göre bi model bulamadım yardımcı olur musunuz?
canım ,hayırlı uğurlu olsun:)meraba kızlar düğün salonum tutuldu 04.10.2009 saat 16:00-22:00 arasıhihoyyyt
sizden bi konuda yardım isticem benim kayınpederim marangoz tv ünitemi ona yaptırmayı düşünüyorum ama kafama göre bi model bulamadım yardımcı olur musunuz?
Dark Angel benim geçen yıl düğünümde ekimin 4 ünde olacaktı ben istemedim yaz olsun die zor kötek vazgeçirdim konyada ekim kasım çok sert ve yağışlı geçer o yüzden ısrarla yazın olsun dedim haziranı bekliyoruz bakalım şimdi
cnm bence duvar unıtesınde kesınlıkle koyu renk secmeyın gostermıyor bırde duvara degıl arkası panale monte edılsın
bktbb canım buda çok hoş doğtaşın sitesine bakım ölçüleri varmı acaba
sinaycım umarım gönlüne göre olur bizim bazı nedenlerden dolayı ekime kaldı yoksa bende yaza istiyodum bide eklediğin resimlerdeki ilk 3 resim hangi firmaya ait ben forumlardan buldum o modelleri sen biliyosan yazarmısın?
esmy canım haklısın bende arkası panele montalı yaptırıcam.
bunlarda doğtaş. alttakini beğeniyorumm
canım şimdi baktım bu model doğtaş ın sitesinde yok:1no2:
canım şimdi baktım bu model doğtaş ın sitesinde yok:1no2:
selamlarrrrr çeyizcilerrrr ben geldiiim huuuu kimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?