Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bir kaç model buldum canım yerimseniben

canım ,hayırlı uğurlu olsun:)
a.s.

bktbb - sinay sağolun kızlar sinaycım zevklerimiz uyuşuyo ilk eklediğin 3 model benimde aklımda ama sankı 3. sü daha ağır basıyo gibi çok kararsızım yaa:bbo:

Dark Angel benim geçen yıl düğünümde ekimin 4 ünde olacaktı ben istemedim yaz olsun die zor kötek vazgeçirdim konyada ekim kasım çok sert ve yağışlı geçer o yüzden ısrarla yazın olsun dedim haziranı bekliyoruz bakalım şimdi

cnm bence duvar unıtesınde kesınlıkle koyu renk secmeyın gostermıyor bırde duvara degıl arkası panale monte edılsın

cnm bence duvar unıtesınde kesınlıkle koyu renk secmeyın gostermıyor bırde duvara degıl arkası panale monte edılsın

bktbb canım buda çok hoş doğtaşın sitesine bakım ölçüleri varmı acaba

sinaycım umarım gönlüne göre olur bizim bazı nedenlerden dolayı ekime kaldı yoksa bende yaza istiyodum bide eklediğin resimlerdeki ilk 3 resim hangi firmaya ait ben forumlardan buldum o modelleri sen biliyosan yazarmısın?

esmy canım haklısın bende arkası panele montalı yaptırıcam.

canım sen kayınpederim yapacak dedin die hiç firmalarına dikkat etmedim valla sadece modelleri ekledim :sm_confused::sm_confused:

ölçüleri bilmek gerekebilir diye düşündüm acaba o göz kararı yapar mı neyse sorarım bi sağol canım

gunaydın kızlar hafta sonu sınavlardan sonra ceyız alısverısı yaptım
eternıty sadece tencere setını aldım 160tl dı pesin 140 a aldım

bu modelle arasında cok kararsız kaldım ama kırmızılı olan daha agır bastı:asigim:
bıde kızlar benden sıze tavsıye aldıgınız seylerı magazadayken kutusundan cıkarıp bakın ben akılsızlık edıp eve gelınce cıkarıp baktımkı altı vurulmustu aldıgım yerı aradım hemen degıstırecekler neysekı-tatlicadiarzu-

arzum sac kurutma makınasınıda 40tl ye aldım

eftalyaacım kırmızı alarak bnce dogru bır karar wermıssın ıyı gunlerde kullan

parpalm, azra3434, baberko, bembeyazsiyah, bktbb, DarkAngel, dkb, eftalyaa, elisaa, esmy, GLCNNN, herseyguzelolacak, ilknuray, karalahana, kelebek54, ladybirddaisy, mandilin, morçilek, PARANTEZ, sinay21, vento85, _HaYaTiM_
MAŞALLAH BıZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…