bende görmedim canımsım.bende merak ettim esranın kırmızı avizesini mandalin sen gördünmü cnm
kaydirigubbakcemile2 artık çok geç gördüm bilem ..aha mandalinam görmesin kaydirigubbakcemile3
bence salona da olur neden olmasın ki a.s
yok canım, herşeyi gık demeden alan nişanlım bunu almadı bana.:1shok:bu arada mandalincim sen o kırmızı tartıyı aldınmı cnm annemin çeyizinde mutfak tartısı var ben o yüzden alamıyorum hiç kullanmamış bana saklamış :)))
Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım.Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:
esmy canım evcin ve eşyaların çok cici gözüküyor.şükürler olsun ki evine bütün olarak bakabileceğim günlerde yakın tabii eğer koyarsan evim evime.güle güle kullan...ben felak nas okuyayım burdan üfleyeyim resimlerinede nazarlardan korusun rabbimm inş..
Tabii hepinizi kıslar...
eccu canım şekerin hayırlı lsun.sade ve kibarmış.
eftelya tencereler çok güzel.ama ben tabaklarına bittim.onları ayrıca nerden alabiliriz bide tabakların fiyatlarını biliyor musun?
canim benim yatak örtüsüne bagli kulanilan kumasa islemesine yatak örtüleri pahli oluyor bazarlik da yaparsiniz belki, benim yatak örtüm birlant tam fiyati bilmiyorum ama oda cok pahaliydi bence fiyat normal 400 ytl
Hayat87cim severim seni ben yaa davetiyende güzel... ayni siteden begendik gelinligmizi, gerci biliyorsun ben senin sayende gördüm modeli ve o modaevini tekrar tekra saol...hayat7cim peki nerde diktiriyorsun ayse firidindemi :asigim:
esmy canım evcin ve eşyaların çok cici gözüküyor.şükürler olsun ki evine bütün olarak bakabileceğim günlerde yakın tabii eğer koyarsan evim evime.güle güle kullan...ben felak nas okuyayım burdan üfleyeyim resimlerinede nazarlardan korusun rabbimm inş..
Tabii hepinizi kıslar...
eccu canım şekerin hayırlı lsun.sade ve kibarmış.
eftelya tencereler çok güzel.ama ben tabaklarına bittim.onları ayrıca nerden alabiliriz bide tabakların fiyatlarını biliyor musun?
250 nerede buldun canım adres verir misin
bende 3 pike takımı 4 sarma iş takım var yapılacak
Kırmızılar var bak tam senlikhihoyyyt
eftelyaa, seçimin gayet cici. kırmıjılar çok daha güzel. kaydirigubbakcemile2
buda benden olsun :) fuganın modeli bu bende marongozda yaptırdım 1400 TL
kızlar bişey sorcam elektrik süpürgesi alacakken kafam karıştı alamadım
satıcı çocuk bana kaç W.olduğuna bakmayın emiş gücüne bakın dedi 400 W üstü olanlar çok iyidir dedi uzun süre kullanabileceğimi söyledi 400 W phılıps varmış aramızda phılıps alan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?