Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hehe burayı bulmam ıyı oldu ben de bekarım ama bayılıyom ceyız seylerıne ne gorsem olıyom antıka untuka ne arasanız bende :)

taradım geçmişi geeeldim

burcuşum, yimek takımını gördüm. çook zarif gayet güzeel bi tercih. canım dore suplaya gerek kalmaz bile çok şıklar. güle güle güzel yemekler işliğinde kullan inşallh burcum özgem.

hayat87, hayırlı olsun davetiyeniz. çook ciciymiş. Ayakkabında çook zarif buarada.

betacım, güle güle kullan. iyi yapmışsın ne varsa bimde var hihoyyyt

esra, balım yoksun :ecrin_bebek: az önce nikah şekerini gördüm çook cücel olmuş

hevin, güle güle kullan çeyizlerini.

damlacım, çok kıskandım seni yaa ne güzeeel şeyler almışşsın hemide çook ucuzz. güle güle kullan tatlım.

bende merak ettim esranın kırmızı avizesini mandalin sen gördünmü cnm
bende görmedim canımsım.
meğer şamdanmış
kaydirigubbakcemile3
aha mandalinam görmesin kaydirigubbakcemile3
bence salona da olur neden olmasın ki a.s
kaydirigubbakcemile2 artık çok geç gördüm bilem ..
çook orjinal ve modernmiş.. Her yere yakışır..

bu arada mandalincim sen o kırmızı tartıyı aldınmı cnm annemin çeyizinde mutfak tartısı var ben o yüzden alamıyorum hiç kullanmamış bana saklamış :)))
yok canım, herşeyi gık demeden alan nişanlım bunu almadı bana.:1shok:
Kullanmazsın , hem daha güzel ve kalitelisini bulurmuşum sırf kırmızı diye almayalım didi.
Bende vazgeçtim, bi kezde onun dediği olsun diye :):)

Son düzenleme:

ahh canım beniiim Şeniz
ben kırmızı mutfak sabunlu- süngerlik almıştım yerimseniben yoksa kesin alırdım kelebeklilerde çook şirin.

esmy canım evcin ve eşyaların çok cici gözüküyor.şükürler olsun ki evine bütün olarak bakabileceğim günlerde yakın tabii eğer koyarsan evim evime.güle güle kullan...ben felak nas okuyayım burdan üfleyeyim resimlerinede nazarlardan korusun rabbimm inş..
Tabii hepinizi kıslar...

eccu canım şekerin hayırlı lsun.sade ve kibarmış.

eftelya tencereler çok güzel.ama ben tabaklarına bittim.onları ayrıca nerden alabiliriz bide tabakların fiyatlarını biliyor musun?

ay cnm oku okudaALLAH hepımızı NAZARLADAN korusun

O MODELİ VE MODEEVİNİ BENDE ÖĞRENMEK İSTİYORUM tam tamına beğendiğim gelinlik buu :)

Hayatım bugün sesin soluğun çıkmıyor. Bitti mi boya badana işleri

canım tabaklarının fıyatlarını bılmıyorum malesef
bu setıde eternıtının sıtesınde buldum set fıyatı 600tl

250 nerede buldun canım adres verir misin
bende 3 pike takımı 4 sarma iş takım var yapılacak

canım ben mamakta oturuyorum burda bıze yakın ıkı yer vardı ceyız evi diye.orda yapıolar.teyzemler de sıncanda oturuyo onlar da orda 200e yaptırmıs.en fazla 250 olur yani.annem ulusta da bakmıs ceyızcılere genel olarak verılen fıyat bu.

buda benden olsun :) fuganın modeli bu bende marongozda yaptırdım 1400 TL

Kızlar 2 haftadır gelinlikçi geziyorm bir türlü gönlüme göre bulamadım :çok üzgünüm:benim istediğim modeller bunlar basen kısmı oturan istiyorum ama eteklerini böyle değil marul gibi kıvır kıvır biraz daha kabarık istiyorum üstünüde taşlı biraz daha parlak istiyorum bana fikir verin kızlar :uhm::uhm:-tatlicadiarzu-

kızlar bişey sorcam elektrik süpürgesi alacakken kafam karıştı alamadım
satıcı çocuk bana kaç W.olduğuna bakmayın emiş gücüne bakın dedi 400 W üstü olanlar çok iyidir dedi uzun süre kullanabileceğimi söyledi 400 W phılıps varmış aramızda phılıps alan var mı ?

buda benden olsun :) fuganın modeli bu bende marongozda yaptırdım 1400 TL

çok beğendim bu modeli.sadece aynı renk olmasını iki renk kullanılmamasını tercih ederdim.bide vitrin tarzı yerleri olmayanları daha çok beğeniyorum sanki.bu çok hoşuma gitti.

canım, henüz bizde elek. süpürgemizi almadık. Belki haklıdır satıcı. Emiş gücü ile wattı da orantılı olabilir belki. Çünkü bence wattı önemlidir muhak kak. Özellikle 2000 ve üstü alanlar çoook memnunmuş. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…