Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlarrr....
mandilinim portakalım yemek takımımı beğenmene çok sevindimm...:)))

esracığım artık çalışmıyor şimdi evinde keyif yapıyordur... bizi özlüyordur birde:)))

bu gün böcükte yok.....

sınaycım ıkı model buldum eteklerını bu sekılde ıstıyosun heralde anladıgım kadarıyla
umarım fıkır olur bu resımler sana

sinaycım, üst model böyle olacaksa, fiyonkun üstünü sırf taşlı yaptırabilirsin. fiyonkun altınada da sade tek tük taşlar olur basene kadarda taşlar dağılacak şekilde biter. Etek kısımınıda yandan başlatarak aşağı doğru kabaracak marul gibi kıvır kıvır gelmesini sağlayabilirsin.
bak anlattığım bunun gibi ama seninikinin fırfırları marul olacak.

evet esracık artık yok onun yerinde olmak için neler vermezdim :teselli:artık farkediyorum ki çok yorulmuşum bi zamandan sonra bitsede kurtulsak diyoruz takvimi uzun olan kızlarr bu sölediklerimi sizde anlayacaksınız en kısa zamanda inşAllah :asigim:

eccu bende senin yerinde olmak istiiioorum canım yaa
13 güncükkk kalmış ne güzel.
hemencik bitse hemencik evlensek . . .

spor fitness pilates

vallahi aynen orda 13 gün görecekmiyim diye düşünüyorum bazen...
halbuki bu gün tam yuvarlak hesap son 100 gün kaldı........

takvimi olmayanlar naapsıın böhüüü bende gün saymak istiyorum 15 gün 10 gün kalsın istiyorum senağlama

offff sayfalarca mq yapmıştım, hepsine cevap yazmıştım sayfa uçtu kapandı gittisenağlamasenağlama

bi daha asla uğraşamam. herkes aldıklarını güle güle kullansın. Annem için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. pazarda başıma gelen olaya gülünlere ben de hala gülüyorum:roflol::roflol:

sufatcım, boya badana tam biti diyoruz bitmiyor. çünkü salonun ve yatak odasının küçük bi yeri boyayı kusuyor. deli etti. hatırlayanlar bilir ev büyük, tek başına nişanlım boyuyor. ben ancak elimden geldiğince yardım ediyorum. ama umarım önümüzdeki haftasonu bitmiş olur. bitsin artık fenalık geldi

eccucum senınde az ya bende cok gerılıyordum sonra cenazemızoldu dedım ya sıtres yok hersey ınsanlar ıcın ne yetısırse o olur

cnm koaly gelsın hemencık biter inş

üzülme elbet bulursun.. istedigin modeli aklinda belirledigin icin begenemiyorsun
canim bide Pronovias Donair Modeline göz atsan.

Canim niye istedigin modeli terzide diktirmiyorsun?

eccu bende senin yerinde olmak istiiioorum canım yaa
13 güncükkk kalmış ne güzel.
hemencik bitse hemencik evlensek . . .

bazen bende baktığımda hala inanamıyorum aslında uzun yıllardan sonra bugünlerde olmak rüya gibi :)) günler su gibi geçsinn inş. suuuuuuuuuuu

vallahi aynen orda 13 gün görecekmiyim diye düşünüyorum bazen...
halbuki bu gün tam yuvarlak hesap son 100 gün kaldı........

100den sonrası çabuk geçiyo bi bakmışsın 13 gün kalmış koşuşturmaktan bişey anlaşılmıyo gerçekten
:teselli:

takvimi olmayanlar naapsıın böhüüü bende gün saymak istiyorum 15 gün 10 gün kalsın istiyorum senağlama

takvimi olmayanlarda en kısa zamanda eklensin inş. sonra günler hemen zırt diye geçsin hihoyyyt

eccucum senınde az ya bende cok gerılıyordum sonra cenazemızoldu dedım ya sıtres yok hersey ınsanlar ıcın ne yetısırse o olur

evet canım biliyorum :çok üzgünüm: eskisine göre stresli değilim bi ara cok sıkılmıştım gül hastalığı denen hastalıktan oldu.o zamandan beri daha relaksım aslında şu nikah şekerini de hallettikmi büyük bi ohhh çekicem inş. Şeniz

çok güzel modeller var ya

evet bencede yarimci olabildiysem ne mutlu bana.

yalniz orda yazan fiyatlar yaniltmasin kiralik 900 yaziyor Yeni diktirince fiyat iki kati oluyor ben diktiriyorum suan orda 1750 hersey dahil ama duvak cicek canta tac vs.

Kızlar bugun gelınlıkcıme gıdecegımaradı neolur sorun cıkmasın artık dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…