HEHEH sende bizdensin desene :lepi:
hoşgeldinn a.s.
kızlar düğünüme 4 ay var baktım ben zayıflayamıyorum elma kroma başladım inş işe yarar :)
Şişko bir gelin olmak istemiyorum 5 kilo versem başka bişey istemem diyet önerileri olan varsa paylaşalım.
evet esracık artık yok onun yerinde olmak için neler vermezdim :teselli:artık farkediyorum ki çok yorulmuşum bi zamandan sonra bitsede kurtulsak diyoruz takvimi uzun olan kızlarr bu sölediklerimi sizde anlayacaksınız en kısa zamanda inşAllah :asigim:
evet esracık artık yok onun yerinde olmak için neler vermezdim :teselli:artık farkediyorum ki çok yorulmuşum bi zamandan sonra bitsede kurtulsak diyoruz takvimi uzun olan kızlarr bu sölediklerimi sizde anlayacaksınız en kısa zamanda inşallah :asigim:
O MODELİ VE MODEEVİNİ BENDE ÖĞRENMEK İSTİYORUM tam tamına beğendiğim gelinlik buu :)
offff sayfalarca mq yapmıştım, hepsine cevap yazmıştım sayfa uçtu kapandı gittisenağlamasenağlama
bi daha asla uğraşamam. herkes aldıklarını güle güle kullansın. Annem için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. pazarda başıma gelen olaya gülünlere ben de hala gülüyorum:roflol::roflol:
sufatcım, boya badana tam biti diyoruz bitmiyor. çünkü salonun ve yatak odasının küçük bi yeri boyayı kusuyor. deli etti. hatırlayanlar bilir ev büyük, tek başına nişanlım boyuyor. ben ancak elimden geldiğince yardım ediyorum. ama umarım önümüzdeki haftasonu bitmiş olur. bitsin artık fenalık geldi
Kızlar 2 haftadır gelinlikçi geziyorm bir türlü gönlüme göre bulamadım :çok üzgünüm:benim istediğim modeller bunlar basen kısmı oturan istiyorum ama eteklerini böyle değil marul gibi kıvır kıvır biraz daha kabarık istiyorum üstünüde taşlı biraz daha parlak istiyorum bana fikir verin kızlar :uhm::uhm:-tatlicadiarzu-
Ayse Firidin Modaevi google yazarsan hemen cikar
eccu bende senin yerinde olmak istiiioorum canım yaa
13 güncükkk kalmış ne güzel.
hemencik bitse hemencik evlensek . . .
vallahi aynen orda 13 gün görecekmiyim diye düşünüyorum bazen...
halbuki bu gün tam yuvarlak hesap son 100 gün kaldı........
takvimi olmayanlar naapsıın böhüüü bende gün saymak istiyorum 15 gün 10 gün kalsın istiyorum senağlama
eccucum senınde az ya bende cok gerılıyordum sonra cenazemızoldu dedım ya sıtres yok hersey ınsanlar ıcın ne yetısırse o olur
çok güzel modeller var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?