Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??

tatlım ben çok beğendim yaa çok zarif bende böyle birşey yaptırıcam muhtemelen

canım ben 2,5-3 ayda 13 kilo verdim.yaklaşık 6 aydırda koruyorum kilomu.ama hala çok dikkat ediyorum.hiç kafana takma kesin verirsin.ben diyetisyenle verdim soruların varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim

mümkünse canın böööleee bol soslu bir mantı ya da şöleee adana kebap istediğinde ne yapıyorsun söylermisin cicim kaydirigubbakcemile3

önerini bekliyorum :lepi:

sagol bıtenemmmm resımlerını cekıp koyucam ama annem gıbı buneee demeyın ne olur :)

demeyiz demeyiz koy sen :teytey:

Kızlar bugun gelınlıkcıme gıdecegımaradı neolur sorun cıkmasın artık dua edın

inşallah bir sorun çıkmaz virtanem sen iyi düşün Şeniz

inş. esmy cim gönlüne göre olmuştur gelinliğin bende bu akşam gidicem son prova artık heyecanlıyım :sm_cool:

senağlamacroiselle ahh canım malesef canım bişey istediğinde yapacak hiç bişey yok
gerçi diyeti bıraktıktan sonra canım ne isterse aşırıya kaçmamak kaydıyla yedim.
ama diyetteyken hiç kaçamak yapmadım

sınaycım ıkı model buldum eteklerını bu sekılde ıstıyosun heralde anladıgım kadarıyla
umarım fıkır olur bu resımler sana

üzülme elbet bulursun.. istedigin modeli aklinda belirledigin icin begenemiyorsun
canim bide Pronovias Donair Modeline göz atsan.

Canim niye istedigin modeli terzide diktirmiyorsun?

teşekkür ederim mandilin ve fmk canlarım benim:1hug: evet istediğim etek modeli böyle kabarık sizce istediğim tarzla uyuşur mu etek modeli ?

teşekkürler canım tahmin ettiğim gibi yani senağlama

kızlar yeni inci çok güzel pijama ve şortlu takımlar yapmış yeni. ama sitesine daha koymamışlar. bunu tesadüf bi yerden buldum. bayrampaşa'da fabrika satış mağazası var. oradan alırsanız % 20 indirimli haberiniz olsun.

Esmy canım inşallah sorunsuz içine sinen bir gelinlik olur :Saruboceq:
Hayatım umarım sizin evle ilgili işleriniz boyanız bu hafta biter ve rahatlarsın. Ben de bu hafta evimin kalan yarısını temizlicem.

ulusa bakayım o zaman teşekkürler

valla ben rowenta'nın silence force aldım. çok sessiz ve bi çekiyo kolumu kapcaktı nerdeyse:roflol:

ablam almış paşabahçe incebelli çay bardağı 12 adet

bi de dün aşkımla praktiker'Den üçlü alet seti aldık ama resimleri yok nette. darbeli matkap, dekupaj ıı öbürü nedi ya, avuç taşlama galiba unuttum valla, garip garip aletlerkaydirigubbakcemile3

sonra duş için başlık aldık. yani benim işime yarar pek bişi yoktu sinir oldum:roflol:

Kızlarrr Selamlarr ben geldimmm :teytey:
Herkese Hayırlıı Haftalarr...:sm_cool:
Dilediğinizz herşey bu haftaaa gerçekleşirr inşallahhh :Saruboceq:
Canımm sınavnn iyi geçmiştirr umarımm yerimseniben
Benimde sınavım vardı iktisat yinee zorduu Çok üzgünüm çoook Napıcamm ben bunla yaaa senağlama
Bu arada pembe pijamana bayıldım çok şekerr :1hug:
İyi günlerde giyy yeni cicilerini yerimseniben

Evt baya uyguna almışsın cnm güle güle kullan

Lokmammm hşg. cnm sınavın varmıydı bugün senin cnm?
Lokmanın ben değilmiyimm :mymeka: Pabucumu niye dama atıyorsunn senağlama
Ohh bunu duymam iyi oldu.Zaten carrefour bize çok uzakk :uhm: Çok tşk ederimm canımm bilgi verdiğin için :1hug:
Parpalm süpersünn hee walla fiyatıı çok uygunmuşş :lepi: Walla modelinide dört gözle bekliyorumm sengözlerimebaksanab Bizde daha bakmadık gelinlik..Ama pazarlık aşamasında bende benim kayınpederi götürücem oda süper pazarlık yapıyor kaydirigubbakcemile3Hayırlısı olsun tatlımm :1hug:
Ben yoktumm yaa ondan kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinize iyi geceler, ben kaçıyorum Hemşom nerelerde ya, sabah eksiksiz burda olun klava:
Ben 2 gündür torbalıdayımm.Bugün geldimm amanınn fırtına koptu ordaa :1shok:Gece çok korktum ya gök gürültüsünden benneyaptımki
sınava giren arkadaşlar nasıl geçti bakalım:teselli:
İktisattt yinee berbattı senağlama
Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??
Süperr benimkide buna benzer olacak :lepi: Ablamla ikimiz yapıcaz şekerlerimizi inşallahh :Saruboceq:

betacım, güle güle kullan. iyi yapmışsın ne varsa bimde var hihoyyyt

Saol mandilincimm Şeniz

Esmy canım inşallah sorunsuz içine sinen bir gelinlik olur :Saruboceq:
Hayatım umarım sizin evle ilgili işleriniz boyanız bu hafta biter ve rahatlarsın. Ben de bu hafta evimin kalan yarısını temizlicem.

sağol canım inşallah biter. evin kalan yarısı nasıl oluyo kızz. ev dubleks mi yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…