Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??
canım ben 2,5-3 ayda 13 kilo verdim.yaklaşık 6 aydırda koruyorum kilomu.ama hala çok dikkat ediyorum.hiç kafana takma kesin verirsin.ben diyetisyenle verdim soruların varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim
sagol bıtenemmmm resımlerını cekıp koyucam ama annem gıbı buneee demeyın ne olur :)
Kızlar bugun gelınlıkcıme gıdecegımaradı neolur sorun cıkmasın artık dua edın
sınaycım ıkı model buldum eteklerını bu sekılde ıstıyosun heralde anladıgım kadarıyla
umarım fıkır olur bu resımler sana
sinaycım, üst model böyle olacaksa, fiyonkun üstünü sırf taşlı yaptırabilirsin. fiyonkun altınada da sade tek tük taşlar olur basene kadarda taşlar dağılacak şekilde biter. Etek kısımınıda yandan başlatarak aşağı doğru kabaracak marul gibi kıvır kıvır gelmesini sağlayabilirsin.
bak anlattığım bunun gibi ama seninikinin fırfırları marul olacak.
üzülme elbet bulursun.. istedigin modeli aklinda belirledigin icin begenemiyorsun
canim bide Pronovias Donair Modeline göz atsan.
Canim niye istedigin modeli terzide diktirmiyorsun?
senağlamacroiselle ahh canım malesef canım bişey istediğinde yapacak hiç bişey yok
gerçi diyeti bıraktıktan sonra canım ne isterse aşırıya kaçmamak kaydıyla yedim.
ama diyetteyken hiç kaçamak yapmadım
sıradaki tazecik gelinlerimiz esmy ve eccu değil mi?
sıradaki tazecik gelinlerimiz esmy ve eccu değil mi?
esmycim inşallah bi sorun çıkmaz ve herşey hayallerininkinden bile daha güzel olur
canım ben mamakta oturuyorum burda bıze yakın ıkı yer vardı ceyız evi diye.orda yapıolar.teyzemler de sıncanda oturuyo onlar da orda 200e yaptırmıs.en fazla 250 olur yani.annem ulusta da bakmıs ceyızcılere genel olarak verılen fıyat bu.
kızlar bişey sorcam elektrik süpürgesi alacakken kafam karıştı alamadım
satıcı çocuk bana kaç W.olduğuna bakmayın emiş gücüne bakın dedi 400 W üstü olanlar çok iyidir dedi uzun süre kullanabileceğimi söyledi 400 W phılıps varmış aramızda phılıps alan var mı ?
Canımm sınavnn iyi geçmiştirr umarımm yerimsenibenBugün sınavım vardı iyi dilekleriniz için teşekkürler.Bu benim ikinci üniversitem oluyor son sınıftayım ama uzadı işte biraz 3 ders kadarcık ..Ya öğlen gidiyorum sınava benim okul pazarın yanındaymış hihoyyyt ben hiç balgatı bilmem şansa bak sınava giren millet pazara baka baka gidiyor benimde gözüm kalmıştı.Çıkışta bi baktım ordan 2 tane pijama aldım.5 er tl den aldım...Kumaşlarıda çok güzel diz izi olmayanlardan bluz falan dikilir ya hani onlardan dı..Sonraaa Kızılaydan eve geçecektim bide ne göreyim YKM nin yanında LOYA var kaydirigubbakcemile3 dehşet büyük bi yer yaaa..Çok istiyordum loyayı kısmet bugüneymiş :sm_cool: param yoktu pek bişi alamadım ama gözüm kaldı yaa :çok üzgünüm: .Arada sırada gidip eksikleri alırım artık...
Buda pazardan 5 tl
Lokmanın ben değilmiyimm :mymeka: Pabucumu niye dama atıyorsunn senağlamaEvt baya uyguna almışsın cnm güle güle kullan
Lokmammm hşg. cnm sınavın varmıydı bugün senin cnm?
Ohh bunu duymam iyi oldu.Zaten carrefour bize çok uzakk :uhm: Çok tşk ederimm canımm bilgi verdiğin için :1hug:eveet bu fiyata kaçmaz istediğim bişey:jeyyar:
Eudorabeta ben bugün baktım carrefourda senn istediğin beyazlardan göremedim
18 liraya satılanları da beğenmedim daha doğrusu iğrenç derecede vernik kokuyodu almadım
Parpalm süpersünn hee walla fiyatıı çok uygunmuşş :lepi: Walla modelinide dört gözle bekliyorumm sengözlerimebaksanab Bizde daha bakmadık gelinlik..Ama pazarlık aşamasında bende benim kayınpederi götürücem oda süper pazarlık yapıyor kaydirigubbakcemile3Hayırlısı olsun tatlımm :1hug:günaydın çeyiz güzelleria.s dün gelinliğimi kesinleştirdik ölçüler alındı kısmetse provalara başlanıcak çok güzel çok içime sindi allah giymeyi nasip etsin inşlh.Sulfat ve eurobeta hatırlar fiyat yazmıştım fransız danteli ağırlıklı bir gelinlik 1500 dedi 800 düştü ve 650 anlaştık 50 kapora verdik geri kalanda teslim alcağımız zaman.yani kızlar kesinlikle pazarlık yapın ama şuda bir gerçek el emeği olan işlerde hakkını vermek gerekir göz nuru çünkü.birde supla tabağı aldım kızlar ksk den çok güzel oda 9,90 dan aldım 5 liraya nerdee bulamadım ben vallahı almasam içimde kalacaktı bari bende kalsın dedim bir ara resim eklemeye çalışırım....:asigim:
Ben yoktumm yaa ondan kaydirigubbakcemile3Ne oldu 2 gündür buraya yaaa, kaderine terk edilmiş senağlama
Parpalm hayırlı uğurlu olsun canım. Büyük bir yük üstünden kalkmıştır. Madam Rose mu demiştin sen, orda mu diktiriyorsun? Benim daha ortada bişey en geç mayıs başı karar vermem lazım. Modelini görebilecek miyiz yerimseniben
Ben 2 gündür torbalıdayımm.Bugün geldimm amanınn fırtına koptu ordaa :1shok:Gece çok korktum ya gök gürültüsünden benneyaptımkiKızlar hepinize iyi geceler, ben kaçıyorumHemşom nerelerde ya, sabah eksiksiz burda olun klava:
İktisattt yinee berbattı senağlamasınava giren arkadaşlar nasıl geçti bakalım:teselli:
Süperr benimkide buna benzer olacak :lepi: Ablamla ikimiz yapıcaz şekerlerimizi inşallahh :Saruboceq:Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr:1hug: hala yaptıramadığımız nikah şekerimiz bunu beğendik nasıl sizce ??
betacım, güle güle kullan. iyi yapmışsın ne varsa bimde var hihoyyyt
Esmy canım inşallah sorunsuz içine sinen bir gelinlik olur :Saruboceq:
Hayatım umarım sizin evle ilgili işleriniz boyanız bu hafta biter ve rahatlarsın. Ben de bu hafta evimin kalan yarısını temizlicem.
Kızla dugun ıcın foto ayarlıyomda
6 poz azmı 12 mı olsa ya
Esmacımm albüm yaptırmıcakmısınn :uhm: Bu arada 6 günün kalmış yaa ne kadar heyecanlınn :teytey:
Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)
Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)
Ayse Firidin Modaevi google yazarsan hemen cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?