cnm evet 6 poz hepsınden 3er tane bır buyuk cd birde cep albumu normalalbum birde
150 tl
sağol canım inşallah biter. evin kalan yarısı nasıl oluyo kızz. ev dubleks mi yoksam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yok be bir de dublex olsa hepten bitmiştim. Ama biraz büyük 150 m2. Şimdiden düşünüyorum evlendikten sonra o evi nasıl temizlicem. Canım bir günde 3 kişi ancak 3 odayı temizledik çünkü defalarca aynı yerleri silmek zorunda kaldık, inanılmaz toz var evde. Şimdi salon, mutfak ve banyo kaldı. Bu hafta da onları temizlicez.
Eccu esmy ve esradan sonra (herkeste E'liymiş) sırada kim var
ya bana ne zaman sıra gelcek senağlamasenağlama
zaten dün damatlık ta aldık :dilcikar:
nan bu erkeklerin işi ne kaa kolay pat küt alıverdikk
Eccu esmy ve esradan sonra (herkeste E'liymiş) sırada kim var
ya bana ne zaman sıra gelcek senağlamasenağlama
zaten dün damatlık ta aldık :dilcikar:
nan bu erkeklerin işi ne kaa kolay pat küt alıverdikk
düğündaşım ben özledimm hoşgeldinn
bize ne zaman sıra gelcek ????
hoşbuldumm şekercimm :1hug: Canım sen nerdeki remziye sordun ? 50 TL fazla söylemişler sana bornovada ablam ocak ayında nişanda çektirmişlerdi 350 TL verdiler :uhm: Randevu almaya gittiğimde bende bi sorayım tekrar..Hemşom hoş geldin yaa.s.. Ben de nişan fotoğrafımı çektirdiğim yere düğün albümünü sordum, sen biliyorsundur Foto Remzi. Fotoğrafın büyüklüğüne göre değişiyor, en büyük boy albüm, kupa, cep albümü, slaytlı fotoğraf cd si ve büyük boy çerçeveli bir foto toplam 400 dedi. Albümde 12 poz var ama bazı pozlarda gölgelerle yüzünü gözünü kullanıyorlar toplam 20 sayfa oluyormuş albüm. Araştıranlara fikir olsun.
Anaaaa ben yazarken sen benden önce yazmışsın hemşo valla sen söylemeden hoşgeldini yazdım. Kız kaç kez sordum seni okumadın mı geçmişi :dilcikar:
evet 3müzde e ben esra,esra zaten esra,esmy de esma :)))
başıyazmalınında dün nişanı vardı değil mi? Ay nasıl geçti acaba.şimdik yorgunluk atıyordur eminim.bir an önce resmlerini paylaşsada görsek...
arkadaşlar pirinç,bulgur,nohut fln koymak için kaplar almadım daha..alan varsa resimlerini eklermisiniz..
Canım nevresimi ben almıştım. Linensin % 50 indirim kampanyası olduğu gün 46 liraya aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?