Çok saol canım :) ona göre alayım fazla para vereyim teşekkürler cvp için :1hug:
düğündaşımmm :1hug: 3 ay 6 günümüz kaldı..tam 97 günn :1shok:
Az kaldı bukett :1rolleyes: Gelinlik beğendinmii :uhm: Maşallahh gelinlikten önce damatlık almışınızz kaydirigubbakcemile3
Oyyy tatlumm benim Şeniz
Az kaldı azzYafs buket biz balayını ayarlamadık daha senağlama
Yana döne cumartesi ets tur aradıkk bulamadık kaydirigubbakcemile3 Bi kaç tura gittik onlarda internetten gösteriyorlar pek bi yardımcı olmuyor..:mymeka: Zaten fiyatlar çok yüksekk bu gidişle gidemicezz yada apart falan tutucazz senağlama
Yaa bize şöyle hem ucuz olacak hemde herşey dahil olacak hemde güze bi yer olacak bi yer bulun yafss senağlama
bendede su serisiydı sanırım onlardan var
ben tupperdan almıştım çokta güzel oldular bu kadar aşırıya kaçmam diyorsan daha uygun fiyatlı olanları var şu meşhur bi milyoncularda kaydirigubbakcemile3 çokta benzerleri..ben bu fiyatlardan cok daha ucuza almıştım gerçi 42 liraya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, Yok be bir de dublex olsa hepten bitmiştim. Ama biraz büyük 150 m2. Şimdiden düşünüyorum evlendikten sonra o evi nasıl temizlicem. Canım bir günde 3 kişi ancak 3 odayı temizledik çünkü defalarca aynı yerleri silmek zorunda kaldık, inanılmaz toz var evde. Şimdi salon, mutfak ve banyo kaldı. Bu hafta da onları temizlicez.
kızlar birşey sorcam özellikle Eccu ve Esmy, un'unuzu neyin içine koydunuz?birde mutfakta almak aklınıza gelmeyen ama çok ihtiyaç duyduğunuz yada kızlar bunu mutlaka alın dediğiniz şeyleri yazar mısınız?:uhm:
Canımm sınavnn iyi geçmiştirr umarımm yerimseniben
Benimde sınavım vardı iktisat yinee zorduu Çok üzgünüm çoook Napıcamm ben bunla yaaa senağlama
Bu arada pembe pijamana bayıldım çok şekerr :1hug:
İyi günlerde giyy yeni cicilerini yerimseniben
Canım ablamın albüm çokta büyük değil.Normal boyutlarında..Dediğin gibi senin baktığın büyük boyy ondan 50 TL fazla kaydirigubbakcemile3Çokta büyük yaptırma canım yaa koycak yer bulamassın sonra yerimsenibenBeta canım ablanın albümünün ebatları ne acaba? Bu en büyük boy. Sorduğum albümün bi boy küçüğü vardı ona da 300 dedi. (Küçük dediğime bakma tüm gördüğüm albümler bu boy zaten, benim sorduğum büyük sadece :roflol: ) Birimizden birine 50 fazla demişler ama hangi albüm için :roflol:
Öff bende daha hiç gelinlik bakmadım..Ama aklımda model var..Önce bir kaç gelinlikçi gidip gezicem eğer içime sinen bi model bulamazsam aklımdaki modele göre diktrimeyi düşünüyorumm..beğendim haniz sizede göstermiştim ama etek kısmı yok aklımda ya.bide gelinlikçide kafamı karıştırıo biz başlayalım dikmeye sonradan karar veririz eteğine falan dio
o turlar hiç bi işe yaramıyo hiç te yardımcı olmuo sinir ediolar beni
ya evet bizde %40 indirimden yararlandık tek geçtik otele göre baya ucuza olcak güya ama sonuçta bize göre hiçte ucuz olmadı 1300 verdik içime oturdu umarım değer. daha uygun fiyata güzel oteller vardır mutlaka canım ama bizim şanssızlığımız tam sezonunda gidiyoruz fiyatlar tavan yapmış durumda
bizimki de 130 metrekare canım. valla siliyorum arkamı dönüyorum toz. evlendikten sonra napcam ya:1shok:
Rica ederim canım. Şuan lineneste nevresimde % 50 olmasa da sanırım %30 indirim var. bu arada aldıklarını iyi günlerde kullan. Sonunda loyayı bulmuşsun :teytey:
Canım ablamın albüm çokta büyük değil.Normal boyutlarında..Dediğin gibi senin baktığın büyük boyy ondan 50 TL fazla kaydirigubbakcemile3Çokta büyük yaptırma canım yaa koycak yer bulamassın sonra yerimseniben
Kız ben çok açgözlüyüm galiba bu evlilik mevzusunda. Herşey illa en güzeli en büyüğü filan olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Salonda bir köşeye koyarım artıkın
Öff bende daha hiç gelinlik bakmadım..Ama aklımda model var..Önce bir kaç gelinlikçi gidip gezicem eğer içime sinen bi model bulamazsam aklımdaki modele göre diktrimeyi düşünüyorumm..
Balayına gelince walla dediğin gibi tam sezon ortası olduğu için acaip fiyatlar artıyor :1shok:5 yıldızlı herşey dahil bir otele gitmek istiyorsan 1000 TL yi gözden çıkarıcaksınn Çok üzgünüm çoook Ama 4 günlük bir tatil içinn fazla geliyor.Daha biz tv ünitesi almadık düğünden sonra almayı düşünüyoruz tatile o kadar para vereceğimize tv ünitesi alırız diyoruzz :uhm: Nişanlım hiç olmadı kamp çadırlarımız var istediğimiz yerde gidip çadır kuraruz diyorr kaydirigubbakcemile3 Fakirliğin gözü kör olsunn şakkıdı
Valla kocişler yardım etcekler artık. Ben evde hiç bir iş yapmazdım annem diyo bak kendi evi olunca nasıl özeniyor kaydirigubbakcemile3
Balayına gelince walla dediğin gibi tam sezon ortası olduğu için acaip fiyatlar artıyor :1shok:5 yıldızlı herşey dahil bir otele gitmek istiyorsan 1000 TL yi gözden çıkarıcaksınn Çok üzgünüm çoook Ama 4 günlük bir tatil içinn fazla geliyor.Daha biz tv ünitesi almadık düğünden sonra almayı düşünüyoruz tatile o kadar para vereceğimize tv ünitesi alırız diyoruzz :uhm: Nişanlım hiç olmadı kamp çadırlarımız var istediğimiz yerde gidip çadır kuraruz diyorr kaydirigubbakcemile3 Fakirliğin gözü kör olsunn şakkıdı
Yaw görümcem hamile olmasaydı haziranda yapcaktık işte düğünü, daha ucuza gitcektik balayına. Ağustosta fiyatlar tavan durumunda.Aradaki farkı ondan almam lazım :roflol: Dün ben yeni evli bir arkadaşımın evine tebriğe gittim. Bana diyorki biz parise gitmeyi çok istiyorduk ikimizde ama o dönemde anlıyorsun ki düğün ve paris bir arada olmuyor :roflol: Biz de kıbrısa gittik 4 gün diyor. Zaman yaklaştıkça görceksin bi sürü şeyden vazgeçmek zorunda kalcaksın diyor
Yaw görümcem hamile olmasaydı haziranda yapcaktık işte düğünü, daha ucuza gitcektik balayına. Ağustosta fiyatlar tavan durumunda.Aradaki farkı ondan almam lazım :roflol: Dün ben yeni evli bir arkadaşımın evine tebriğe gittim. Bana diyorki biz parise gitmeyi çok istiyorduk ikimizde ama o dönemde anlıyorsun ki düğün ve paris bir arada olmuyor :roflol: Biz de kıbrısa gittik 4 gün diyor. Zaman yaklaştıkça görceksin bi sürü şeyden vazgeçmek zorunda kalcaksın diyor
Vala hayatım bravo sana sen yeni bir meslek de edinmiş oldun kaydirigubbakcemile3 Benimki evle ilgili hiç bir işten anlamaz mecburen boya badana hep bi ton para döküp olcak. O anlıyor olsaydı da senin gibi bir yardımcısı olamazdı, ben de beceriksizim bu konuda:roflol:
valla sana şu kadarını söyliyim, herşeyden anlaması da sinir bozucu bence. tabure beğeniyorum aa ben onu yaparım ki diyo, yapıp getiriyo, banyoya köşe raf istiyorum, aşkım saçmalama bunda ne var ben yaparım diyor, yapıyor. mutfağa tesisat çekilcek, hımmm uhmmm bu gideri iki ana kafaya ayırcaz. şu çıkışı şuna vercez, soğuk su çıkışını şuna vercez. tamam aşkım basit bu ben yaparım diyor. banyonun lavabo tesisatı değişecek malzemesini alıp ben yaparım diyor. çocuğumuzu da o yaparsa şaşırmıcam:roflol::roflol: ben de istiyorum ki para saçayım bişeyler alayım harcayayım, ay o zevkten mahrum bıraktı beni körolmayasıca:roflol::roflol:
valla sana şu kadarını söyliyim, herşeyden anlaması da sinir bozucu bence. tabure beğeniyorum aa ben onu yaparım ki diyo, yapıp getiriyo, banyoya köşe raf istiyorum, aşkım saçmalama bunda ne var ben yaparım diyor, yapıyor. mutfağa tesisat çekilcek, hımmm uhmmm bu gideri iki ana kafaya ayırcaz. şu çıkışı şuna vercez, soğuk su çıkışını şuna vercez. tamam aşkım basit bu ben yaparım diyor. banyonun lavabo tesisatı değişecek malzemesini alıp ben yaparım diyor. çocuğumuzu da o yaparsa şaşırmıcam:roflol::roflol: ben de istiyorum ki para saçayım bişeyler alayım harcayayım, ay o zevkten mahrum bıraktı beni körolmayasıca:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?