Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol::roflol::roflol: kız daha ne istion
iyi sen dua et eline kazma kürek alıp evide yapmaya kalkmamış :roflol:

valla kirada oturuyoruz, gerçekten onu yapsaydı ya ne güzel olurdu. size bişi diyim mi, arsası olsun evi de yapmazsa nolayım:roflol: çünkü inşaat işinden de anlıyor. ne yapsam şaşırtamıyorum adamı, çünkü becerikli ötesi becerikli. yemek bile yapıyo ya, ki ben yemek yapmasını bilmediğim gibi, çoğu işte de acayip beceriksizimdir. iki elimle bi işi doğrultamam yani. artık evlendikten sonra napıp edip başka konularda ihtisas yapıp onu şaşırtmalıyım:roflol:naniknanik

HAYATIM ay çok güldüm ölme emi yaa :roflol::roflol::roflol:

aynen benimkide öyle ben istiyorum ki evin boyasını ustalar yapsın daha güzel olur yok ben yaparım diyo ay allahım yaaa delikafadulden

tabii canım çünkü para bayılıyosun ya ondan daha güzel oluyor:roflol::roflol:

ya böcük nerde
gamze desen yemek yapıodur
esra zaten giremio
mandilin nerde
sulfat nerde

adına sayamadığım kızceler nerdeeee

kızlar selam arkadaşım bendeydi ctesiden beri pek fazla giremedim ama pazar günü kendime daginin çeyiz setini ve paşabahçenin ekmek sepetini aldım çekip ekliycem resimlrini, ders çalışıom bende şimdi gene görüşürüz byesssssssss

:roflol: benimki o kadar meraklı ki öyle şeylere , ve yapıyor da zaten, kendi çalışma dolabını, akvaryum dolabını, alet dolabını hep kendi yaptı, benim hoşuam gidiyor, istediğim şeyleri ona yaptırabilirim rahatlıkla, geçenlerde bi tv ünitesi beğendim fiyatına baktım, deli misin ben yaparım bunu diyo :)))
zaten eğer fazladan bi odamız olursa atölye odası yapıcakmılş, hem elektronik projeleri için hem de marangozluk hobisi için :) küçük bi tezgah falan almak istiyor, bu arada kendisi elektronik mühendisi. Her tarakta bezi var maşallah, anlamadığı bilmediği iş yok, benim çok hoşuma gidiyo, gururlanıyorum ben :)

Buketim burdayım ben :dance: Böcük bugün çalışmıyordu sanırsam

Pashminam sana iyi dersler. Aldığın cicileri ekle müsait olduğun ilk anda yerimseniben

nişanlım stand yapıyor canım. gelinliği annem dikcek, valla kayınvalidesine saygıdan ben dikeyim diyemiyor heralde:roflol::roflol:ay öldüm yaaa kendim söleyip kendim bayılıyorum gülmekten:roflol::roflol:

hayatım oldurdun benı guldurmekten

kendimi de:roflol::roflol:

güle güle kullan canım. Allah sihin açıklığı versinkaydirigubbakcemile5

ya benimki abartıyo ya. bigün örgü örüyorum aynı anda da tv serediyorum. sonra bi baktım bu bana doğru eğilmiş inceliyo, döndüm hayırdır noluyo gibilerinden baktım.

-aşkımm şimdi bunu burdan atıp ordan mı çıkarıyosun?
-Evet
-ipi onun üstüne mi atıyosun?
-evet
-aa kolaymış yaklava:

ben de hava atıyorum aklımsıra örgüden çakmaz deyü:roflol::roflol:

Hayatim valla yandın sen herşeyden anlayan adamda belli bir yere kadar yahukaydirigubbakcemile3

hahahahahah bu da süpermiş, yok o kısma karışmaz, o durumlarda hatta gereksiz maçoluk yapar. Temizliğe, yemeğe yardım edersin di mi falan diyorum, saçmalama aşkım ya diyo :)) maçom benim diye dalga geçiyorum, ona da kızıyo :)))

hep gülek inşallah WIŞŞŞŞ ter bastı-tatlicadiarzu-

ya kıslar haftasonu bernardod a kahvaltı takımı baktım çok begendim ama 4 kişilik yaa acaba artık yemek takımları 4 kişilikmi oldu.. artık öyleymiş doğrumuu birde fiyatı 150 gibi birşeydii

ayyy sanırım butun erkekler bole benım kıde nıye bunu aldın nıye sole yaptın ben yapardım dıyo benı delı edıyooo

Evet yaa senağlama bakalımsenağlamam artık inş..onunda uygununu bulurumm
cnm hiç dert etme önemli olan bir arada olmak değil mi hiç gitmesen ne olur sanki.
gönüller bir olsun :asigim:
öyle tabi canım ama balayına gidemezsem bundan sonra biraz zor tatile gideriz o kadar borçla kaydirigubbakcemile3

ayyy böcükk güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Walla becerikli erkeklerde belli bi süreden sonra sıkıyor..
Allahtan benimki web işlerinden kodlardan pek anlamıyorr..Hep benden yardım alıyorr kaydirigubbakcemile3 Aksine ben elektrik,elektronik işlerinden çok iyi anlıyorum ağzı açık bana bakıyorr kaydirigubbakcemile3

yavrum benimmm nasılda bilio arkadasınıhihoyyyt sabahtan beri dip köşe temizledim evi sonrada tatlıyı yaptım böreği yaptım sıra anca yemeklere geldi hiiç oturamadım yawklava:

Gamzee ne tatlısı yaptınn benimde canım çekti yafss :ecrin_bebek:

Burcu sen gelinlikle ilgili gelişmeleri yazdın da ben mi kaçırdım kuzum? Sen gelinlik bakcaktın ctesi? Hallettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…