:roflol::roflol::roflol: kız daha ne istion
iyi sen dua et eline kazma kürek alıp evide yapmaya kalkmamış :roflol:
HAYATIM ay çok güldüm ölme emi yaa :roflol::roflol::roflol:
aynen benimkide öyle ben istiyorum ki evin boyasını ustalar yapsın daha güzel olur yok ben yaparım diyo ay allahım yaaa delikafadulden
valla sana şu kadarını söyliyim, herşeyden anlaması da sinir bozucu bence. tabure beğeniyorum aa ben onu yaparım ki diyo, yapıp getiriyo, banyoya köşe raf istiyorum, aşkım saçmalama bunda ne var ben yaparım diyor, yapıyor. mutfağa tesisat çekilcek, hımmm uhmmm bu gideri iki ana kafaya ayırcaz. şu çıkışı şuna vercez, soğuk su çıkışını şuna vercez. tamam aşkım basit bu ben yaparım diyor. banyonun lavabo tesisatı değişecek malzemesini alıp ben yaparım diyor. çocuğumuzu da o yaparsa şaşırmıcam:roflol::roflol: ben de istiyorum ki para saçayım bişeyler alayım harcayayım, ay o zevkten mahrum bıraktı beni körolmayasıca:roflol::roflol:
Kız hayatım öldürdün beni gene haa :roflol::roflol::roflol: Kız gelinliğin modelini de eline ver belkim onu da yapıverir kaydirigubbakcemile3 Ne iş yapıyor nişanlın merak ettim? Benimki tek boya badana olsa iyi hiçbir tesisat işini, elektrik vs hiçbir şeyden anlamaz. Anladığı ve alanında süper olduğu tek şey matematik kaydirigubbakcemile3
hayatım oldurdun benı guldurmekten
kızlar selam arkadaşım bendeydi ctesiden beri pek fazla giremedim ama pazar günü kendime daginin çeyiz setini ve paşabahçenin ekmek sepetini aldım çekip ekliycem resimlrini, ders çalışıom bende şimdi gene görüşürüz byesssssssss
:roflol: benimki o kadar meraklı ki öyle şeylere , ve yapıyor da zaten, kendi çalışma dolabını, akvaryum dolabını, alet dolabını hep kendi yaptı, benim hoşuam gidiyor, istediğim şeyleri ona yaptırabilirim rahatlıkla, geçenlerde bi tv ünitesi beğendim fiyatına baktım, deli misin ben yaparım bunu diyo :)))
zaten eğer fazladan bi odamız olursa atölye odası yapıcakmılş, hem elektronik projeleri için hem de marangozluk hobisi için :) küçük bi tezgah falan almak istiyor, bu arada kendisi elektronik mühendisi. Her tarakta bezi var maşallah, anlamadığı bilmediği iş yok, benim çok hoşuma gidiyo, gururlanıyorum ben :)
hahahahahah bu da süpermiş, yok o kısma karışmaz, o durumlarda hatta gereksiz maçoluk yapar. Temizliğe, yemeğe yardım edersin di mi falan diyorum, saçmalama aşkım ya diyo :)) maçom benim diye dalga geçiyorum, ona da kızıyo :)))nişanlım stand yapıyor canım. gelinliği annem dikcek, valla kayınvalidesine saygıdan ben dikeyim diyemiyor heralde:roflol::roflol:ay öldüm yaaa kendim söleyip kendim bayılıyorum gülmekten:roflol::roflol:
ya benimki abartıyo ya. bigün örgü örüyorum aynı anda da tv serediyorum. sonra bi baktım bu bana doğru eğilmiş inceliyo, döndüm hayırdır noluyo gibilerinden baktım.
-aşkımm şimdi bunu burdan atıp ordan mı çıkarıyosun?
-Evet
-ipi onun üstüne mi atıyosun?
-evet
-aa kolaymış yaklava:
ben de hava atıyorum aklımsıra örgüden çakmaz deyü:roflol::roflol:
Evet yaa senağlama bakalımsenağlamam artık inş..onunda uygununu bulurummYaw görümcem hamile olmasaydı haziranda yapcaktık işte düğünü, daha ucuza gitcektik balayına. Ağustosta fiyatlar tavan durumunda.Aradaki farkı ondan almam lazım :roflol: Dün ben yeni evli bir arkadaşımın evine tebriğe gittim. Bana diyorki biz parise gitmeyi çok istiyorduk ikimizde ama o dönemde anlıyorsun ki düğün ve paris bir arada olmuyor :roflol: Biz de kıbrısa gittik 4 gün diyor. Zaman yaklaştıkça görceksin bi sürü şeyden vazgeçmek zorunda kalcaksın diyor
öyle tabi canım ama balayına gidemezsem bundan sonra biraz zor tatile gideriz o kadar borçla kaydirigubbakcemile3cnm hiç dert etme önemli olan bir arada olmak değil mi hiç gitmesen ne olur sanki.
gönüller bir olsun :asigim:
valla sana şu kadarını söyliyim, herşeyden anlaması da sinir bozucu bence. tabure beğeniyorum aa ben onu yaparım ki diyo, yapıp getiriyo, banyoya köşe raf istiyorum, aşkım saçmalama bunda ne var ben yaparım diyor, yapıyor. mutfağa tesisat çekilcek, hımmm uhmmm bu gideri iki ana kafaya ayırcaz. şu çıkışı şuna vercez, soğuk su çıkışını şuna vercez. tamam aşkım basit bu ben yaparım diyor. banyonun lavabo tesisatı değişecek malzemesini alıp ben yaparım diyor. çocuğumuzu da o yaparsa şaşırmıcam:roflol::roflol: ben de istiyorum ki para saçayım bişeyler alayım harcayayım, ay o zevkten mahrum bıraktı beni körolmayasıca:roflol::roflol:
yavrum benimmm nasılda bilio arkadasınıhihoyyyt sabahtan beri dip köşe temizledim evi sonrada tatlıyı yaptım böreği yaptım sıra anca yemeklere geldi hiiç oturamadım yawklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?