burcu nerdesin nan ne ses etmion çık ortaya
ayyy böcükk güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Walla becerikli erkeklerde belli bi süreden sonra sıkıyor..
Allahtan benimki web işlerinden kodlardan pek anlamıyorr..Hep benden yardım alıyorr kaydirigubbakcemile3 Aksine ben elektrik,elektronik işlerinden çok iyi anlıyorum ağzı açık bana bakıyorr kaydirigubbakcemile3
Kızlar her yemeği yapabiliyomusunuz ben yapıyorum genelde ama nebileyim evlenince pratik olmak gerekya çalışan biri olarak o beni telaşlandırıyo sanırım sizde durumlar nasıl
Kızlar her yemeği yapabiliyomusunuz ben yapıyorum genelde ama nebileyim evlenince pratik olmak gerekya çalışan biri olarak o beni telaşlandırıyo sanırım sizde durumlar nasıl
Burcu sen gelinlikle ilgili gelişmeleri yazdın da ben mi kaçırdım kuzum? Sen gelinlik bakcaktın ctesi? Hallettin mi
hehe bende şu yemek işlerini bilmiodum çok fazla şimdi işyerimde pratik yapıom mutfağımız var burda,işim olmayınca yapıorum,akşam annemden tarifini alıorum tabi önce,defterimede not alıorum her yaptığımı,pasta fln hiç sorun diil hepsini yaparımda yemek biraz daha zor tabi:))ee bide benim evlenmeme daha çok var öğreniriz o zamana kadar:)Kızlar her yemeği yapabiliyomusunuz ben yapıyorum genelde ama nebileyim evlenince pratik olmak gerekya çalışan biri olarak o beni telaşlandırıyo sanırım sizde durumlar nasıl
nan pıtırcık kaç tane aldın kuzum?:roflol::roflol:güzelmiş hee bende seviyom bunları alcam inş.
hehe bende şu yemek işlerini bilmiodum çok fazla şimdi işyerimde pratik yapıom mutfağımız var burda,işim olmayınca yapıorum,akşam annemden tarifini alıorum tabi önce,defterimede not alıorum her yaptığımı,pasta fln hiç sorun diil hepsini yaparımda yemek biraz daha zor tabi:))ee bide benim evlenmeme daha çok var öğreniriz o zamana kadar:)
oo kız ben neler yaptım,kuru fasülye,patates,güveçte türlü,pırasa,pilav,makarna,un helvası:))bulgur pilavı:)))canınız çekmeden ben kesim,aç kalmam ben yani,patronumda yio daha kimse zehirlenmedi:)))güzel yapmışın dio hep adamcaz:)yerimsenibenbenim de evlenmeme çok var gibi görünüyor ortada aday yok çünkü ama çok pratik yapma imkanım yok. annem hazırlıyor yemekleri haftaiçi iş var. haftasonu da üşeniyorum bir kaç deneme yapıyorum o kadar. düdüklüde fasulye pişirmedim hiç mesela baştan sona kendi elimle yapmak nasip olmadı
oo kız ben neler yaptım,kuru fasülye,patates,güveçte türlü,pırasa,pilav,makarna,un helvası:))bulgur pilavı:)))canınız çekmeden ben kesim,aç kalmam ben yani,patronumda yio daha kimse zehirlenmedi:)))güzel yapmışın dio hep adamcaz:)yerimseniben
kız bi yağlık bi sirkelik aldım:)foto değişik açılardan ondan çok duruo:)))çok cici dimi:)
geçmişi okuyordum kuzum yaaaaŞeniz
hayatım öldürdü beni gülmekten de :roflol: keyfim yerine geldi. :1hug:
hahaha benimkisi bigün teyzesinin elinden paspası alıp bi sıra ördü valla maşallah elinden her işgelir.Bilgisayarcıyız zaten yazılımcı oda elktronikten anlar mobilyadan anlar yemek temizlik tamir vs ama temizlikte yardım etmeyecek sanırsam -tatlicadiarzu- Önceden çok karışırdı yemeklere şimdi bilio artık beni tabi karışmıyo bende onun özel yaptığı yemeklere karışmam çok güzel sac kavurma yapar bide kumpir dışarıda yediklerinizden güzl oluyo valla
üniden arkadaşların evinde sac kavurma yaparken
Canım çekti valla kaydirigubbakcemile3
kızlar ctesi bizim yan taraftaki milyoncudan yağlık sirkelik almıştım,ancak çektim resimlerini
tanesi bir liradan aldım:)
yok hayatım yazmadım baktım 2 gündür kimse merak edip sormamış bende yazmıyım dedim yerimseniben
bir senin aklına geliyorum kuzum Şeniz
canım cumartesi bir yerle anlaştım çok şükür. 1300 fiyata. 500 lira kar ettik anlayacağın. bunada şükür. 6 gelinlikçi gezdim 6 sıda 2000 lira fiyat biçti. bir tek bu kadın 1300 e indi. kına gecesinde de bindallı verecek sağolsun.:1rolleyes: giymeyi düşünmüyordum ama madem veriyor giyerim:roflol: benim istediğim gelinlikde 5 farklı foto götürdüm bunun omzubunun eteği bunun arkası şunun önü falan şeklinde. bayağı teferruatlı. yani şunu anladık ne kadar sade olursa olsun fiyat belli. yerimseniben
sonra hiç düşünmediğim halde aysirada bir geinlik giydim fransız dantelli. 3600 liradan 2800 e düşmüş. onu göstereyim sanahayatımda giydiğim ilk gelinlik......
bktbb kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ya böcük nerde
gamze desen yemek yapıodur
esra zaten giremio
mandilin nerde
sulfat nerde
adına sayamadığım kızceler nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?