saol canımcım.parpalm sende saol canım:)))pıtırcık çok şekerler oo gunlerde kullan tatlım
çookk cici güle güle kullan pıtırcığım :1hug:
burcu kuzum illa sormamız mı lazım gir konuya işte herkes soruyoda mı cevap alıyo cmrt bende gelinlikçilerdeydim kafam allak bullak oldu neyse bu hafta sonu kesin vercem dikime artık sıkıldım ne zor şey yaa-tatlicadiarzu-
sizlere layık olmaya çalışıyorum canlarıma.s.
ben yapmayı bilmiyorum. ancak tariften baka baka, o da misafir gelirse 3 gün önceden başlasam anca yetiştiririm:roflol:
ayyyy canım istedi yaaacokacimcoook
güle güle kullan canım
sana derken, bize göstermicen mi:çok üzgünüm:
1300 iyi burcucum, bak üzülüyodun hallolmuş işte:1hug:
yok hayatım yazmadım baktım 2 gündür kimse merak edip sormamış bende yazmıyım dedim yerimseniben
bir senin aklına geliyorum kuzum Şeniz
canım cumartesi bir yerle anlaştım çok şükür. 1300 fiyata. 500 lira kar ettik anlayacağın. bunada şükür. 6 gelinlikçi gezdim 6 sıda 2000 lira fiyat biçti. bir tek bu kadın 1300 e indi. kına gecesinde de bindallı verecek sağolsun.:1rolleyes: giymeyi düşünmüyordum ama madem veriyor giyerim:roflol: benim istediğim gelinlikde 5 farklı foto götürdüm bunun omzubunun eteği bunun arkası şunun önü falan şeklinde. bayağı teferruatlı. yani şunu anladık ne kadar sade olursa olsun fiyat belli. yerimseniben
sonra hiç düşünmediğim halde aysirada bir geinlik giydim fransız dantelli. 3600 liradan 2800 e düşmüş. onu göstereyim sanahayatımda giydiğim ilk gelinlik......
işte kızlar hayatımda ilk giydiğim gelinlik...
hemen söyliyim benim gelinliğimle uzaktan yakından çaprazdan hiç bir yerden yakılığı yok. benimkinde hiç dantel yok. ama insan kesinlikle üstünde görmeden dantel düşünmüyorum falanda dememeliymiş. çünkü yakışabiliyormuş. bu 38 beden kadın sana 40 ını getirtiriz dedi. arkası ipli fransız hatunları gibi öyle bir sıkıyorki ipini nefesiniz kesiliyor:roflol: ve böyle 38 bedene girebiliyorsunuz:roflol: şaka gibi... ama çok fiyatlı ve benim isteklerimden çok uzak. sadece hatıra olsun diye fotosunu çektik. hayatımda giydiğim ilk ve son tarlatanlı gelinlik:1rolleyes:
Süper Burcucum senin adına çok sevindim, hayırlı olsun 500 tl az değil kuzumkaydirigubbakcemile5
yavrum benimmm nasılda bilio arkadasınıhihoyyyt sabahtan beri dip köşe temizledim evi sonrada tatlıyı yaptım böreği yaptım sıra anca yemeklere geldi hiiç oturamadım yawklava:
Kızlar her yemeği yapabiliyomusunuz ben yapıyorum genelde ama nebileyim evlenince pratik olmak gerekya çalışan biri olarak o beni telaşlandırıyo sanırım sizde durumlar nasıl
canımsın tatlım sağol bakalım kendikimide gördüğünüzde beğenecek misiniz :1hug:burcu canım walla gıydıgın gelınlık çok ama çok yakışmıs sanaa
hayatım hiç tarzım değil:1hug: ben spor bir gelinlik diktiriyorum gördüğünüzde ödünüz kopacak:roflol: burcu yaptın gene yapacağını bu nasıl gelinlik diye:roflol: üselik bizi aşacak kadarda pahalı kuzucuğumŞenizburcu bu gelinlikte çok yakışmış sana nie düşünmüyorsun ki böle bişi çok abartıda değil sade bence çok yakışmış ama :lepi:
yaa burcu kızma kuzum ama hani önünde dantel var ya mutfak önlüğü gibi durmuş arkası yok kuşumm çok beğenemedim açıkcası zaten sende almıycannnnnnnnn, fikrimi demek istedimm
çok özledimm bide beni andı galibaa ondann kaydirigubbakcemile3 Kusura bakma hayatımmmböcük aklından çıkmıyor galiba ben HaYaTiM:roflol:
Pıtırcık iyi günlerde kullan kuzum :1hug:kızlar ctesi bizim yan taraftaki milyoncudan yağlık sirkelik almıştım,ancak çektim resimlerini
tanesi bir liradan aldım:)
yok hayatım yazmadım baktım 2 gündür kimse merak edip sormamış bende yazmıyım dedim yerimseniben
bir senin aklına geliyorum kuzum Şeniz
canım cumartesi bir yerle anlaştım çok şükür. 1300 fiyata. 500 lira kar ettik anlayacağın. bunada şükür. 6 gelinlikçi gezdim 6 sıda 2000 lira fiyat biçti. bir tek bu kadın 1300 e indi. kına gecesinde de bindallı verecek sağolsun.:1rolleyes: giymeyi düşünmüyordum ama madem veriyor giyerim:roflol: benim istediğim gelinlikde 5 farklı foto götürdüm bunun omzubunun eteği bunun arkası şunun önü falan şeklinde. bayağı teferruatlı. yani şunu anladık ne kadar sade olursa olsun fiyat belli. yerimseniben
sonra hiç düşünmediğim halde aysirada bir geinlik giydim fransız dantelli. 3600 liradan 2800 e düşmüş. onu göstereyim sanahayatımda giydiğim ilk gelinlik......
evet bencede tatlım:1hug: güya tanıdık diye gittiğimiz kişi 1 gelinlik 3 abiye kaybettiğine yansın. 400 dede anneme ve kardeşimle teyzemede abiye diktirecektik. pazar günü aysirada anneme süperrr bir abiye bulduk. tam anneye uygun şıklıkta kızlar. ve peşinde 200 liraya aldık. teyzem Henrry de beğendi indirime girmiş 150 liraya aldıı yaaa şaka gibii :1shok: bir kız kardeşim kaldı onuda illa hallederiz.... kadın kaybettiklerine yansın bir gelinliğe fazla söyledi diye. ki 1500 dese drirek diktirecektik kendi kaybetti
sen daha benim verdiğim pilavı tarifini denemedin dimi :mymeka:oyy bebişim hoşgeldin. gamze iyiki benimki bu topice giripte senin yazdıklarını okusa kafama kakardı heralde beceriksizliğimi
ben hiç bişey yapamıom mirmirmirmir
canımsın tatlım sağol bakalım kendikimide gördüğünüzde beğenecek misiniz :1hug:
hayatım hiç tarzım değil:1hug: ben spor bir gelinlik diktiriyorum gördüğünüzde ödünüz kopacak:roflol: burcu yaptın gene yapacağını bu nasıl gelinlik diye:roflol: üselik bizi aşacak kadarda pahalı kuzucuğumŞeniz
tabikiii pasminamm alacak bile olsamm fikrini açk açık söylemelisinn ben buraya bunun için koyuyorum sizlerin fikirlerine güveniyorum balım benim :1hug: zaten hiç tarzım değil biliyorsun. yerimseniben hele straplez hiç düşünmedim. ama gelinlikçi giydirdi ve perdeyi açtığında teyzem ve annemin nutku tutuldu. belki fotoda pek iyi çıkmamıştır bilemiyorum ama çok kaliteliydi gerçekten. yerimseniben 3600 lira olsun o kadar dimi :roflol:
sağol canikom Şenizoo burcu çokoperenses gibi olmuşsun:lepi:
pıtırcık altta MQ diye biyer var kimden alıntı yapmak istiorsan MQ'suna tıkla en son bittiğinde cevap yaza tıkla görürsün
evet biz anneme bulamamaktan korktuğumuz için diktirecektik zaten ki ona bile bulduk. hani herşey zığır ya anneye göre bir şey bulamayız diyorduk ama varmış... kardeşi kesin hallederiz baksana bir tane dikim parasından aza anneyle teyzeyi hallettik:sm_cool:Her işte bi hayır vardır mutlaka tatlım ya ama inan çok sevindi 500 tl ye de evinize bişi alırsınız yani, ohh bak anne teyze de bulmuşlar kendilerine göre ciciler daha ne kardeşini de halledersiniz takma kafanahihoyyyt
canım sen zewklı hatunsun kendı gelınlıgınde mukemmel olur buna ınanıyorum ben
sen daha benim verdiğim pilavı tarifini denemedin dimi :mymeka:
Burcu eminim senin gelinlik daha güzel olacak :lepi: bu gelinlik 3600 TL mi :1shok: Gözüm tıklamaya başladıı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?