Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok kızlar ne kadar üzülüp kahrolduğumu biliyorsunuz ya illa soran biri olmuştur dedim baktım sallayan olmamaış bende yazmadım :roflol: neyse işte halloldu çok şükür. kadında çok iyi niyetli benide anladığına inanıyorum. bakalım görücez sonucu :1rolleyes: çok farklı bir gelinlik olacak sanırsam piyasadaki hazırlara göre :1ninca:

Süper Burcucum senin adına çok sevindim, hayırlı olsun 500 tl az değil kuzumkaydirigubbakcemile5

burcu bu gelinlikte çok yakışmış sana nie düşünmüyorsun ki böle bişi çok abartıda değil sade bence çok yakışmış ama :lepi:

yaa burcu kızma kuzum ama hani önünde dantel var ya mutfak önlüğü gibi durmuş arkası yok kuşumm çok beğenemedim açıkcası zaten sende almıycannnnnnnnn, fikrimi demek istedimm

Süper Burcucum senin adına çok sevindim, hayırlı olsun 500 tl az değil kuzumkaydirigubbakcemile5

evet bencede tatlım:1hug: güya tanıdık diye gittiğimiz kişi 1 gelinlik 3 abiye kaybettiğine yansın. 400 dede anneme ve kardeşimle teyzemede abiye diktirecektik. pazar günü aysirada anneme süperrr bir abiye bulduk. tam anneye uygun şıklıkta kızlar. ve peşinde 200 liraya aldık. teyzem Henrry de beğendi indirime girmiş 150 liraya aldıı yaaa şaka gibii :1shok: bir kız kardeşim kaldı onuda illa hallederiz.... kadın kaybettiklerine yansın bir gelinliğe fazla söyledi diye. ki 1500 dese drirek diktirecektik kendi kaybetti

yavrum benimmm nasılda bilio arkadasınıhihoyyyt sabahtan beri dip köşe temizledim evi sonrada tatlıyı yaptım böreği yaptım sıra anca yemeklere geldi hiiç oturamadım yawklava:

oyy bebişim hoşgeldin. gamze iyiki benimki bu topice giripte senin yazdıklarını okusa kafama kakardı heralde beceriksizliğimi

Kızlar her yemeği yapabiliyomusunuz ben yapıyorum genelde ama nebileyim evlenince pratik olmak gerekya çalışan biri olarak o beni telaşlandırıyo sanırım sizde durumlar nasıl

ben hiç bişey yapamıom mirmirmirmir

burcu canım walla gıydıgın gelınlık çok ama çok yakışmıs sanaa
canımsın tatlım sağol bakalım kendikimide gördüğünüzde beğenecek misiniz :1hug:
burcu bu gelinlikte çok yakışmış sana nie düşünmüyorsun ki böle bişi çok abartıda değil sade bence çok yakışmış ama :lepi:
hayatım hiç tarzım değil:1hug: ben spor bir gelinlik diktiriyorum gördüğünüzde ödünüz kopacak:roflol: burcu yaptın gene yapacağını bu nasıl gelinlik diye:roflol: üselik bizi aşacak kadarda pahalı kuzucuğumŞeniz
yaa burcu kızma kuzum ama hani önünde dantel var ya mutfak önlüğü gibi durmuş arkası yok kuşumm çok beğenemedim açıkcası zaten sende almıycannnnnnnnn, fikrimi demek istedimm

tabikiii pasminamm alacak bile olsamm fikrini açk açık söylemelisinn ben buraya bunun için koyuyorum sizlerin fikirlerine güveniyorum balım benim :1hug: zaten hiç tarzım değil biliyorsun. yerimseniben hele straplez hiç düşünmedim. ama gelinlikçi giydirdi ve perdeyi açtığında teyzem ve annemin nutku tutuldu. belki fotoda pek iyi çıkmamıştır bilemiyorum ama çok kaliteliydi gerçekten. yerimseniben 3600 lira olsun o kadar dimi :roflol:

böcük aklından çıkmıyor galiba ben HaYaTiM:roflol:
çok özledimm bide beni andı galibaa ondann kaydirigubbakcemile3 Kusura bakma hayatımmm

kızlar ctesi bizim yan taraftaki milyoncudan yağlık sirkelik almıştım,ancak çektim resimlerini
tanesi bir liradan aldım:)
Pıtırcık iyi günlerde kullan kuzum :1hug:
sen naptınn paşabahçeleri ?

2 gündür bende yoktumm benide hemşomdan ve düğündaşımdan başkası sormuyor :dilcikar: Bu arada gelinlik işinide halletmenize çok sevindimm :teytey: Bide ben halledebilsemm daha çok şey var ya öff para yok amaa ne halt yicezz senağlama

oo burcu çokoperenses gibi olmuşsun:lepi:

pıtırcık altta MQ diye biyer var kimden alıntı yapmak istiorsan MQ'suna tıkla en son bittiğinde cevap yaza tıkla görürsün

Her işte bi hayır vardır mutlaka tatlım ya ama inan çok sevindi 500 tl ye de evinize bişi alırsınız yani, ohh bak anne teyze de bulmuşlar kendilerine göre ciciler daha ne kardeşini de halledersiniz takma kafanahihoyyyt

canım sen zewklı hatunsun kendı gelınlıgınde mukemmel olur buna ınanıyorum ben

oyy bebişim hoşgeldin. gamze iyiki benimki bu topice giripte senin yazdıklarını okusa kafama kakardı heralde beceriksizliğimi
ben hiç bişey yapamıom mirmirmirmir
sen daha benim verdiğim pilavı tarifini denemedin dimi :mymeka:

Burcu eminim senin gelinlik daha güzel olacak :lepi: bu gelinlik 3600 TL mi :1shok: Gözüm tıklamaya başladıı :1shok:

kızlar asıl bir havadisim daha varr:1shok:
ccumartesi gelinliği hallettikten sonra kuyumcunun önünden geçiyorduk. işte serhat ne takacak sana falan diye sordu teyzem gel bakalım neler var madem dedi. girdik. öyle bakıyoruz. farkettirmeden beğendirdi bana bir takı seti. kolye küpe ve bilekliği. çokk şık bir şey. taktık çıkardık. içmdende diyorumki yaaa birde pazarlık ediyor nasıl çıkıcaz şimdi buncada çıkardık baktık adam küfredecek arkamızdan falan diyorum. sen kalkıp herkesin içinde demesin mi benim yeğenime düğün hediyem lütfen şık bir kutuya koyun :1shok: böyle kala kaldım kızlar yaaaa..... 1800 lira tuttu 1500 verdi hatun yaaa... :1shok: kapora verdi yarın gerisini vericez götürüp bende eklerim fotosunu... birde sarılıp ağlaştık kuyumcuda komediydi:roflol: eklerim fotosunu yarın geldiğinde a.s

canım gelinlik hoş ama insan çokkk çookk güzel diyemiyo ve 3600 tl de o modele çok bence doğru bi karar vermişsin

burcuuu şahsen emeğe saygımız sonsuz 3600 tl deli para ama bütünden gelen danteli ben perdeye benzetiyorum senin tarzını bile öle anlamışızki bu gelinliğin sana ait senin zevkinin olmayacağını tahmin ediyoruz nitekim seninde düşüncelerin bu yönde hayırlısı burcucum inşlh istediğin gibi çıkar gelinliğin

tabikiii pasminamm alacak bile olsamm fikrini açk açık söylemelisinn ben buraya bunun için koyuyorum sizlerin fikirlerine güveniyorum balım benim zaten hiç tarzım değil biliyorsun. hele straplez hiç düşünmedim. ama gelinlikçi giydirdi ve perdeyi açtığında teyzem ve annemin nutku tutuldu. belki fotoda pek iyi çıkmamıştır bilemiyorum ama çok kaliteliydi gerçekten. 3600 lira olsun o kadar dimi

off şekerimm yaa çok pahalıymış ama iyi yapmışın biz alışverişe gittiğimizde ben şu moıdeli deniycem dedğimde annem de mutlaka başka bi model daha denettriri fikrmiz olsun diyee, iyi yapmışın denemekle kuşum kalitesi işçiliği belli gerçektennn...

oo burcu çokoperenses gibi olmuşsun:lepi:

pıtırcık altta MQ diye biyer var kimden alıntı yapmak istiorsan MQ'suna tıkla en son bittiğinde cevap yaza tıkla görürsün
sağol canikom Şeniz
evet biz anneme bulamamaktan korktuğumuz için diktirecektik zaten ki ona bile bulduk. hani herşey zığır ya anneye göre bir şey bulamayız diyorduk ama varmış... kardeşi kesin hallederiz baksana bir tane dikim parasından aza anneyle teyzeyi hallettik:sm_cool:
canım sen zewklı hatunsun kendı gelınlıgınde mukemmel olur buna ınanıyorum ben

sen daha benim verdiğim pilavı tarifini denemedin dimi :mymeka:

Burcu eminim senin gelinlik daha güzel olacak :lepi: bu gelinlik 3600 TL mi :1shok: Gözüm tıklamaya başladıı :1shok:

he allahi yavruşum komple fransız danteli ya şakkıdı
bencede benimkide çokkk güzel olacak ama sadece benlik olacak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…