kızlar ctesi bizim yan taraftaki milyoncudan yağlık sirkelik almıştım,ancak çektim resimlerini
tanesi bir liradan aldım:)
Ayy burcuu tüylerim diken dikenn olduuu senağlama Ne güzel yaa ne şanslı kızsınn sen yaa maşallahh maşallahhkızlar asıl bir havadisim daha varr:1shok:
ccumartesi gelinliği hallettikten sonra kuyumcunun önünden geçiyorduk. işte serhat ne takacak sana falan diye sordu teyzem gel bakalım neler var madem dedi. girdik. öyle bakıyoruz. farkettirmeden beğendirdi bana bir takı seti. kolye küpe ve bilekliği. çokk şık bir şey. taktık çıkardık. içmdende diyorumki yaaa birde pazarlık ediyor nasıl çıkıcaz şimdi buncada çıkardık baktık adam küfredecek arkamızdan falan diyorum. sen kalkıp herkesin içinde demesin mi benim yeğenime düğün hediyem lütfen şık bir kutuya koyun :1shok: böyle kala kaldım kızlar yaaaa..... 1800 lira tuttu 1500 verdi hatun yaaa... :1shok: kapora verdi yarın gerisini vericez götürüp bende eklerim fotosunu... birde sarılıp ağlaştık kuyumcuda komediydi:roflol: eklerim fotosunu yarın geldiğinde a.s
kadayıf yaptım cnmcokacimcoook
kızlar asıl bir havadisim daha varr:1shok:
ccumartesi gelinliği hallettikten sonra kuyumcunun önünden geçiyorduk. işte serhat ne takacak sana falan diye sordu teyzem gel bakalım neler var madem dedi. girdik. öyle bakıyoruz. farkettirmeden beğendirdi bana bir takı seti. kolye küpe ve bilekliği. çokk şık bir şey. taktık çıkardık. içmdende diyorumki yaaa birde pazarlık ediyor nasıl çıkıcaz şimdi buncada çıkardık baktık adam küfredecek arkamızdan falan diyorum. sen kalkıp herkesin içinde demesin mi benim yeğenime düğün hediyem lütfen şık bir kutuya koyun :1shok: böyle kala kaldım kızlar yaaaa..... 1800 lira tuttu 1500 verdi hatun yaaa... :1shok: kapora verdi yarın gerisini vericez götürüp bende eklerim fotosunu... birde sarılıp ağlaştık kuyumcuda komediydi:roflol: eklerim fotosunu yarın geldiğinde a.s
hiç düşünmedim bile satıcı kadın size çok yakışacağına emin olduğum bir model var dedi. çok zayıflar iyi taşıyamıyor kaldırmıyor vücutları dedi. harbiden benimkisi kaldırdı :roflol:canım gelinlik hoş ama insan çokkk çookk güzel diyemiyo ve 3600 tl de o modele çok bence doğru bi karar vermişsin
çakk tatlımmkaydirigubbakcemile5 blkide beni iyi tanıdığınız için bunun bana özgü bana ait olmadğını anladınızyerimsenibenburcuuu şahsen emeğe saygımız sonsuz 3600 tl deli para ama bütünden gelen danteli ben perdeye benzetiyorum senin tarzını bile öle anlamışızki bu gelinliğin sana ait senin zevkinin olmayacağını tahmin ediyoruz nitekim seninde düşüncelerin bu yönde hayırlısı burcucum inşlh istediğin gibi çıkar gelinliğin
off şekerimm yaa çok pahalıymış ama iyi yapmışın biz alışverişe gittiğimizde ben şu moıdeli deniycem dedğimde annem de mutlaka başka bi model daha denettriri fikrmiz olsun diyee, iyi yapmışın denemekle kuşum kalitesi işçiliği belli gerçektennn...
oo burcu çokoperenses gibi olmuşsun:lepi:
pıtırcık altta MQ diye biyer var kimden alıntı yapmak istiorsan MQ'suna tıkla en son bittiğinde cevap yaza tıkla görürsün
çok özledimm bide beni andı galibaa ondann kaydirigubbakcemile3 Kusura bakma hayatımmm
Pıtırcık iyi günlerde kullan kuzum :1hug:
sen naptınn paşabahçeleri ?
2 gündür bende yoktumm benide hemşomdan ve düğündaşımdan başkası sormuyor :dilcikar: Bu arada gelinlik işinide halletmenize çok sevindimm :teytey: Bide ben halledebilsemm daha çok şey var ya öff para yok amaa ne halt yicezz senağlama
saol canımcım:))çok tatlıymış ya kaydirigubbakcemile3
kızlar asıl bir havadisim daha varr:1shok:
aslında işyerinde temizlik yaparken rafların içine koymak için plastik şeylerden almaya gitmiştim,yine gözüme takıldı:))çok güzel şeyler varmış aslında yan tarafta alırsam bişiler eklerim yine:)pıtırcık, çook uyguna almışsın. güle güle kullan.
burcişim ben diğer topikte geçmişi okurken görmüştüm benim sormama fırsat kalmadan. yazmıştım yorumumu balım . Şeniz
canım buarada çook şanslısın yaa bende istiyorum böyle bi teyzoş :) forosunu bekliyorum burcum
aaa süpermiş canım bu daha önce nasıl öğrenmemişim,kız paşabahçeler duruo:)))renkli kavanoz gören olursa haber etsin bana:))))
vay vay vaaaaaayyyyyy herkese böle teyze ya rab:Saruboceq:
Ayy burcuu tüylerim diken dikenn olduuu senağlama Ne güzel yaa ne şanslı kızsınn sen yaa maşallahh maşallahhAyy ne güzel bir davranışş teyzecinin yanaklarından öpp benim içinn Şeniz böylee
ne mutlu sana... benim de aglayasim geldi okuyunca... nerdeee teyzem gidecek bana set alacak dügüne ooooooohhhhh yada amcam hayda halam yada annaannem... citti citti imrendendim :çok üzgünüm: cok saslisin canim. güle güle günlerde takarsin insallah
Canım geçen gün tansaşa gidicem dedim yaa gittim.Renklisini bırak saydam rengi bilem yoktu kaydirigubbakcemile3 bu aralar hiç bi yere gidesim yok para suyunu çektii ondan gidersem aklımda yinede yerimseniben
birde şart koştu satmayacaksın bu seti benden hatıra takacaksın ömrü billah :1rolleyes:
evet bir tanecik teyzem var birde dayım var dünyalara bedeller :1hug:dayımında gücü imkanı olsa eminim oda yapardı a.s ama teyzemde çok büyük bir yükün altına girdi yani..
inşallah canım :1hug: normalde altın takılar hiç tarzım değil ama bu oldukça değişik şık ve spor. özel günlerde takabilirim yani. :1hug:
ekliycem yarın alınca kuzummm Şenizpıtırcık, çook uyguna almışsın. güle güle kullan.
burcişim ben diğer topikte geçmişi okurken görmüştüm benim sormama fırsat kalmadan. yazmıştım yorumumu balım . Şeniz
canım buarada çook şanslısın yaa bende istiyorum böyle bi teyzoş :) forosunu bekliyorum burcum
vallahi öyle:1hug:a.s.teyze anne yarısı işte
senin adına çok sevindim güle güle kullan
teşekkür ederim şekercim ŞenizBurcu gelinliğin hayırlı olsun sositososito
burcu ya teyzwen benim teyzem de olsunmu???? bendse dsayı yok teyze yok amca hala da yokk,.
Canım senin beğendiğin bişeyi düşünüp alması çok güzel iyi niyetli ne kadar güzel ince fikirliymiş teyzen. İyi günlede tak bitanecim.......
canım baksana bide tansaşa migrosa fln gittiğinde bakarmısın şu 24 parça yemek takımlarından varmı die yaa,almadan içim rahat etmicek( smiley-cool:[/QUOTE
geçen cuma bime porland porselen yemek takımı gelmişti. geldiği gibi bitmiş sırnaşık şey
ankarada olsan realde sürekli satılan güral porselen yemek takımları var 49 tl.
migrosta da güral ve kütahya çıkıyor sürekli bir de devamlı touch me satıyor onlara bakabilirsin
Ne güzel wallaBenimde teyzelerim var.Onlarda saolsunlar kendilerince yardımcı oluyorlar.Mesela dayımın durumu çok iyi ama hayatta böyle bişee yapmazz..değil 2000 Tl 5000 TL bile koymaz ama parası kıymetlidir onun:dilcikar:Birazda insanın içinde olacak içinden gelecek..ne mutluki teyzen çok iyi biriymiş tabi birazda bu daha öncedende dediğim gibi sendende kaynaklanıyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?