Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vay vay vaaaaaayyyyyy herkese böle teyze ya rab:Saruboceq:

Ayy burcuu tüylerim diken dikenn olduuu senağlama Ne güzel yaa ne şanslı kızsınn sen yaa maşallahh maşallahh Ayy ne güzel bir davranışş teyzecinin yanaklarından öpp benim içinn Şeniz böylee
kadayıf yaptım cnmcokacimcoook

Gamzeee yaaa maşallahh kuzumm sanadaa sendende tarfi alayım ben evleninceee kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana... benim de aglayasim geldi okuyunca... nerdeee teyzem gidecek bana set alacak dügüne ooooooohhhhh yada amcam hayda halam yada annaannem... citti citti imrendendim :çok üzgünüm: cok saslisin canim. güle güle günlerde takarsin insallah

canım gelinlik hoş ama insan çokkk çookk güzel diyemiyo ve 3600 tl de o modele çok bence doğru bi karar vermişsin
hiç düşünmedim bile satıcı kadın size çok yakışacağına emin olduğum bir model var dedi. çok zayıflar iyi taşıyamıyor kaldırmıyor vücutları dedi. harbiden benimkisi kaldırdı :roflol:
çakk tatlımmkaydirigubbakcemile5 blkide beni iyi tanıdığınız için bunun bana özgü bana ait olmadğını anladınızyerimseniben

evett artık benimki dikilsede görsenizz:dance:

oo burcu çokoperenses gibi olmuşsun:lepi:

pıtırcık altta MQ diye biyer var kimden alıntı yapmak istiorsan MQ'suna tıkla en son bittiğinde cevap yaza tıkla görürsün

aaa süpermiş canım bu daha önce nasıl öğrenmemişim,kız paşabahçeler duruo:)))renkli kavanoz gören olursa haber etsin bana:))))

pıtırcık, çook uyguna almışsın. güle güle kullan.

burcişim ben diğer topikte geçmişi okurken görmüştüm benim sormama fırsat kalmadan. yazmıştım yorumumu balım . Şeniz
canım buarada çook şanslısın yaa bende istiyorum böyle bi teyzoş :) forosunu bekliyorum burcum

teyze anne yarısı işte
senin adına çok sevindim güle güle kullan

pıtırcık, çook uyguna almışsın. güle güle kullan.

burcişim ben diğer topikte geçmişi okurken görmüştüm benim sormama fırsat kalmadan. yazmıştım yorumumu balım . Şeniz
canım buarada çook şanslısın yaa bende istiyorum böyle bi teyzoş :) çook sewindim senin için. fotosunu bekliyorum burcum

Son düzenleme:
aslında işyerinde temizlik yaparken rafların içine koymak için plastik şeylerden almaya gitmiştim,yine gözüme takıldı:))çok güzel şeyler varmış aslında yan tarafta alırsam bişiler eklerim yine:)

aaa süpermiş canım bu daha önce nasıl öğrenmemişim,kız paşabahçeler duruo:)))renkli kavanoz gören olursa haber etsin bana:))))

Canım geçen gün tansaşa gidicem dedim yaa gittim.Renklisini bırak saydam rengi bilem yoktu kaydirigubbakcemile3 bu aralar hiç bi yere gidesim yok para suyunu çektii ondan gidersem aklımda yinede yerimseniben

vay vay vaaaaaayyyyyy herkese böle teyze ya rab:Saruboceq:

birde şart koştu satmayacaksın bu seti benden hatıra takacaksın ömrü billah :1rolleyes:
Ayy burcuu tüylerim diken dikenn olduuu senağlama Ne güzel yaa ne şanslı kızsınn sen yaa maşallahh maşallahh Ayy ne güzel bir davranışş teyzecinin yanaklarından öpp benim içinn Şeniz böylee

evet bir tanecik teyzem var birde dayım var dünyalara bedeller :1hug:dayımında gücü imkanı olsa eminim oda yapardı a.s ama teyzemde çok büyük bir yükün altına girdi yani..

inşallah canım :1hug: normalde altın takılar hiç tarzım değil ama bu oldukça değişik şık ve spor. özel günlerde takabilirim yani. :1hug:

Canım geçen gün tansaşa gidicem dedim yaa gittim.Renklisini bırak saydam rengi bilem yoktu kaydirigubbakcemile3 bu aralar hiç bi yere gidesim yok para suyunu çektii ondan gidersem aklımda yinede yerimseniben

canım baksana bide tansaşa migrosa fln gittiğinde bakarmısın şu 24 parça yemek takımlarından varmı die yaa,almadan içim rahat etmicek(smiley-cool:

burcu ya teyzwen benim teyzem de olsunmu???? bendse dsayı yok teyze yok amca hala da yokk,.

Canım senin beğendiğin bişeyi düşünüp alması çok güzel iyi niyetli ne kadar güzel ince fikirliymiş teyzen. ıyi günlede tak bitanecim.......

Ne güzel walla Benimde teyzelerim var.Onlarda saolsunlar kendilerince yardımcı oluyorlar.Mesela dayımın durumu çok iyi ama hayatta böyle bişee yapmazz..değil 2000 Tl 5000 TL bile koymaz ama parası kıymetlidir onun:dilcikar:Birazda insanın içinde olacak içinden gelecek..ne mutluki teyzen çok iyi biriymiş tabi birazda bu daha öncedende dediğim gibi sendende kaynaklanıyor yerimseniben

ekliycem yarın alınca kuzummm Şeniz
teyze anne yarısı işte
senin adına çok sevindim güle güle kullan
vallahi öyle:1hug:a.s.

Burcu gelinliğin hayırlı olsun sositososito
teşekkür ederim şekercim Şeniz

bende 4 hala 3 amca var ama bir dayı bir teyze kadar etmyorlar malesef bakalım onlar ne yapacaklar ki teyzemden maddi durumları çok çok iyi amcamın 2 tanesinin. görüceza.s olsun bitanemmm :1hug: ayy fotosunuda hatırlarsınız belki eklemiştim kısa kızıl saçlı vay bee teyzeye bak demiştiniz hani..o topik burasımıydı ki karşıtırıyormuyum kii:uhm:

oyy yerim ben seniii :1hug: İlk yeğen ilk göz ağrısı olduğumdan mıdırr nedir. severler beni ailede birde ne dedi biliyormusunuz aslında ben süpriz yapıp gelinliğini alacaktım ama onu bir kere giyip kenara koyacaksın diye böyle düşündüm dedi. o yüzden meğer 1800 lük yere diktirelim diye ısrar ediyormuş meğer :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…