canımmm bana bim deme:)))uyuz oldum cuma sabahı ben bimde:))kalmadığnı görünce,ya sen şu reale fln gidersn bana fotolarını çekermisin kuzucum yaa:)migros bilem yok burda bide ya bandırmada var,bide altınolukta tansaşla migros var ama ben taa yazn gidebilcem olmazsa yazın gittiğimde ordan bakıcam,ama gidersen aklında olsun olurmu canım:)canım baksana bide tansaşa migrosa fln gittiğinde bakarmısın şu 24 parça yemek takımlarından varmı die yaa,almadan içim rahat etmicek( smiley-cool:[/QUOTE
geçen cuma bime porland porselen yemek takımı gelmişti. geldiği gibi bitmiş sırnaşık şey
ankarada olsan realde sürekli satılan güral porselen yemek takımları var 49 tl.
migrosta da güral ve kütahya çıkıyor sürekli bir de devamlı touch me satıyor onlara bakabilirsin
sen daha benim verdiğim pilavı tarifini denemedin dimi :mymeka:
canımmm bana bim deme:)))uyuz oldum cuma sabahı ben bimde:))kalmadığnı görünce,ya sen şu reale fln gidersn bana fotolarını çekermisin kuzucum yaa:)migros bilem yok burda bide ya bandırmada var,bide altınolukta tansaşla migros var ama ben taa yazn gidebilcem olmazsa yazın gittiğimde ordan bakıcam,ama gidersen aklında olsun olurmu canım:)
çekerim tabi
hatta ben üşenmeyip realden aldığım yemek takımımın resimlerini ekleyeyim
burcu cumm canım gelinliğini hallettiğini okumuştum diğer topikten ohh dedim rahatladı burcu da ama yazmaya vaktim olmadı kuşum
çok şükür halletmişsin ki nazar değmes inşallah
tatlım teyzenin jesti beni de mahvetti hee güle güle kullan şekercim Şeniz
çekerim tabi
hatta ben üşenmeyip realden aldığım yemek takımımın resimlerini ekleyeyim
süpersin canım yaa.günlük olarak istiom ben ama:)6 kişilik ok:)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
burcu sen gelinlikli resimmi lkoydun yoksaaa
ben görmedim yine koy nooolurrr
Tamam canımmcanım baksana bide tansaşa migrosa fln gittiğinde bakarmısın şu 24 parça yemek takımlarından varmı die yaa,almadan içim rahat etmicek( smiley-cool:
Ben 3.yiğen tabi ama 2.evlenen olucam..Beni balayına yollasınlar yaa kaydirigubbakcemile3 Benim tatile ihtiyacım varroyy yerim ben seniii :1hug: İlk yeğen ilk göz ağrısı olduğumdan mıdırr nedir. severler beni ailedebirde ne dedi biliyormusunuz aslında ben süpriz yapıp gelinliğini alacaktım ama onu bir kere giyip kenara koyacaksın diye böyle düşündüm dedi. o yüzden meğer 1800 lük yere diktirelim diye ısrar ediyormuş meğer :1rolleyes:
yapcam walla mesaj duruo
birde bir şeyler aldım kızlar ama hiç halim yok yarın eklerim minik minik cicilrimi.
bir ev elbisesi. bir aşk kilodu vallahi üstünde öyle yazıyordu.fırfırlı:)))) buzdolabı magnetleri ve dagiden tşort aldım kızlar. onlarıda eklerim bir ara
Pashminamm iyi günlerdee giyy tatlmmm Şeniz
[COLOR="Blue"]ayy kızlar netten buldum dagi çeyiz setimi dagiden aldım 120 ytl den 60 ytl ye düşmüş böyle gri çelik kutuda hemen bedenimi görünce kaptım denerken aşkım da vardı çok güzel alallım canım dedi, cotton kızlar kumaşı yumuşacık bide ekmek sepeti aldım onu da çekip ekliycemm, hee birde bu takımın siyahı da var benim ki ekru kuşlar beğencekmisiniz bakalım???[/COLOR]
Sevdacımm hoşgeldinnn :1hug:Naptınız misafirlere kalacak yer ayarlayabildiniz mi ?oyyy kızlar ya ne kadar arkalarda kalmışım öyle.sabah erken kalkıp gelecek olan misafirler için hazırlık yaptım.misafirlerimizde az önce gittiler.bende sayfaları okumaya başladım.ben okudukça sayfa sayı arttı
esmy canım evin hayırlı olsun mutlu günlerde oturun inşallah.
burcucum tatlım gelinlik güzelmiş.ben hafif dantel düşünüyorum.bakalım inşallah kafama göre bişi bulabilirim.sen naptın canım verdin mi gelinlik siparişini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?