Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu cumm canım gelinliğini hallettiğini okumuştum diğer topikten ohh dedim rahatladı burcu da ama yazmaya vaktim olmadı kuşum

çok şükür halletmişsin ki nazar değmes inşallah

tatlım teyzenin jesti beni de mahvetti hee güle güle kullan şekercim Şeniz

evet canım çok şükür :dance: sabırsızlanıyorum provaya çağırsın diye :1rolleyes:
teyzem hepimizi mahfetti canım yaaa:roflol:

birde bir şeyler aldım kızlar ama hiç halim yok yarın eklerim minik minik cicilrimi.
bir ev elbisesi. bir aşk kilodu vallahi üstünde öyle yazıyordu.fırfırlı:)))) buzdolabı magnetleri ve dagiden tşort aldım kızlar. onlarıda eklerim bir ara

[COLOR="Blue"]ayy kızlar netten buldum dagi çeyiz setimi dagiden aldım 120 ytl den 60 ytl ye düşmüş böyle gri çelik kutuda hemen bedenimi görünce kaptım denerken aşkım da vardı çok güzel alallım canım dedi, cotton kızlar kumaşı yumuşacık bide ekmek sepeti aldım onu da çekip ekliycemm, hee birde bu takımın siyahı da var benim ki ekru kuşlar beğencekmisiniz bakalım???[/COLOR]

Son düzenleme:
burcu sen gelinlikli resimmi lkoydun yoksaaa
ben görmedim yine koy nooolurrr

yok hayatım kendikimi çok bölük pörçük hç koymadım. onun burası şunun şurası şeklinde o yüzden koymadım. birde sze süpriz olsun diye ilk giydiğim fransız dantelli gelinliği ekledim az önce onuda kimisi beğendi kimi çirkin dedi kimiside senin tarzın değil dedi doğal olarak.sırnaşık şey

oyyy kızlar ya ne kadar arkalarda kalmışım öyle.sabah erken kalkıp gelecek olan misafirler için hazırlık yaptım.misafirlerimizde az önce gittiler.bende sayfaları okumaya başladım.ben okudukça sayfa sayı arttı

esmy canım evin hayırlı olsun mutlu günlerde oturun inşallah.
burcucum tatlım gelinlik güzelmiş.ben hafif dantel düşünüyorum.bakalım inşallah kafama göre bişi bulabilirim.sen naptın canım verdin mi gelinlik siparişini ?

pashmina canım takımların hayırlı olsun.güzel güzel giyersin inşallah. ben henüz satenlere bakamadım bile ufff nasıl yetişcek ya :1no2:

süpersin canım yaa.günlük olarak istiom ben ama:)6 kişilik ok:)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tamam 6 kişilik. günlük yemek takımları 6 kişilik zaten. hatta bak aşağıdaki linke tıkla oradaki yemek takımı benim takımım

Ev ve Mutfak Aksesuarları

canım baksana bide tansaşa migrosa fln gittiğinde bakarmısın şu 24 parça yemek takımlarından varmı die yaa,almadan içim rahat etmicek(smiley-cool:
Tamam canımm
Ben 3.yiğen tabi ama 2.evlenen olucam..Beni balayına yollasınlar yaa kaydirigubbakcemile3 Benim tatile ihtiyacım varr Kör şeytan diyor bozdur bilezikleriini git tatilee kaydirigubbakcemile3

yapcam walla mesaj duruo

Tabi tabii evlenince sıkışınca bakarsınn kaydirigubbakcemile3

aşk kilodu da neymiş bir an önce koy resimleri de görelim

Pashminamm iyi günlerdee giyy tatlmmm Şeniz
Sevdacımm hoşgeldinnn :1hug:Naptınız misafirlere kalacak yer ayarlayabildiniz mi ?

ay canım çok güzelmiş ordakide yaa,ama sen gidince çek yine bana olurmu,eudorabeta(nickin ne zor bee:)) )))sende ilgilen canım,sizem güveniom canlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…