Sevdacımm hoşgeldinnn :1hug:Naptınız misafirlere kalacak yer ayarlayabildiniz mi ?
bunumu aldın şekerim çok zarifmiş Şeniz
pashmina güle güle kullan cnmmm
pashmina canım takımların hayırlı olsun.güzel güzel giyersin inşallah. ben henüz satenlere bakamadım bile ufff nasıl yetişcek ya :1no2:
Pashminamm iyi günlerdee giyy tatlmmm Şeniz,,
ehuehue saol betacımm benimm :teselli:
Hoşbuldum canım.yer ayarlandı gibi. karayollarının tesisleri olacak sanırım.Eniştem karayolların da çalışıyor onunla görüştük ayarlarız dedi.şimdi kına için yer bakıyoruz. sen neler yaptın canım ? hazırlıklar ne alemde ?
valla canımcım saten değil bunlar ama dikkat et satenlere giyebileceksen al içine sinmezse ipeklere bak benden sana tavsiyee bende nişan bohçam için ipek bir takım düşünüyorumm, güzel dileklerin için teşşekkkür ederim
ehuehue saol betacımm benimm :teselli:
İyi bari inş..kına yerinizde halolur walla sanki üzerinden büyük bir yük kalkıyor gibi hissediyor insan yerimseniben Walla haftasonu anca balayı için turlara bakalım dedik oda saolsunlar hiç yardımcı olmadılar netten bakıp bilgi veriyolar pek bilgili değiller :dilcikar: ben kendim daha güzel araştırıyorum eğer bütçemize uygun bi yer bulamazsak gitmicez..Bi sürü iş var.Para şu aralar suyunu çektiği için pek bişe yapamıyoruz şuan durduk kaydirigubbakcemile3
şekerler yaa ben bir banyo yapıp gelicem.... :)
öpüldünüz...
eminim öyledir canım.inşallah bizde bi an önce ayarlarız kına yerini. balayı için nerelere bakıyorsunuz canım ? uff düğün yapmak meğer ne meşakkatli işmiş öyle.herşey para
kızlar asıl bir havadisim daha varr:1shok:
ccumartesi gelinliği hallettikten sonra kuyumcunun önünden geçiyorduk. işte serhat ne takacak sana falan diye sordu teyzem gel bakalım neler var madem dedi. girdik. öyle bakıyoruz. farkettirmeden beğendirdi bana bir takı seti. kolye küpe ve bilekliği. çokk şık bir şey. taktık çıkardık. içmdende diyorumki yaaa birde pazarlık ediyor nasıl çıkıcaz şimdi buncada çıkardık baktık adam küfredecek arkamızdan falan diyorum. sen kalkıp herkesin içinde demesin mi benim yeğenime düğün hediyem lütfen şık bir kutuya koyun :1shok: böyle kala kaldım kızlar yaaaa..... 1800 lira tuttu 1500 verdi hatun yaaa... :1shok: kapora verdi yarın gerisini vericez götürüp bende eklerim fotosunu... birde sarılıp ağlaştık kuyumcuda komediydi:roflol: eklerim fotosunu yarın geldiğinde a.s
çok şanslısın burcuŞeniz
benim de güzel bir haberim var. balayına işyerim yolluyor. müdür istediğin yeri seç beğen gel bana söyle dedi biraz önce. bu akşam aşkımla yere karar vericez. sonra müdür rez. yaptırcakhihoyyyt:teytey::dance:
şekerler yaa ben bir banyo yapıp gelicem.... :)
öpüldünüz...
çok şanslısın burcuŞeniz
benim de güzel bir haberim var. balayına işyerim yolluyor. müdür istediğin yeri seç beğen gel bana söyle dedi biraz önce. bu akşam aşkımla yere karar vericez. sonra müdür rez. yaptırcakhihoyyyt:teytey::dance:
çok şanslısın burcuŞeniz
amma şanslısınız cnm yaa
Marmaris veya bodrum istiyoruz.Çeşmede olabilir ama sıkıldım ben ordan hem yazın çok rüzgarlı oluyor..hem bütcemize uygun hemde kaliteli olsun istiyoruz kaydirigubbakcemile3
ooo canım çok sevindim senin adına:)
ohh ohh ne güzel canım yaaaa güzel hABERLER aldık bugün heppp. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?