Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sevdacımm hoşgeldinnn :1hug:Naptınız misafirlere kalacak yer ayarlayabildiniz mi ?

Hoşbuldum canım.yer ayarlandı gibi. karayollarının tesisleri olacak sanırım.Eniştem karayolların da çalışıyor onunla görüştük ayarlarız dedi.şimdi kına için yer bakıyoruz. sen neler yaptın canım ? hazırlıklar ne alemde ?

bunumu aldın şekerim çok zarifmiş Şeniz

evet canım aynısııııı, teşekkür ederim beğendiğine sevindimm senin özellikle

pashmina güle güle kullan cnmmm

buketçim saol bitanecimm

pashmina canım takımların hayırlı olsun.güzel güzel giyersin inşallah. ben henüz satenlere bakamadım bile ufff nasıl yetişcek ya :1no2:

valla canımcım saten değil bunlar ama dikkat et satenlere giyebileceksen al içine sinmezse ipeklere bak benden sana tavsiyee bende nişan bohçam için ipek bir takım düşünüyorumm, güzel dileklerin için teşşekkkür ederim

Pashminamm iyi günlerdee giyy tatlmmm Şeniz,,

ehuehue saol betacımm benimm :teselli:

İyi bari inş..kına yerinizde halolur walla sanki üzerinden büyük bir yük kalkıyor gibi hissediyor insan yerimseniben Walla haftasonu anca balayı için turlara bakalım dedik oda saolsunlar hiç yardımcı olmadılar netten bakıp bilgi veriyolar pek bilgili değiller :dilcikar: ben kendim daha güzel araştırıyorum eğer bütçemize uygun bi yer bulamazsak gitmicez..Bi sürü iş var.Para şu aralar suyunu çektiği için pek bişe yapamıyoruz şuan durduk kaydirigubbakcemile3

hmmm anladım canım inşallah bende dikkat ederim ona.dagiye bende bakarım... zaten saten bir takım almıştım pijama.pek giyebileceğimi sanmıyorum :S

eminim öyledir canım.inşallah bizde bi an önce ayarlarız kına yerini. balayı için nerelere bakıyorsunuz canım ? uff düğün yapmak meğer ne meşakkatli işmiş öyle.herşey para

eminim öyledir canım.inşallah bizde bi an önce ayarlarız kına yerini. balayı için nerelere bakıyorsunuz canım ? uff düğün yapmak meğer ne meşakkatli işmiş öyle.herşey para

Marmaris veya bodrum istiyoruz.Çeşmede olabilir ama sıkıldım ben ordan hem yazın çok rüzgarlı oluyor..hem bütcemize uygun hemde kaliteli olsun istiyoruz kaydirigubbakcemile3

çok şanslısın burcuŞeniz

benim de güzel bir haberim var. balayına işyerim yolluyor. müdür istediğin yeri seç beğen gel bana söyle dedi biraz önce. bu akşam aşkımla yere karar vericez. sonra müdür rez. yaptırcakhihoyyyt:teytey::dance:

amma şanslısınız cnm yaa

ohh ohh ne güzel canım yaaaa güzel hABERLER aldık bugün heppp. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Marmaris veya bodrum istiyoruz.Çeşmede olabilir ama sıkıldım ben ordan hem yazın çok rüzgarlı oluyor..hem bütcemize uygun hemde kaliteli olsun istiyoruz kaydirigubbakcemile3

ooo sizde çok şey istiyormuşsunuz canım şakkıdı şaka bir yana olur inşallah. bende ya uzungölü ya da abantı istiyorum canım.doğa harikası yerler yaa
burcucum öyle bi teyze de bende var.Allah başımızdan yanımızdan eksik etmesin onları.kendisi almanya da be annemi arayıp Tuba ile gidip setlere bakın beğendiğini ayırttır ben alacam demiş.ama yemedim. :jeyyar: kıyamıyorum teyzeme. nasıl halledeceğim bu işi bilmiyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…