ahh ahh bana bim demeyin:)) canım resmini koysana merak ettim,bende alıcaktım kalmamıştı
Sinayyyy nerdeysenn duyy sesimii delikafadulden
yine koyysana görem bende
bide teyzenin jesti süpermişşş
oyyy kızlar ya ne kadar arkalarda kalmışım öyle.sabah erken kalkıp gelecek olan misafirler için hazırlık yaptım.misafirlerimizde az önce gittiler.bende sayfaları okumaya başladım.ben okudukça sayfa sayı arttı
esmy canım evin hayırlı olsun mutlu günlerde oturun inşallah.
burcucum tatlım gelinlik güzelmiş.ben hafif dantel düşünüyorum.bakalım inşallah kafama göre bişi bulabilirim.sen naptın canım verdin mi gelinlik siparişini ?
işte kızlar hayatımda ilk giydiğim gelinlik...
hemen söyliyim benim gelinliğimle uzaktan yakından çaprazdan hiç bir yerden yakılığı yok. benimkinde hiç dantel yok. ama insan kesinlikle üstünde görmeden dantel düşünmüyorum falanda dememeliymiş. çünkü yakışabiliyormuş. bu 38 beden kadın sana 40 ını getirtiriz dedi. arkası ipli fransız hatunları gibi öyle bir sıkıyorki ipini nefesiniz kesiliyor:roflol: ve böyle 38 bedene girebiliyorsunuz:roflol: şaka gibi... ama çok fiyatlı ve benim isteklerimden çok uzak. sadece hatıra olsun diye fotosunu çektik. hayatımda giydiğim ilk ve son tarlatanlı gelinlik:1rolleyes:
müebbetsevdan sende şanslıymışsın kuzum ama sen anlamışsın ben inan hiçç anlamadım sanıyorumm ki serhat alacak diye bakıyoruz..:))))
Merhaba arkadaşlarım.yeni ciciler alanlar olmuş güle güle kullanın inşallah.sizleri özledim
bizde sen özledik bitanemm :1hug:
kızlar hekese slm ne zamandır yazamıyorum sayfalara şöle bi göz attım burcuözge gelınliğe karar vermişssin hayırlı olsun ama resmını göremedım
pıtırcık aldıkların cok güzel hayırlı olsun
KIZLAR
duyduk duymadık demeyin bakırköy t shoptan supla aldım 12 adet 50 ytl artı kredı kartına taksıtte yapıyolarr ben aldım umarın uyguna almışımdırr
Sağol canımcım.o gelinlik içindeki sensin heralde.gelinliğin o değilmiş ama yinede sana çok yakışmış.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?