Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahh ahh bana bim demeyin:)) canım resmini koysana merak ettim,bende alıcaktım kalmamıştı

canım kusura bakma anca gördüm mesajını
tabiki koyarım ama paketleri açmadık koyacak yer yok diye üstünden çeksem olurmu?
altı karton üstü şeffaf ambalajla kapatılmış?

ben geldim sonunda iki kelime yazayım bari 2 dk kaçtım işdensırnaşık şey

burcuşum o gelinlik çok yakışmış ya öle bişide alabilrdin modeline falan bittim çok kabarıkda değil çok zarif durmuşş tatlım

aldıkalrınızı gördüm kızlar hepiniz güle güle kullanın inş

esmy cim evinden bi kaç kare gördüm allah huzurla oturmayı nasip etsin inş.

bu arada kızlar kısmetse 23 nisanda istanbula gidiyorum 4 gün nişanlımın ailesinin yanına..babamdan izin istediler babacıkda kırmadı verdi bi defaya mahsus yaşasınhihoyyyt

ay söylemeyi unuttum burcuşumm takınıda güle güle kullan hayatım eminim çok şıktır..saolsun teyzoşun...valla benim teyzemde neler istiyo ama alamıyo malesef durumlar ksıtlı ama yinede yazık bana şu sebze kurutmalığı falan varya onalrdan almış kıyamam ya bişiler yapmaya çalışıyo işde:1hug:

tobicim canım teşekkür ederim... :)
buket allah iyiliğini versin 2 sayfa öteye gidp bakamadın mı kız dur eklerim şimdi canım...
hayatımmm canım hayırlı olsun çok cici bir davranış patronunun yaptığı... sende ballıymışsın kızz:)))
ay başka biri varmıydıki bir şeyler yazan...

müebbetsevdan sende şanslıymışsın kuzum ama sen anlamışsın ben inan hiçç anlamadım sanıyorumm ki serhat alacak diye bakıyoruz..:))))

kızlar hekese slm ne zamandır yazamıyorum sayfalara şöle bi göz attım burcuözge gelınliğe karar vermişssin hayırlı olsun ama resmını göremedım

pıtırcık aldıkların cok güzel hayırlı olsun

KIZLAR

duyduk duymadık demeyin bakırköy t shoptan supla aldım 12 adet 50 ytl artı kredı kartına taksıtte yapıyolarr ben aldım umarın uyguna almışımdırr

hayatım cam, ne zamandır istiyordum bi baktım fiyat iyi ürün ıyı aldım

hafta sonu mobılya bakmaya gıttık eyüp mobılyacılar carsısında bıkac bısey beğendık

bu ara evını hazırlayıp foto ekleyen oldumu fıkır almak ıstedıgım seyler var bırde

balayını ayarlamadık hala 19 hazıranda düğünümüz kızlar şu işe bi el atın ya napim nereye bakım queen elızabeth düşünüordum orada tatıl yapcak var mıı??

yine koyysana görem bende
bide teyzenin jesti süpermişşş

işte buketçim istek üzerine kendimden alıntı yaptım.... :1hug:

çok iyi almışsın minietek fiyatını, güle güle kullan canım.
kaça baktnız mobilyalara? hala almadık da biz

yatak odası takımını bazayla bırlıkte 2.300

salonda koltuk takımı, tv konsulu,masa ve 6 sandalye 6.000 fıyatlar bunlar ama kesın değil artı alıncaklarda var daha

müebbetsevdan sende şanslıymışsın kuzum ama sen anlamışsın ben inan hiçç anlamadım sanıyorumm ki serhat alacak diye bakıyoruz..:))))

teyzeciğinin yanında olmasının faydasını görmüş teyzen canım.benim teyzem düğünden 4 gün önce geleceği için şimdiden ayarlatmak istemiş.ama olmadı

minietek canım hayırlı olsun güle güle kullan.

Merhaba arkadaşlarım.yeni ciciler alanlar olmuş güle güle kullanın inşallah.sizleri özledim

kızzz ne kadar ucuz bizim burda bi yere gelmiş 17 dedi adam oha dedim hemde plastik gibi bişi cam ii olmaz demişler,bende dedim taşlılardanda getirin onlarada artık 20 derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…