burcu özge gelınliği çok beğendim senınkını beklıyorummm ben
modesa eyüp teki yer zaten yani bizim baktığımız yatak odası takımını lider mobilyada beğendik salon takımıda özdemirler di sanırım
bu arada maskoya da gittik ama hep aynı modeller mesela dün masko da hep sürgülü kapakları olan hem normal kapaklı gardrop görmedim ama modesa da var hemde aynı takım ı maskoda bulsan çok daha pahalı kesinlikle modesa ya gidip gezin derim
kızzz ne kadar ucuz bizim burda bi yere gelmiş 17 dedi adam oha dedim hemde plastik gibi bişi cam ii olmaz demişler,bende dedim taşlılardanda getirin onlarada artık 20 derler
Modesa ne tarafta canım avrupa mı anadolu mu? istanbulu pek biiilmiyorumda
canım benikisi için 100 gün daha bekleyeceksiniz sanırım delikafadulden
süpriz olsun istiyorum sizede. tabi birde 10 gün balayını düşünürsek. 110 gün yapar :tomato: belki dikildiğinde sizin için bir kaç kare çekerim :1rolleyes: bakarız artık :1hug:
burcu canım bu gelinliğin fiyatı hakkında bilgin var mı peki ?
kızlar hekese slm ne zamandır yazamıyorum sayfalara şöle bi göz attım burcuözge gelınliğe karar vermişssin hayırlı olsun ama resmını göremedım
pıtırcık aldıkların cok güzel hayırlı olsun
KIZLAR
duyduk duymadık demeyin bakırköy t shoptan supla aldım 12 adet 50 ytl artı kredı kartına taksıtte yapıyolarr ben aldım umarın uyguna almışımdırr
slm kızlar nasılsınız:)))
burcuözgeciğim hekes senin kadar şanslı olmuo işte:)))) bende 6 tane teyze var bi tanesi öle bişey yapmaz... yani yeğende çok hangi birimize yapsınlar o da ayrı konu hahaha:)))
güle güle kullan tatlım..
bu arada cmt günü gelinlikçiye gittim ve siparişi verdim... hftaya ilk provama gitcem:)))
içinede reflection marka iç çamaşırı aldık:))) sütyen ve külot tk... gelinlikçi korseli tk önermedi bana((( içimde kaldı sonradan alacam...
eyüp te canım
ama olmaz ki fikir ve paylaşım dime burcucum resim bekliyoruzz
Selam kızlarr Şeniz
Yorgunluktan ölüyorum ama bi yandanda çok mutluyum bugün evimizi temizledik bugün halılarımız geldi bu hafta içide eşyalarımız gelicek çok heyecanlıyım :asigim:
ayyy canikom yaaa ay bende görsem o tatlı yorgunlukları yaaaa:1rolleyes: balayında bile evimin hayalini kurucam düşünsene :1rolleyes: hayırlı olsun tatlıma.s.
Selam kızlarr Şeniz
Yorgunluktan ölüyorum ama bi yandanda çok mutluyum bugün evimizi temizledik bugün halılarımız geldi bu hafta içide eşyalarımız gelicek çok heyecanlıyım :asigim:
Hayatcım canım senin adına çok sevindim.Allah herkese böyle güzel yaşatsın inş bu heyecanları.bir ömür aşkınız sürsün bir yastıkta kocayın inş.hayırlı uğurlu olsun
canım aynısını bende aldım 12 tanesını 40 ytl aldım bıde aynısının morunu ama ıcı şeffaf olanındanda aldım 12 tanesını 20 ytl aldım morlar daha harıka ustelık..gule gule kullan:)
[COLOR="Blue"]ayy kızlar netten buldum dagi çeyiz setimi dagiden aldım 120 ytl den 60 ytl ye düşmüş böyle gri çelik kutuda hemen bedenimi görünce kaptım denerken aşkım da vardı çok güzel alallım canım dedi, cotton kızlar kumaşı yumuşacık bide ekmek sepeti aldım onu da çekip ekliycemm, hee birde bu takımın siyahı da var benim ki ekru kuşlar beğencekmisiniz bakalım???[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?