Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu özge gelınliği çok beğendim senınkını beklıyorummm ben

modesa eyüp teki yer zaten yani bizim baktığımız yatak odası takımını lider mobilyada beğendik salon takımıda özdemirler di sanırım

bu arada maskoya da gittik ama hep aynı modeller mesela dün masko da hep sürgülü kapakları olan hem normal kapaklı gardrop görmedim ama modesa da var hemde aynı takım ı maskoda bulsan çok daha pahalı kesinlikle modesa ya gidip gezin derim

Modesa ne tarafta canım avrupa mı anadolu mu? istanbulu pek biiilmiyorumda

canım benikisi için 100 gün daha bekleyeceksiniz sanırım delikafadulden
süpriz olsun istiyorum sizede. tabi birde 10 gün balayını düşünürsek. 110 gün yapar :tomato: belki dikildiğinde sizin için bir kaç kare çekerim :1rolleyes: bakarız artık :1hug:

kızzz ne kadar ucuz bizim burda bi yere gelmiş 17 dedi adam oha dedim hemde plastik gibi bişi cam ii olmaz demişler,bende dedim taşlılardanda getirin onlarada artık 20 derler

benım aldığımın aynısı bakırköy de en az 5-6 mağazada sordum 7-9 arası fiyatlar ve cam ama şu plastik mi desem anlamadığım bir şeyden daha yapmışlar o da 5 ytl gördüm bir yerde siyah ı da süperdi ama benim takımım güöüşlü olduğundan gümüş aldım kayınvalıdemde ggümüşlü bir kumaşa gümüş pul payet peçeteli masa örtüsü takımı hazırladı süper olcak masada hepsi eminim

slm kızlar nasılsınız:)))
burcuözgeciğim hekes senin kadar şanslı olmuo işte:)))) bende 6 tane teyze var bi tanesi öle bişey yapmaz... yani yeğende çok hangi birimize yapsınlar o da ayrı konu hahaha:)))
güle güle kullan tatlım..
bu arada cmt günü gelinlikçiye gittim ve siparişi verdim... hftaya ilk provama gitcem:)))
içinede reflection marka iç çamaşırı aldık:))) sütyen ve külot tk... gelinlikçi korseli tk önermedi bana((( içimde kaldı sonradan alacam...

Modesa ne tarafta canım avrupa mı anadolu mu? istanbulu pek biiilmiyorumda

eyüp te canım

ama olmaz ki fikir ve paylaşım dime burcucum resim bekliyoruzz

kızlar bakın bu takımın kumaşını düşünün kenarına gümüş pul payet (sıralı gümüş pul) geçildi burdaki peçeteliklerın aynısıda var bende

o kadar eklencek resım var kı aahh keske şu aralar çalışmasamda herşeyi rahat rahat halletsem

Son düzenleme:
hmmm aysira olduğu için bu kadar pahalı demek ki anlaşıldı canım sağolasın :jeyyar:

ufff herkes tek tek karara varmış gelinlikte bi ben kaldım ya

Selam kızlarr Şeniz
Yorgunluktan ölüyorum ama bi yandanda çok mutluyum bugün evimizi temizledik bugün halılarımız geldi bu hafta içide eşyalarımız gelicek çok heyecanlıyım :asigim:

canım aynısını bende aldım 12 tanesını 40 ytl aldım bıde aynısının morunu ama ıcı şeffaf olanındanda aldım 12 tanesını 20 ytl aldım morlar daha harıka ustelık..gule gule kullan:)

valalhi haklısın canım. hangi birinize yapsın biri yap diğerine yapma olmaz. bizde 2 büyük yeğen var. biri ben biri benden 2 yaş küçük kız kardeşim. diğerleri daha ortaokul ve lisede en büyüğü
eyüp te canım

ama olmaz ki fikir ve paylaşım dime burcucum resim bekliyoruzz

paylaşım yapmıycam demiyorum ki kuzum sadece tarih biraz daha geç diyorum naniknanik bak kopya veriyim. ama kimseye söylemem tamam mı :roflol:
kabarık değilyerimseniben helenistik tarz diye geçen cinsten yerimseniben pronoviasın bir kaç modelini birleştirdimyerimseniben zaten az çok gözünde bir şey canlanmıştır. kırık beyaz yerimseniben şifonyerimseniben roma tanrıçaları gbm olmak istiyorum inşallahh:1rolleyes:taşı tuşu danteli güpürü hiç bir şeyi yok. ifil ifil zarif sade ve şık bir şey. yerimseniben belki çoğunuz beğenmeyecek tarzı olmadığı için ama yine burcuya özgü burcunun tarzı kimsenn giymeyeceği bir şey olacak... ayy bu kadar yeter:1ninca:

Selam kızlarr Şeniz
Yorgunluktan ölüyorum ama bi yandanda çok mutluyum bugün evimizi temizledik bugün halılarımız geldi bu hafta içide eşyalarımız gelicek çok heyecanlıyım :asigim:

ayyy canikom yaaa ay bende görsem o tatlı yorgunlukları yaaaa:1rolleyes: balayında bile evimin hayalini kurucam düşünsene :1rolleyes: hayırlı olsun tatlıma.s.

ayyy canikom yaaa ay bende görsem o tatlı yorgunlukları yaaaa:1rolleyes: balayında bile evimin hayalini kurucam düşünsene :1rolleyes: hayırlı olsun tatlıma.s.

tatlışım benim çok teşekkür ederm
O kadar güzel duygular ki anlatamam ya evimi düşünüp duruyorum yerleşmek için sabırsızlanıyorum :1hug:
Seninde bişi kalmadı cnm ya hazırlıklara başladın mı zaten ev falan zaman geçiyo hemencik :1hug:

Selam kızlarr Şeniz

Hayatcım canım senin adına çok sevindim.Allah herkese böyle güzel yaşatsın inş bu heyecanları.bir ömür aşkınız sürsün bir yastıkta kocayın inş.hayırlı uğurlu olsun

Hayatcım canım senin adına çok sevindim.Allah herkese böyle güzel yaşatsın inş bu heyecanları.bir ömür aşkınız sürsün bir yastıkta kocayın inş.hayırlı uğurlu olsun

amiinn cnm benm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş a.s.

Ne kadaaar zaman geçti ben bu topiğe uğrayamadım
Kİm bilir neler aldınız Ne gelişmeler yaşadınız
Dün bende evin çeyislerimin olduğu bölümünde köklü bi tmizlik neticesine biraz not aldım
Neyim var ne kadar var gözümün önünde olsun dedim
Ammaaa hepte aklımda burası vardı fotolayıp koysam ne ii olurdu diye hihoyyyt
Amma velakin daah ben görücüye çıkmadımki zavallı beni bekleyen çeyislerim nasıl çıksınkaydirigubbakcemile3

Not: geriye dönüp okumaya korkuyorum içinden çıkamam kesin :bbo:

canım aynısını bende aldım 12 tanesını 40 ytl aldım bıde aynısının morunu ama ıcı şeffaf olanındanda aldım 12 tanesını 20 ytl aldım morlar daha harıka ustelık..gule gule kullan:)

sen nereden aldın ki canım bakırköy tshoptan daha uyguna:uhm:

Son eksiklerimizi tamamlıyoruz :)

Silikon yastık aldık yine çifti 25 tl

Günlük kullanım için bir sürü iç çamaşırı aldık bu body ler çok kullanışlı ulus pazarından anıt iç giyim 4.5 tl :)

Külot aldım işte giymek için

Bunuda unutmadım tabi ki :jeyyar:

Çok güzelmiş yaa ..Güle güle kullan :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…