Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

En önemli alışverişleri yapmışın şimdi.aşk dolu günler dilerim canımcım

hayat´cim gecmis olsun
cogu bitti azi kaldi

oooo
ya bunları kullanmak zor olmaz mı
aman bu eksık kalsın ya
ama yıne de çok sık duruorlar.
kullanacak arkadas ıı gunlerde kullansınn

oooo
ya bunları kullanmak zor olmaz mı
aman bu eksık kalsın ya
ama yıne de çok sık duruorlar.
kullanacak arkadas ıı gunlerde kullansınn

selam kızlar..
ya bu masa örtüleri moda oldu artık herkes çeyizine diktiriyomuş piko yapan kadınlar dikiyolar her yerde...bu televizyon getiriyo hep bunları başımıza yok suplalar yok peçete halkaları runnerlar olan bizim ceplere oluyo:)) iyiki bi yemekteyiz yarışması başladı yanii hee:ecrin_bebek:

Burcu tatlım gördüm giydiğin gelinliği hem arkadaşlara fikir olur. Kendi gelinliğin için de nihayet daha uygun bi yer bulduğuna çok sevindim tatlım kaydirigubbakcemile5 Teyzen çok ince düşünmüş, çok şanslısın. Şimdiden iyi günlerde kullan a.s.

Hayatım vala sen de az ballı değilmişsin yaaa, bana da birileri bişey hediye etsin. kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana çok sevindim balayı işine en azından bir yükü atmışsınız üstünüzden.

Yeni cici alan arkadaşlarımız da iyi günlerde kullansın hepsini. Aklımda kalan Pashmina gecelik setin çok zarif

sulfat çom canım saolasın,

yaleli mesaj atamıyorum acemi peri ile sana ama kadıköyden tepe nautulis ten aldım nerde oyturuosun peki sen yardımcı olabilirm????

zenku canım takımını ne kadara aldın ?bim de duymuştum satılacağını ama aklıma bile gelmedi gidip bakmak.halbuki çokta yakındaydı keşke baksaydım bende bikaç yıl önce Adana M1 den almıştım güral porselenin bu tarz bi takımını. hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…