zenku canım takımını ne kadara aldın ?bim de duymuştum satılacağını ama aklıma bile gelmedi gidip bakmak.halbuki çokta yakındaydı keşke baksaydımbende bikaç yıl önce Adana M1 den almıştım güral porselenin bu tarz bi takımını. hayırlı olsun canım
Hayat87 güle güle kullan güzelim kırmızı süper :jeyyar:
Hayatımm ne ballısın wallaa yerimseniben Ahh ahh burdaki kızlar pek ballıı kaydirigubbakcemile3 Yafs banada bulaştırın azcıkk bizide yollasınlar balaynaa kaydirigubbakcemile3çok şanslısın burcuŞeniz
benim de güzel bir haberim var. balayına işyerim yolluyor. müdür istediğin yeri seç beğen gel bana söyle dedi biraz önce. bu akşam aşkımla yere karar vericez. sonra müdür rez. yaptırcakhihoyyyt:teytey::dance:
Hayat yeni cicilerini iyi günlerde kullann :jeyyar: Hadi az kalmışş heyecan dorukta olmalı yerimsenibenSon eksiklerimizi tamamlıyoruz :)
Silikon yastık aldık yine çifti 25 tl
Oyy şekerparem ben anlamamışm demek o zaman bana :mymeka:Slm kızlar
esmy evin çok güzel olmuş hayırlı olsun yeni aldıklarını güle güle kullan cnm hihoyyyt
Hayat87 güle güle kullan güzelim kırmızı süper :jeyyar:
burcuözge gelinliğin hayırlı olsun cnm hihoyyyt
Eudorabeta cnm lokmamm diye sana dedim sayfaları gecerken online olduğunu gördüm cnm sana sordum sınavın nasıl geçti diye bitanem Şeniz
Geçer inşallahh canımm biran önce :Saruboceq: Bende napimm dolanıyorumm netteLokmamm hşg. kuzum başka bölümdeydimde iyiyim bugün şükür acılarım azalıyor ama temelli ne zaman geçicek(( sen nasılsın cnm
Geçer inşallahh canımm biran önce :Saruboceq: Bende napimm dolanıyorumm netteSıkıldım bi bakim dedimm..Sınavlarda bitti ders çalışmada bitti -tatlicadiarzu- Nasıl geçti seninde sınavlar ? Benimki idare eder benneyaptımki
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?
ben girmedim cnm umarım istediğin sonucu alırsın cnm :Saruboceq: bende sıkıldım bi turluyorum kaydirigubbakcemile3
hahakaydirigubbakcemile3 Blackcım bu iki oluyoo ah bana :mymeka: bende nette nikah şekeri modellerine bakıyorum değişik şeyler varmı diye kaydirigubbakcemile3 aklımı bozdum walla sabah kalkıyorum bu işler akşam yatıyorum düğün hazırlıkları -tatlicadiarzu-
h.b canım hihoyyyt bende iyiyim şükür kızlar. nette dolaşıyorum gelinliklere bakıyorum bi türlü karar veremedim yane kararsız kızım böyle ben
Nasıl bişe istiyorsun gelinliğini canımm :uhm: Aklında bir model varmı ?h.b canım hihoyyyt bende iyiyim şükür kızlar. nette dolaşıyorum gelinliklere bakıyorum bi türlü karar veremedim yane kararsız kızım böyle ben
Evet yaa gece pek uyumadım.Ama şiimdide uykum yok iyimi çay içtim uykum kaçtı benneyaptımki Yok şekercim benim düğün olmucak nikah olacak..nikahtan sonrada davet felan vermicez eğer gidebilirsek balayına gidicez bakalım kısmetestf. cnm kaydirigubbakcemile3 sen çok yorgunsun belli kaçırıyorsun bu arada düğün düşünüyormusun cnm yani ben nikah kıyılınca şeker yaptırmıcamda o verceğim parayla başka bişey almayı düşünüyorum ama gelenler olucağı için bi kutu çikolata alır aşkım heralde
İnş.lah kafana göre olanı bulursun cnm nasıl bir model düşünüyorsun?
Nasıl bişe istiyorsun gelinliğini canımm :uhm: Aklında bir model varmı ?
Evet yaa gece pek uyumadım.Ama şiimdide uykum yok iyimi çay içtim uykum kaçtı benneyaptımki Yok şekercim benim düğün olmucak nikah olacak..nikahtan sonrada davet felan vermicez eğer gidebilirsek balayına gidicez bakalım kısmet
canım aslında ben sade düşünüyorum duvakta ve üst bölümde hafif fransız danteli olsun istiyorum ama nişanlım ve kayınvalidem de biraz süslü olsun sade olmasın gelinlik olduğunu göstersin.abiyeler gibi durmasınlar diyor. kafamda belirlediğim modellerde böylelikle uçtu gitti
Nasıl bişe istiyorsun gelinliğini canımm :uhm: Aklında bir model varmı ?
Evet yaa gece pek uyumadım.Ama şiimdide uykum yok iyimi çay içtim uykum kaçtı benneyaptımki Yok şekercim benim düğün olmucak nikah olacak..nikahtan sonrada davet felan vermicez eğer gidebilirsek balayına gidicez bakalım kısmet
canım aslında ben sade düşünüyorum duvakta ve üst bölümde hafif fransız danteli olsun istiyorum ama nişanlım ve kayınvalidem de biraz süslü olsun sade olmasın gelinlik olduğunu göstersin.abiyeler gibi durmasınlar diyor. kafamda belirlediğim modellerde böylelikle uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?