Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım akşama doğru saat 17:30'da olacak.Bana kalsa daha geç olsun seçicektim ama doluydu daha geç saatler..

hmmm anladım canım.aslında 17.30 da güzel bir saat.güneş sıcaklığını kaybedip insanları serinletirken siz mutluluğunuzla yüreklerini ısıtırsınız inşallah.kaydirigubbakcemile5

pronovias'a baktım canım ama diğerine bakmadım.inşallah uygun bir vakitte ona da bakıyım.artık bişiler kesinleşsin kafamda
ben tek kendimi kararsız sanıyordum meğer sende benim gibiymişsin mirmirmirmir

hımm o zmn sende sade model beğenirsin üzerine taşlar yaptırırsın böylece hem senin istediğin olur hemde k.valideni kırmamış olursun güzelim

bende öyle düşünüyorum canım.kırmak istemiyorum kimseyi.işte bu tarzlarda model bakıyorum ama "işte bu"dediğim model henüz karşıma çıkmadı :çok üzgünüm:

Canımm yaa çok saoll ne güzel yazmışınnn :1hug: Ama o saatten sonraa biran önce tatile gitmek istiyorumm.. Eve gitmek tuhaf olur kendimi çok kötü hissederim yaa düşününce bile bi tuhaf oluyorumm senağlama Bazen istemiyorum evlenmek nasıl alışıcam diyorum kendi kendimee,bazende kendi yuvam olsun diyorum öff karmakarışık duygular içersindeyimm senağlama

Kararsızlığa gelince hemde nasıl kararsızım bilemezsinn..Allahtan sabırlı bir nişanlım ve sabırlı bir annem var kaydirigubbakcemile3 Babam artık benimle alışverişe çıkmak istemiyor.Sen git beğen ondan sonra beni götür diyor meselaa kaydirigubbakcemile3
Ben gelinlikçiye gideyim beğendiğim bi model olursa aklımdakiler bile gider kaydirigubbakcemile3

ahhh canım benim ya ben.evlenip bu evden çıkacağımı düşündükçe çok üzülüyorum.düşünmemek için kendimi resmen zorluyorum senağlama ailemi memleketimi bırakıp gurbete gideceğim senağlama

bende öyle oldu ya biliyor musun. ben kafamda belirlemiştim modeli ama gelinlikçiye girince uçtu gitti hatırlayıp tarif bile edemedim hem çevrem hem orada ki modeller karman çorman ettiler kafamçokkarıştı babamla alışverişe çıkmayalı yıl oldu desem yeridir. babam modeli seçtikten sonrasını bırak hiç gelmiyor.mirmirmirmir ben kendim gidip alıyorum napıyım canım aklıma hep "ya başkasını görürsem"düşüncesi geliyor sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
lokmamm bana cvp vermemişsin ( sen nikah mı yapıcaksın düğünmü kafam karıştı
Tatlişimm Nikah olacak.Düğün yapmıcaz.Ben svmiyorum düğün merasimlerini kaydirigubbakcemile3

Haha kaydirigubbakcemile3 Aynıı ben walla..Ama önceki gördükleriminde kalmadığı çok oluyor sonra keşke alsaymışım diyorumm kaydirigubbakcemile3 Neysem canım seni tutmimm hadii iyi gecelerr:a015: sonra devam ederizz yerimseniben

Anladım lokmamm hayırlısı olsun cnm bende öyle istiyorum ama tek çocuk olunca malum annem bi sen varsın diyor düğün istiyor

Anladım lokmamm hayırlısı olsun cnm bende öyle istiyorum ama tek çocuk olunca malum annem bi sen varsın diyor düğün istiyor

Bende evin en küçüğüyüm Ama illa düğün istemem diye tutturdum nişanlımda sevmez hiç düğünü tam birbirimiizi bulmuşuzz kaydirigubbakcemile3 Kına gecesini bile sade kendi aramızda yapalım dedik.Benim annemde olmaz bari kına gecen eğlenceli olsun dedi.Yine gittik salon tuttuk.Kına gecesi düğün gibi olacak ondan düğünüde nikahtan yapalım dedik..Herkes gelinlik seçimini yaptı diktirmeye başladı bilee bende daha tık yokk :uhm: bendemi bakmaya başlasam :uhm: Öff ya ne zor hakkaten bu işler..
Blackcım senin düğün tarihi bellimi bacım ?

anladım umarım sende istediğin tarzda bir gelinlik modeli bulursun aşkımın borçları seneye mayıs haziran gibi bitiyor bende o aralarda ev eşyalarını sıkıştırcam onlarıda ödesin ağustos sonu istiyorum biziki sonbahar dedi o zmn dedim eger tarih bulursak 20,10,2010 istiyorum aklıma böle geldi 2010 2010 gibi kaydirigubbakcemile3 tabi kısmet bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin cnm:Saruboceq:

Walla süper bi tarihh hayırlısı olsun canımm yerimseniben bende 20 09 2009 istiyordum ama malesef bayrama denk geldiği için olmadı kısmet değilmiş..benneyaptımki Hakkımızda hayırlısı.Bende çıkayım geç olduu..iyi geceler blackcımm :1hug:

Evet cnm herşeyin hayırlısı sana da iyi geceler Şeniz

günaydın fıstıklara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…