slm kızlar nasılsınız:)))
burcuözgeciğim hekes senin kadar şanslı olmuo işte:)))) bende 6 tane teyze var bi tanesi öle bişey yapmaz... yani yeğende çok hangi birimize yapsınlar o da ayrı konu hahaha:)))
güle güle kullan tatlım..
bu arada cmt günü gelinlikçiye gittim ve siparişi verdim... hftaya ilk provama gitcem:)))
içinede reflection marka iç çamaşırı aldık:))) sütyen ve külot tk... gelinlikçi korseli tk önermedi bana((( içimde kaldı sonradan alacam...
fmk sen Türkiyede mi evleneceksin yoksa Almanyadamı?
kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra
samimi yorumlar beklıyorum
kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra
samimi yorumlar beklıyorum
yandan görüntüsü cok hos :teytey:. Barok zamanindaki elbiselerin modelinde.
Canim net alasilmiyoru beli tam oturuyormu gelinligin, oturmuyorsa birazcik daha daraltmani tavsiye ederim... Ay böyle canli canli gelinlik baska bir heyecan verici
günaydın kızlar
pashmina mesajın ulaştı bana sonradan ben ankradayım netten buldum deyince netten aldın sandım canım
esmy benim işyerinde image resimler görünmüyor ama çok güzel bir gelinlik olduğundan eminim. evde bakarım tabi o zamana kadar silmezsen :)
esmyy cnm çok hoş bak sana ne sorucam? sanırım gelinliğin baya kırık beyaz ve altın işlemeler var bende öyle istiom ama kafam karışıktı gelinlikte nasıl durur die görüyorumki çok hoş duruo yakındanda öylemi?
fmk kız Almanyada çeyiz almak zor mu? dantelleri nereye sardırıyon???
esmy yok böle bişi zevklerimizde aynıymış bende kına elbisemi mercan rengi yada nar çiöeği yada somon istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?