Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı olsun canım. :1hug:
hangi gelinlikçiyle anlaştın, birde fiyat sorsam çok olmam dimi?

Burcuuu ben şimdi gördüm gelinliği
bide geri dönüpte bakmıştım göremedim meğersem sen resmi silmemişsin o yüzden ben yine koy die tutturdum ama zaten ordaymış..cnm yinede kırmadığın için sağol.gerçekten hoş bi gelinlikmiş. seninki nasıl olacak bu arada?

kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra

samimi yorumlar beklıyorum

yandan görüntüsü cok hos :teytey:. Barok zamanindaki elbiselerin modelinde.
Canim net alasilmiyoru beli tam oturuyormu gelinligin, oturmuyorsa birazcik daha daraltmani tavsiye ederim... Ay böyle canli canli gelinlik baska bir heyecan verici

Esmacım tesettür gelinlikten pek anlamam ama rengi falan hoşuma gitti etekleri de değişik olmuş tatlım 5 gün sonra giydiğin de de koy fotolarını yerimseniben

esmy tatlım gelinliğin yakışmış sana ancak ellerinin üzerindeki tül öylece kalacak mı yoksa kesilecek mi onu merak ettim sanki rahat edemezsin gibi geldi bana CADIARZU

buda kınalık ama bunun ıslemelrı bıtmedı daha birde kemerın altına toka gelecek cokmu sade ama kınam salonda degıl dernekte olacak zaten

günaydın kızlar
pashmina mesajın ulaştı bana sonradan ben ankradayım netten buldum deyince netten aldın sandım canım
esmy benim işyerinde image resimler görünmüyor ama çok güzel bir gelinlik olduğundan eminim. evde bakarım tabi o zamana kadar silmezsen :)

esmyy cnm çok hoş bak sana ne sorucam? sanırım gelinliğin baya kırık beyaz ve altın işlemeler var bende öyle istiom ama kafam karışıktı gelinlikte nasıl durur die görüyorumki çok hoş duruo yakındanda öylemi?

fmk kız Almanyada çeyiz almak zor mu? dantelleri nereye sardırıyon???

masa örtüsü konusunda dertsiz iki tane yemek masası için iki de mutfak masası için olsa yeter ama bu paçteler çok şık duruyor. umarım kullanabilirim

esmy yok böle bişi zevklerimizde aynıymış bende kına elbisemi mercan rengi yada nar çiöeği yada somon istiyorum

ya bende provada oyle dedım daralttı ama resımde yıne oyle cıkmıs suan ondekı ısleme felan katlı duruyor dıkılmedı utusu felanda yapılacak heralde oyle durmaz cnm

Esmy kınada giyeceğin elbisenin rengine bittim çok yumuşak bir rengi var canım ama bittiğinde işlemeleri ile daha güzel olacak inşşallah

Eudorabeta' ya ithafen kelebekli günlük yemek takımlarıkaydirigubbakcemile5 (senin dediklerin bunlar sanırım)

esmy yok böle bişi zevklerimizde aynıymış bende kına elbisemi mercan rengi yada nar çiöeği yada somon istiyorum

acemiperi silmem cnm
buketcıgım gumus ıslemeler altın degıl kırık beyeza gumus
kuzenmknkı altındı altında guzel duruyor
kına elbısemı aslında ben daha koyu ıstemıstım degıstırdık yogun ıstek uzerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…