acemiperi silmem cnm
buketcıgım gumus ıslemeler altın degıl kırık beyeza gumus
kuzenmknkı altındı altında guzel duruyor
kına elbısemı aslında ben daha koyu ıstemıstım degıstırdık yogun ıstek uzerıne
esmy kınada giyeceğin elbisenin rengine bittim çok yumuşak bir rengi var canım ama bittiğinde işlemeleri ile daha güzel olacak inşşallah
esmyy cnm çok hoş bak sana ne sorucam? sanırım gelinliğin baya kırık beyaz ve altın işlemeler var bende öyle istiom ama kafam karışıktı gelinlikte nasıl durur die görüyorumki çok hoş duruo yakındanda öylemi?
fmk kız Almanyada çeyiz almak zor mu? dantelleri nereye sardırıyon???
hmm anladım cnm gümüş yada altın farketmez sen klasik beyaz gelinliğin dışına çıkmışsın bende çıkıcam daha doğrusu çıkmak istiyodum korkularım vardı taakii senin gelinliğini görene kadar hihoyyyt
çok saol cnm :1hug:
esmacım kına elbisenin rengide güzel kınada da mı tesettür olcaksın?kadınlar arasında oluyo aslında askılı falan bi tuvalet düşünebilirdin neyse senin düşüncen saygı duymak gerek umarım herşey gönlüne göre olmuştur tatlıma.s.
buda kınalık ama bunun ıslemelrı bıtmedı daha birde kemerın altına toka gelecek cokmu sade ama kınam salonda degıl dernekte olacak zaten
esmy kına elbısenın rengı çok gusel bayıldım gusel karar wermıssın yerimseniben
canim kina elbisen güzel... sandece sirtinda oturmamis daraltilmasi gerek a.s.
eudorabeta istemiş özelden o yüzden ekledim canım almadım yani bir ara fikir olsun die eklemiştim ordan aklında kalmışsinay nerden buldun bebişşim bu takımı aldın mı?
çok güzelmiştee
sende haklısın en iyisi böyle rahat rahat fotoğrafta çekinirsin giren çıkanda da olmaz aklın a.sbuketıcıgm ben tam beeyaz ıstemıyodum zaten nedense
sinaycıgım dusundum kadınarl arasında ama rahat olamıycam bırımı geldı ıcıerı bırımı gırdı ee herkez rsım cekecek kamereye cekılcek tek benmı ızlıycem acık olunca oyuzden daha sonrada gıyecegımbısey olsun dedım birde tuvalet hıc dusunmedım o kadar para vercem tuvaletı gıymıycegm bıdah aabıye daha ıyı gıbı geldı
ptırcık85 bu senin için canım
cnm o ıgnelı daha dıkılmedı zaten bitanem
esmy , canım ışıl ışıl olacak gelinliğin. . üst kısmı çok asil ve ağır, etek kısmı da güzel kat kat. Ama eteğiiniin ön kısmında (ilk resimde) duran saten kısım biraz emanet gibi. O kısım yanda duracak dimi ben yanlış gördüm balkide.
pembiş kınalığınında modeli değişikmiş, güle güle mutlulukla giy inşallh canım.
Günaydın kızlar.Esmy canım gelinliğin de kına elbisen de çok hoş.sadece gelinlikte o ön parça olmasa daha mı iyi olurdu acaba.danteli kapatmış gibi geldi bana.ama tabi yakından görmek başka.herşey gönlünce olsun canım
canim nevresim takimlarini, caydanlgigimi havlu takimin bornoz takimini türkiyeden aldim bide dantel sardirma olayini hepsini türkiyede yaptirdik. Perdelerimi de türkiyede diktrim. Nisanlim türkiyede oldugu icin sene de üc kez filan orda oluyordum
türkiyeye izine gitmeden önce alacaklarimi netten cectim. Sonra türkiyeden aldim. Perdelerim de ayni sekil ölcüleri aldim birlanta diktridim
Artik almanyadada alinabiliniyor burdada türk magazalari var cok sükür. Sadece Hisar markasini bulamadim bende türkiyeden aldim... Bide mesela özdilek havlu takimimi yada nevresimler almanyada daha pahli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?