esmy canım gelinliğinde kınalığında çok hoş ve çok yakışmış sana
o gün ışıl ışıl olucaksın eminim
ahh ahhh bende alcaktım yarım saat önce gitseydim:)) güle güle kullan canım
esmy, canm saten kısıım.
sen bunu netteki bayana mı yaptırdın? bana henüz fiyat bildirmedi. ben de böyle bir takım istiyorum. fiyatını yazarsan sevinirim
canım bunun aynısını kayınvalıdem yaptı bana ev çeyizi hazırlıyo dükkanında yapıyor bende bu takımın aynısı var yalnız ben kenarına pul payet ıstedım baya şık bir takım oldu isterseniz kayınvalidemle konuşim netten ne kadara yaptırabildiğinizide söylim isteyene hazırlasın ben nısanlımla tanısmadan önce bıcok seyımı ona yaptırmıştım zaten yıllardır bu işi yapıyor
annem dantelden seccade yaptı mesela onu satene sardırmıştık içine de elyaf koydu yumusacık dantelden bebek yorganı gibi duruyo resmını eklıcem onunda hihoyyyt
Ön parça kısmı bi değişik duruyor..:uhm: Ama daha tam bitmemiş ondan heralde bitince çok daha hoş durur.Zatii güzel bi kızsın eminim çok yakışacak bitince a.s.kızlar eklıyorum gelınlıkcıye gıtıtm dun aksılıklerden sonra
samimi yorumlar beklıyorum
Ben kına elbiseni çok beğendim.Rengi modeli çok hoşş :lepi:buda kınalık ama bunun ıslemelrı bıtmedı daha birde kemerın altına toka gelecek cokmu sade ama kınam salonda degıl dernekte olacak zaten
Eudorabeta' ya ithafen kelebekli günlük yemek takımlarıkaydirigubbakcemile5 (senin dediklerin bunlar sanırım)
ptırcık85 bu senin için canım
günaydın kızlar hepinize
sağol pıtırcık üzülme canım gene bulursun alırsın
ay hele şükür yazabiliyorum.bir müsait olamadım ya...
pıtırcık canım istediğin takımlardan sürekli büyük migroslarda oluyor.ben her gittiğimde rastgeliyorum.üzme kendini çünkü bulamayacağın bişiy değil canım.
geçmişi okudum okudum suplaları alan arkadaşın ismini unuttum.çok özür diliyorum.ama süper bir fiyata almışsın.maaşallah valla.t-shopun tabak çanak bölümünü hiç görmemiştim.hayırlı olsun.
esmy canımcım ...
ikiside çok hoş hem nişanlığın hem gelinliğin.
şimdi dikişler son ütüler son rötuşlar bitince hiç sıkıntı etmene gerek kalmaz canım emin ol.
rabbim hayırlı kılsın...
ay hele şükür yazabiliyorum.bir müsait olamadım ya...
pıtırcık canım istediğin takımlardan sürekli büyük migroslarda oluyor.ben her gittiğimde rastgeliyorum.üzme kendini çünkü bulamayacağın bişiy değil canım.
Geçmişi okudum okudum suplaları alan arkadaşın ismini unuttum.çok özür diliyorum.ama süper bir fiyata almışsın.maaşallah valla.t-shopun tabak çanak bölümünü hiç görmemiştim.hayırlı olsun.
esmy canımcım ...
Ikiside çok hoş hem nişanlığın hem gelinliğin.
şimdi dikişler son ütüler son rötuşlar bitince hiç sıkıntı etmene gerek kalmaz canım emin ol.
Rabbim hayırlı kılsın...
uff yaa bu aksam gidiyorum ama nişana az kaldı daha ortada alyans yok cnm sıkılıyo( bu ctesi halletcektik bide hem alyans hem takı setim alınıcaktı.ama 2 hafta sonraya kaldı sinir oluyorum sanki herşey hazırmış gibi bide şehir dışına gidiyorum yaa :1no2:
esmy, fotoğraftaki model güzelmiş, seninkinin fotoğrafı yanılttmış beni canım . son haliyle dahada cücel olur :)
ıns cnm oyle umuyorum hayalımdekı gıbı olmadı ama kısmet ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?