Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet öteki teki kaydirigubbakcemile3 inş. benimkiside öle olcakk bakalım

betacım bu hep böyle..bizde ailecek tatile çıkmadan önce nisan-mayıs arası ayarlarız...yoksaa..uçuklar..aman versin enişte balayı bu :1hug:

hatırlamıyorum sanırımm sende güle güle giy canım şık olmuşsundur eminimkaydirigubbakcemile5

Canım kınalığın ayakkabıların çok şık ve güzel
Bende gelinliğin altına böyle platform topuklu ayakkabı almayı düşüyorum..Nasıl rahatmıı eccucumm :uhm:
saol canım...benim gelinlik ayakkabılarımda platform tabanlı ama kapalı aldım ben daha rahat olur diye zaten o şekil tabanlı yüksek topuklu ayakkabıyı gelinlikçim önermişti bana tavsiye ederim a.s

Bu arada çok şıklar güle güle giy demeyi unuttum kaydirigubbakcemile5
saol sulfatcım Şeniz

ayakkabılarına bayıldım yaw süper topukları falan güle güle iyi günlerde giy canım

saol cnm daha güzelleri senin olsun inş. :asigim:

Arkadaşlar benim ayakkabımın topuğu eccununkinden daha inceydi ama tabanı bu şekildeydi normalde hep spor giyinen ben o gün tahmin ettiğimden daha az rahatsız oldum. Oynarken filan rahat ettim baya. Tavsiye ederim yerimseniben

betacım bu hep böyle..bizde ailecek tatile çıkmadan önce nisan-mayıs arası ayarlarız...yoksaa..uçuklar..aman versin enişte balayı bu :1hug:

Herşeyi enişte veriyorr parası kalmadı artıkk kaydirigubbakcemile3 Walla bu gidişle bi bileziği bozdurup tatili ben ayarlıcam walla kaydirigubbakcemile3 Banane tatil gitmek istiyorumm balayı istiyorumm Çok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

hakkın kuzucum bozdur git..napıcaksın..aman onlarada yazık ya...eskiler bi kilim bir dolapla gelin giderlermiş..şimdiki bizler cadıyız...onu isterim bunu isterim..napalım ama..klava:

Son düzenleme:

hiç giyemiyorum ben ya..ayda yılda bir...ama elbiselerin altınada düz olmuyor...giymek gerekiyor..elbiseyi kaldıran topuk oluyor

Hımm bende yüksek topuk giyemiyorum ama böyle platform olursa pek rahatsız etmez diye düşünüyorum..:uhm: Eccucum mümkünse düğün ayakkabınıda görmemiz mümkün müü

Hemşom bende hep düz giyorum.Topuklu ayakkabılarım sınırlıdır kaydirigubbakcemile3 Hep özeniyorum alıyorum.Kutusunda öyle kalıyorr onlar bana bakıyor ben onlara kaydirigubbakcemile3 Bende düğün ve kına ayakkabımı böyle alayım mademm hihoyyyt
Teşekkürlerr kızlarr :1hug: a.s.

Ayh lokmam ne hoşsun bencede bozdur git cnm balayı bence süper olur herşeyden uzak aşkınla yanyana deniz kumsalllll off ne güzel olurrr

Benim ayakkabımın pc de fotosu vardı sanırsam, ekleyeyim bak ince topuklu bende sen gibiyim hep düz ayakkabılar giyerim. Ama o geceyi platform sayesinde minimum hasarla atlattım :roflol:

hakkın kuzucum bozdur git..napıcaksın..aman onlarada yazık ya...eskiler bi kilim bir dolapla gelin giderlermiş..şimdiki bizler cadıyız...onu isterim bunu isterim..napalım ama..klava:

Ayh lokmam ne hoşsun bencede bozdur git cnm balayı bence süper olur herşeyden uzak aşkınla yanyana deniz kumsalllll off ne güzel olurrr

Walla düşünmüyoo değilimm kızlar kaydirigubbakcemile3 Ama düğünde yaa farkederlerse diyorumm korkuyorumm :1ninca: Aman varyaa zaten altın bilezik ve takıları hiç sevmiyorumm ben yaa fisfisfis Ama ben bitanesini bozdurup kredi kartı borçlarımı kapatmıştım kimse farketmedi kaydirigubbakcemile3 bunuda anlamazlar heralde :uhm:

kızlar pekiiii..düğün mü,nikah mı,aile-arkadaş arası mini yemek mi,kokteyl mi?ne yapıcaksınız?fiatlar bütçe nasıl...?

aman kime ne kuzum ya onlar zaten siz harcayın die değil mi?nişandakiler az oluyorda düğündekiler çok..anlaşılmaz hihoyyyt

Benim ayakkabımın pc de fotosu vardı sanırsam, ekleyeyim bak ince topuklu bende sen gibiyim hep düz ayakkabılar giyerim. Ama o geceyi platform sayesinde minimum hasarla atlattım :roflol:

Bekliyorum hemşom papişlerini hihoyyyt Eğer çok rahatsız olursam alırım yanıma converslerimi çıkarırım giyerim dimi kaydirigubbakcemile3

kızlar pekiiii..düğün mü,nikah mı,aile-arkadaş arası mini yemek mi,kokteyl mi?ne yapıcaksınız?fiatlar bütçe nasıl...?

Ben düğün istemedim.Çünkü düğünleri hiç sevmiyorum,oynamayı bilmiyorum,nişanlımda oynamayı bilmez sevmez.Ondan düğün istemedik nikah olacak bizimki.Nişanlım herşeye kendi kalkıştığı içinde nikahtan sonra kokteyl tarzı bişi düşünemedik akrabada çok bizde şimdi onu çağır bunu çağırma olmaz :1closedeyes: dedik.Kına geceside sade aile arasında olsun dedim.Annemle kayınvalidem olmaz öyle şey bari bu eğlenceli olsun dediler.Onun içinde düğün salonu tuttuk.350 kişilik orkestrası,kamerası içinde 1350 TL ye tuttuk.Anlıcan kına gecesi pek eğlenceli olacak ve ben oynamak istemiyorumm Çok üzgünüm çoook Böyle iştee..Kısmetsede nikahtan sonrada vınnn balayınaa

Vala bizim düşüncemiz nikah sonrasında da en fazla 200 kişilik bir kokteyl tarzı bir eğlence. Çok kalabalık bir sülalemiz var ve ben sadece anne babam tanıyor diye bhiç bir paylaşımım olmayan insanların gelmesini istemiyorum. O nedenle böyle düşünüyoruz. Geçen hafta 4 yerden fiyat aldım, h.sonu da birkaç yere bakıcaz, ama uçuyolar malesef fiyatlarda senağlama

bunlarda gelinlik ayakkabılarım tek kötü yanı tabanının renginin koyu olması isimleri güme gitti sanırım Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…