eccuu tek benzerii öteki teki hoomm..elbisende şıkmış güle güle giy...valla en güzeli böyle elbise...kına düşünmesemde çok gittim.arkadaşlarımda bu tarz şeyler giydiler hem modern hemde havaya uygun oldu...
hatırlamıyorum sanırımmEccu tatlım benim nişan elbisem de böyle kırmızı bir elbiseydi belki eklediğimde görmüşsündür. Altına da aynı bu renk buna benzer bir ayakkabı almıştım. Birazcık daha yüksekti. Şimdi ikisini birden görünce bir an nişanımı hatırladım :asigim:
saol canım...benim gelinlik ayakkabılarımda platform tabanlı ama kapalı aldım ben daha rahat olur diye zaten o şekil tabanlı yüksek topuklu ayakkabıyı gelinlikçim önermişti bana tavsiye ederim a.sCanım kınalığın ayakkabıların çok şık ve güzel
Bende gelinliğin altına böyle platform topuklu ayakkabı almayı düşüyorum..Nasıl rahatmıı eccucumm :uhm:
saol sulfatcım ŞenizBu arada çok şıklar güle güle giy demeyi unuttum kaydirigubbakcemile5
ayakkabılarına bayıldım yaw süper topukları falan güle güle iyi günlerde giy canım
betacım bu hep böyle..bizde ailecek tatile çıkmadan önce nisan-mayıs arası ayarlarız...yoksaa..uçuklar..aman versin enişte balayı bu :1hug:
Arkadaşlar benim ayakkabımın topuğu eccununkinden daha inceydi ama tabanı bu şekildeydi normalde hep spor giyinen ben o gün tahmin ettiğimden daha az rahatsız oldum. Oynarken filan rahat ettim baya. Tavsiye ederim yerimseniben
Hımm bende yüksek topuk giyemiyorum ama böyle platform olursa pek rahatsız etmez diye düşünüyorum..:uhm: Eccucum mümkünse düğün ayakkabınıda görmemiz mümkün müühatırlamıyorum sanırımmsende güle güle giy canım şık olmuşsundur eminimkaydirigubbakcemile5
saol canım...benim gelinlik ayakkabılarımda platform tabanlı ama kapalı aldım ben daha rahat olur diye zaten o şekil tabanlı yüksek topuklu ayakkabıyı gelinlikçim önermişti bana tavsiye ederim a.s
Arkadaşlar benim ayakkabımın topuğu eccununkinden daha inceydi ama tabanı bu şekildeydi normalde hep spor giyinen ben o gün tahmin ettiğimden daha az rahatsız oldum. Oynarken filan rahat ettim baya. Tavsiye ederim yerimseniben
Hımm bende yüksek topuk giyemiyorum ama böyle platform olursa pek rahatsız etmez diye düşünüyorum..:uhm: Eccucum mümkünse düğün ayakkabınıda görmemiz mümkün müü
Hemşom bende hep düz giyorum.Topuklu ayakkabılarım sınırlıdır kaydirigubbakcemile3 Hep özeniyorum alıyorum.Kutusunda öyle kalıyorr onlar bana bakıyor ben onlara kaydirigubbakcemile3 Bende düğün ve kına ayakkabımı böyle alayım mademm hihoyyyt
Teşekkürlerr kızlarr :1hug: a.s.
hakkın kuzucum bozdur git..napıcaksın..aman onlarada yazık ya...eskiler bi kilim bir dolapla gelin giderlermiş..şimdiki bizler cadıyız...onu isterim bunu isterim..napalım ama..klava:
Ayh lokmam ne hoşsun bencede bozdur git cnm balayı bence süper olur herşeyden uzak aşkınla yanyana deniz kumsalllll off ne güzel olurrr
Walla düşünmüyoo değilimm kızlar kaydirigubbakcemile3 Ama düğünde yaa farkederlerse diyorumm korkuyorumm :1ninca: Aman varyaa zaten altın bilezik ve takıları hiç sevmiyorumm ben yaa fisfisfis Ama ben bitanesini bozdurup kredi kartı borçlarımı kapatmıştım kimse farketmedi kaydirigubbakcemile3 bunuda anlamazlar heralde :uhm:
Benim ayakkabımın pc de fotosu vardı sanırsam, ekleyeyim bak ince topuklu bende sen gibiyim hep düz ayakkabılar giyerim. Ama o geceyi platform sayesinde minimum hasarla atlattım :roflol:
kızlar pekiiii..düğün mü,nikah mı,aile-arkadaş arası mini yemek mi,kokteyl mi?ne yapıcaksınız?fiatlar bütçe nasıl...?
kızlar pekiiii..düğün mü,nikah mı,aile-arkadaş arası mini yemek mi,kokteyl mi?ne yapıcaksınız?fiatlar bütçe nasıl...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?