Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bir ayakkabı ancak bu kadar kötü bir açı ve ışıkla çekilir. İdare edin kaydirigubbakcemile3

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL][/IMG]

Sulfatt canımm senin ayakkabılarda güzelmişş :jeyyar: Walla rahat görünüyorlar..
Evettt karar verdimm :1rolleyes: Kesilinlikle platformm alıcamm :teytey: :enbuyukkk:

Eccu beyaz bir kalem bulmak lazım ya da fosforlu filan. Yoksa böcük cıngar çıkarır adını yazman şart kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar a.s. Ben de kına ve düğün için yine aynı bu tarz tabanlı ayakkabılar almak istiyorum

Eccuu düğün ayakkabıların çok cücelll Sade,şık ve rahat gözüküyorr..:asigim:
Bunları nerden aldınn ? İyi günlerde giyy..
Bu arada minik bi kağıda isimlerimizi yaz yapıştır hem çabuk çıkarr kaydirigubbakcemile3
Ama uc kısmına yapıştırki görünmesin çok etiket sanmasınlar :1ninca:

farketse bile cnm dersin ki sana süpriz yapmak istedim aşkım ve bak balayındayız dersin cnm

Eccu beyaz bir kalem bulmak lazım ya da fosforlu filan. Yoksa böcük cıngar çıkarır adını yazman şart kaydirigubbakcemile3

kesin çıkartır cnm bu arada ayakkabın çok şıkmış cnm

beyaz kalem benimde aklıma geldi ama bakalım nasıl olcak oda bilmiyorumCADIARZU en iyisi ben ayaklarımı iyi sürüyimde peşimden gelsin tüm bekarlar kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi olmuş..yaaa....şu dönemde pek düğün yok zati...sevmeyende çok....yedir içir genede kusur bulurlar...en güzeli nikah ardından balayı..bakalım biz ne yapıcaz..

eccu papinde şıkmış...yüksek bana kuzum ya..ama rahat oluyor bunlar...

arkadaşlar aldıklarınızı güle güle giyin ve güle güle kullanın...
bende nişanımda platform topuklu ayakkabı giymiştim ve inanın bi saniye oturmadım kıçımın üstünde ki hiç alışık değilim topukluya ama çok rahattımm.. düğünde de aynısını düşünüyorumsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ayakkabıyı aldığım yerdeki bayanda aynısını söledi etiket yapıştırırsın dedi o zman kimsenin evde kalma gibi bi lüksüde olmaz dimi :)) maltepeden aldım cnm

kesin çıkartır cnm bu arada ayakkabın çok şıkmış cnm

saol cnm teşekkür ederim

oww kızlar.uyku vaktim geçmiş...1saat...size doyum olmaz...hepinizi öptüm..iyi geceler.a.s. hoş sohbetler...

Eccu canım sen gelinliğini eklemiş miydin? Asıl onu merak ediyorum yerimseniben

hayır sülfatcım eklememiştim ama nasıl bir model oldugunu göstermiştimm.. bitiyo az kaldı eklicem gelinliğimide inş.
ben şimdi yatar sabah iş var yarın, sabah görüşmek üzereeee güzel gecelerrŞeniz

Kızlar ya ben bıçaklarla ilgili bişey sorcam. Gerçi kalabalık değiliz şuan ama yarın kızlar yazarlar. Cooker bıçak seti alan veya çevresinde kullanan filan varmı? Nette 13 parça standlı olan seti 45 ytl ben bugün dolaşırken nakit 30 ytl ye gördüm ama bilemedim alsam mı almasam mı diye :sm_confused: Gerçi ben tgezgah üstü istemiyorum, onları yerleştiririm çekmeceye kaydirigubbakcemile3

oww kızlar.uyku vaktim geçmiş...1saat...size doyum olmaz...hepinizi öptüm..iyi geceler.a.s. hoş sohbetler...

İyi gecelerr kızlarr..:a015:rüyanızda müstakbel koçişlerinizi görünn :jeyyar:

Sulfatcım bilmiyorum o modeli benn :sm_confused: Ama bende torbalıda bi çeyiz mağazasından bıcak seti aldım..6'lı metal dışı.Saplarıda metal.25 TL ye hihoyyyt Ama bilindik bir marka değil.Ordaki mağaza sahibi danayı bile keser bu bıcak dedi.Kalın mukavva kartonda denedimm jilet gibi kesti walla.:jeyyar: Ben çok para vermedim açıkcası..Özellikle kurban bayramında babama vericem danayı kestiricem bakalımm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Adam kesmiş demekki. Bana da bugün gördüğümün fiyatı gayet uygun geldi 13 parça üstelik ben de bıçağa çok para vermek istemiyorum. Ama bir domatesi de keserken ezip mahvetmesin istiyorum.

iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu

Walla bişi söyleyeyimmi canım pazarda satılan bıcaklar daha kaliteli..kaydirigubbakcemile3 Anneme aldık pazardan 4 TL ye çok güzel kesiyor.Bi tık demedi bıcak..Bende aldım kendime bi tane.Gül yazılı bıcaklar çok güzel kesiyor aklında bulunsun yerimseniben
iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu

Hoşgeldinn cicoşş :1hug: Walla kombi hakkında pek bilgim yok.Ama bizim komşular hep vailant kombi aldılar çokta memnunlar..:uhm:

Canım geçtiğimiz ay bizde evimize doğalgazı döşettik ve baya uzun kombi araştırdık. Biz buderus yoğuşmalı kombi aldık. Amcamlar da kullanıyolar çok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…