Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hoşgeldinn cicoşş :1hug: Walla kombi hakkında pek bilgim yok.Ama bizim komşular hep vailant kombi aldılar çokta memnunlar..:uhm:

hoşbuldum canım. ya benimde bilgim yok.biz şuan sadece su ve ocak için kullanıyoruz ısınma merkezi olduğu için bilmiyorum ama nişanlım evimizin kombisini değiştiriyor ve benden araştırmamı istedi.kulubune bak bakalım ne diyecekler dedi hihoyyyt:hooray:

Canım geçtiğimiz ay bizde evimize doğalgazı döşettik ve baya uzun kombi araştırdık. Biz buderus yoğuşmalı kombi aldık. Amcamlar da kullanıyolar çok memnunlar

anladım canım o markayıda araştırıyım ben.peki kızlar bu kombilerde termostat diye bi özellik oluyormuş sizinkilerde var mı :S

aynı sorunu bende yaşadım cnm,
temmuz dönemi bizimki yazın en pahalı dönemi, hatta eylül ekimde gitsek daha mı ucuz olur diye çok düsündüm
ama adı üstünde balayı, düğünün hemen ertesigitmek daha hoş olur diye düşündüm
erken rezervasyon için şubatta takip etmeye basladım
arastırmaktan basım döhdü binlerce otel var,
sonunda kararımızı verdik rezervasyonu yaptırdık parayı ödedik kurtulduk :)
%35 erken rez.indirimi ile toplamda bize 985Tlye geldi
Belek'te herseş dahil 5 yıldızlı bi otel 4 gece,

güzeller günaydın

günaydın kızlaarrrr..evimizi almıştık zaten ama mutfağı ve banyosu yapılı değildi..sonunda mutfağımızın yapılması için uzay mutfakla anlaştık..proje çizildi renklendirildi size resmini yollliyim miii:)

iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu

dün şirketimizin haberleşme bölümünden 2 kişinin telefonla konuşmasını duydum..ikisi de vailantla konuşuyordu..memnun değilller bilgine canım

Eccu ne güzel ya ne kadar az kaldı hepinizin....

evet canım azcık kaldı yaaa artık heyecanlamaya başlıyorum düşündükçehihoyyyt güzel bir çıkış müziği bulmam lazım birde slayt için güzel bir müzik aklınıza gelenler varsa sölerseniz sevinirim Şeniz

Günaydın çeyiiz canavarlarııııı

darkangel, canım çook tatlı bi takımmış bu kırmızılar. Nerden buldun yazarmısın bana???????

sulfat, güle güle kullan cicilerini. havluların çok güzel.
hulka26, aldıklarını iyi günlerde kullan.

eccu, kınalığın, ayyakkabın şıkır şıkır canm.

spotlardan fırının yan taraflarında var bi de köşe evyenin üstünde üçgen spot var..toplam 3 tane spot taktırdık..
ölü noktayı değerlendirmek için evyemiz köşe olarak tasarlandı.ki ondan yana sıkıntılıyız çünkü köşe evye sadece franke ve tekada var fiyatı 500-800 arası
bulaşık mak ve buzdolabım gri..buzdolabım altta buzluğu olanlardan..burda adam beyaz çizmiş klasik olarak..fırın ve davlumbazım aynı..
bulaşık makinasının yanındaki dolap sürgülü açılan deterjan dolaplarından.fırının yanlarındaki en alt dolaplar geniş tencere dolabı..
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr:)

eccu kına elbisene de ayakkabınada bayıldım.... Keşke bende öle topuklu giyebilseydim mirmirmirmir

benim düsündüğüm bikaç tane var eğer işine yararsa yazayım tatlım
Yalın- meleklerin sözü var
Zuhal olcay-Pervane
Kutsi -ilanı aşk
bir de değişik bir tarz ama sözleri çok anlamlı müziği de çok hoş
Gülü susuz seni aşksız bırakmam, kim söylüyodu hatırlayamadım
:içelim:

Bekliyorum hemşom papişlerini hihoyyyt Eğer çok rahatsız olursam alırım yanıma converslerimi çıkarırım giyerim dimi kaydirigubbakcemile3

şaka yapıyosun, convers :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…