Hoşgeldinn cicoşş :1hug: Walla kombi hakkında pek bilgim yok.Ama bizim komşular hep vailant kombi aldılar çokta memnunlar..:uhm:
Canım geçtiğimiz ay bizde evimize doğalgazı döşettik ve baya uzun kombi araştırdık. Biz buderus yoğuşmalı kombi aldık. Amcamlar da kullanıyolar çok memnunlar
Hadi yaa temmuzun kaçıı ? Benimki 12 Temmuz
zeysb bence güzel değil :sm_confused: Balayına gidicez tam sezon zamanıı dünya para 2 kat otel parası artıyor walla senağlama Hala balayı için uygun bi yer bulamadım ben :1no2:
iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu
günaydın kızlaarrrr..evimizi almıştık zaten ama mutfağı ve banyosu yapılı değildi..sonunda mutfağımızın yapılması için uzay mutfakla anlaştık..proje çizildi renklendirildi size resmini yollliyim miii:)
Eccu ne güzel ya ne kadar az kaldı hepinizin....
evet canım azcık kaldı yaaa artık heyecanlamaya başlıyorum düşündükçehihoyyyt güzel bir çıkış müziği bulmam lazım birde slayt için güzel bir müzik aklınıza gelenler varsa sölerseniz sevinirim Şeniz
Bekliyorum hemşom papişlerini hihoyyyt Eğer çok rahatsız olursam alırım yanıma converslerimi çıkarırım giyerim dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?