Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

brcncvk86 tatlım mutfak çok güzel de üst dolap renkelerine takıldım bende alttakilerle neden farklı ?

gunaydın sekerler eccu ayakakbılm kınalgını gule gule gıy guzel olmuş
bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz

brcncvk86 tatlım mutfak çok güzel de üst dolap renkelerine takıldım bende alttakilerle neden farklı ?

canım bu tip ankastre mutfaklarda hep bu şekil uyguluyorlar benim teyzemlerinde ankastre alt kırmızı üst metalik renk yerimseniben

brcncvk86 , toplamda ne kadara mal oldu bu mutfak orta büyüklükte bi mutğın var fikir vermesi açısından soruyorum

Esmacım canım nikah şekerlerin harika ama buzdolabının üstünde ki yapışkanlı kağıtları çıkarırsan buzdolabında şekerlerinde kendini daha iyi gösterecek :lepi: hayırlı olsun tatlım

eccu kına elbisene de ayakkabınada bayıldım.... Keşke bende öle topuklu giyebilseydim mirmirmirmir

saol canımm bende normalde hep spor giyen biri olarak rahatlıkla sölüyorum bu tazr tabanlılar cok rahat giyersin kaydirigubbakcemile5

saol canım bakıcam şimdi a.s.

esmy, canım çoook güzel olmuşlar. Hem kalıcı hemde şirinler.
Yazmıştın ama unuttum ben ne kadara mal olmuştu size?
birde netten sipairiş vermemeiştiniz değil mi?

saol canımmm seninde şekerleri çok hoş olmuşşş :lepi:sanırım buzdolaplarımız aynı güle güle kullan canım Şeniz

Yalın meleklerin sözü var çok güzel oluyo çıkış için..kuzenim onu kullanmıştı kaydirigubbakcemile2

5000 TL canım mutfak dolapları+tezgah poligranit.
dediğim gibi evye hariç ama evye köşe olduğu için sadece teka ve frankede var onlar da 500-800 arası..daha almadık onu ayrı alcaz
daha uyguna da oluyor ama mesela kapakların üste doğru açılması için kullanılan mekanizma+parlak kapak olması maliyeti artırıyor.
kapakların rengini ben böle olsun istedim üst alt aynı da olabilirdi ama yeni mutfaklar hep bu tarz oluyormuş artık..2 renk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…