ahh bende mutfağım böyle olsun isterdim .... ahhhh ahh
5000 TL canım mutfak dolapları+tezgah poligranit.
dediğim gibi evye hariç ama evye köşe olduğu için sadece teka ve frankede var onlar da 500-800 arası..daha almadık onu ayrı alcaz
daha uyguna da oluyor ama mesela kapakların üste doğru açılması için kullanılan mekanizma+parlak kapak olması maliyeti artırıyor.
kapakların rengini ben böle olsun istedim üst alt aynı da olabilirdi ama yeni mutfaklar hep bu tarz oluyormuş artık..2 renk..
spotlardan fırının yan taraflarında var bi de köşe evyenin üstünde üçgen spot var..toplam 3 tane spot taktırdık..
Canım mutfak harika bayılıyorum bu tip mutfaklara ama benim böyle bir şansım yok hem kiracı olucam hemde çookk para lazım çoookk-tatlicadiarzu- güle güle kullan süpeerrr:lepi:
ilerde olur senin de inşallah canım..teşekkür ederim..
brcncvk86, dolapların çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah
sağol canım tşkler..
brcncvk86 çok çok güzellll
:lepi:
teşekkürler..
brcncvk86 tatlım mutfak çok güzel de üst dolap renkelerine takıldım bende alttakilerle neden farklı ?
yeni tarz buymuş canım mutfakçı öle dedi:)ben de bu renkleri seçtim:)
sengözlerimebaksanab aynen öle canımcanım bu tip ankastre mutfaklarda hep bu şekil uyguluyorlar benim teyzemlerinde ankastre alt kırmızı üst metalik renk yerimseniben
mandilinim canım sende mi ahhlayanlardansın alllaam kırmızı yine nickini redgirl yapsaymışın tam olcakmış ahhlama mandilinim Allah bize de verir inş.:teselli:
:jeyyar:
mutlu günlerde kullan canım... ben daha iş bile bulamadım kendimi lotoya mı versem ne :uhm:
brcncvk86 canım biz kendi evimizde köşedeki ölü alana ocağımızı koyduk gayette memnunuz rahat kullanıyoruz yani.eğer köşede evye kullanmak istemezsen fikir vereyim dedim canım.
mandilinim canım sende mi ahhlayanlardansın alllaam kırmızı yine nickini redgirl yapsaymışın tam olcakmış ahhlama mandilinim Allah bize de verir inş.:teselli:
spotlardan fırının yan taraflarında var bi de köşe evyenin üstünde üçgen spot var..toplam 3 tane spot taktırdık..
ölü noktayı değerlendirmek için evyemiz köşe olarak tasarlandı.ki ondan yana sıkıntılıyız çünkü köşe evye sadece franke ve tekada var fiyatı 500-800 arası
bulaşık mak ve buzdolabım gri..buzdolabım altta buzluğu olanlardan..burda adam beyaz çizmiş klasik olarak..fırın ve davlumbazım aynı..
bulaşık makinasının yanındaki dolap sürgülü açılan deterjan dolaplarından.fırının yanlarındaki en alt dolaplar geniş tencere dolabı..
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr:)
Esmacım canım nikah şekerlerin harika ama buzdolabının üstünde ki yapışkanlı kağıtları çıkarırsan buzdolabında şekerlerinde kendini daha iyi gösterecek :lepi: hayırlı olsun tatlım
bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz
esmy, canım çoook güzel olmuşlar. Hem kalıcı hemde şirinler.
Yazmıştın ama unuttum ben ne kadara mal olmuştu size?
birde netten sipairiş vermemeiştiniz değil mi?
esmy böyle rengarenkmi ne kaa hoşşş
saol canımmm seninde şekerleri çok hoş olmuşşş :lepi:sanırım buzdolaplarımız aynı güle güle kullan canım Şeniz
komşu bıtek sen gordun heee
esmy cok tatlılar yaa
sinaycıgımvalla elımız degmedı artık dugundne sonra cıkarırım kagıtları
buket evet baya bı renk var ıcınde
eccu tesekkurler bocuk sanda ve hoşgeldın
bide bırı fıyat sorumsutu 600 adet 350tl emınonunden aldık netten degıl
sinayım işlerımız yoktu calısmadık suan bıraz işşim var gerı gelcem hemen
bıraz bekleyın off iiyiki işim var yaa cok şüküğr bıdaha kapanmasın amınnnn
pazar gunu bulusma var elbısemı gıydım denedım cok heycan yaptım laa kırmızı bı elbıse gıycem mını eteklı
aminnnnn senağlama
komşu bıtek sen gordun heee
esmy cok tatlılar yaa
mandalın cok guzel ne kadr la bu mutfak bıde bzım burda okadr buyuk mutfak ykkı yanı ev yok
renkleri böle ama krem burda yeşil gibi çıkmış..normal krem rengi üstleri..
parlak mebran kapak.
canım bu tip ankastre mutfaklarda hep bu şekil uyguluyorlar benim teyzemlerinde ankastre alt kırmızı üst metalik renk yerimseniben
canım bıras geç oldu ama tşk ederım sen nasılsın resımdekı koca bebış halasının kuzusu :ecrin_bebek:Nasılsın pınarcık :1hug: Yafs bu bebiş kim ?Çok tatlı çok güzel gülmüş maşallah :ecrin_bebek:
sinaycım kendi kendimizi avutuyoruz tabiki. :1hug:
Çalışarak ev almak çook zor, ama napalım bi gün bizde kendi evimixzi alırız inşallh canım benim Şeniz
yalnız güldüm nick tavsiyen çok orjinal. heeeyytt açılın redgörl gelior.. . kaydirigubbakcemile3
ah bu süper bir mutfak, bilgisayrdanmi bu?
Benim Muftak tarz olarak böyle üstü krem alti daha koyu (koyu yeride yineden acik renk sayilir) ama ne yalan söyliyeyim bu mutfak daha güzel...benimkisi halt etmis seninkinin yaninda kafamçokkarıştı. Süper bence cok güzel bir mutfak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?