Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mutlu günlerde kullan canım... ben daha iş bile bulamadım kendimi lotoya mı versem ne :uhm:

brcncvk86 canım biz kendi evimizde köşedeki ölü alana ocağımızı koyduk gayette memnunuz rahat kullanıyoruz yani.eğer köşede evye kullanmak istemezsen fikir vereyim dedim canım.

komşu bıtek sen gordun heee

esmy cok tatlılar yaa
mandalın cok guzel ne kadr la bu mutfak bıde bzım burda okadr buyuk mutfak ykkı yanı ev yok

mutlu günlerde kullan canım... ben daha iş bile bulamadım kendimi lotoya mı versem ne :uhm:

hehe:)
ben de alamazdım da kayınpederim sağolsun:)

brcncvk86 canım biz kendi evimizde köşedeki ölü alana ocağımızı koyduk gayette memnunuz rahat kullanıyoruz yani.eğer köşede evye kullanmak istemezsen fikir vereyim dedim canım.

yok ben istedim çok beğendim de pahalı diye vazgeçecektim sağolsun kayınpederimle kayınvalidem böle olsun şık oldu dediler..napalım artık alalım dediler..iyi de oldu..
sağ ve soluna akıyor ya 2 taraflı da kullanabilicem hoşuma gitti.
fırın da güzel fikir evet canım..
1 mayısta montajı olcak o zaman gerçek resimlerini eklerim resimde mat çıkmış ya hoş durmuyoo..

mandilinim canım sende mi ahhlayanlardansın alllaam kırmızı yine nickini redgirl yapsaymışın tam olcakmış ahhlama mandilinim Allah bize de verir inş.:teselli:

sinaycım kendi kendimizi avutuyoruz tabiki. :1hug:
Çalışarak ev almak çook zor, ama napalım bi gün bizde kendi evimixzi alırız inşallh canım benim Şeniz

yalnız güldüm nick tavsiyen çok orjinal. heeeyytt açılın redgörl gelior.. . kaydirigubbakcemile3

sinayım işlerımız yoktu calısmadık suan bıraz işşim var gerı gelcem hemen
bıraz bekleyın off iiyiki işim var yaa cok şüküğr bıdaha kapanmasın amınnnn

pazar gunu bulusma var elbısemı gıydım denedım cok heycan yaptım laa kırmızı bı elbıse gıycem mını eteklı

ah bu süper bir mutfak, bilgisayrdanmi bu?

Benim Muftak tarz olarak böyle üstü krem alti daha koyu (koyu yeride yineden acik renk sayilir) ama ne yalan söyliyeyim bu mutfak daha güzel...benimkisi halt etmis seninkinin yaninda kafamçokkarıştı. Süper bence cok güzel bir mutfak bu.

Esmacım canım nikah şekerlerin harika ama buzdolabının üstünde ki yapışkanlı kağıtları çıkarırsan buzdolabında şekerlerinde kendini daha iyi gösterecek :lepi: hayırlı olsun tatlım

bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz

çok tatlılarrrrr..... [/QUOTE]

esmy, canım çoook güzel olmuşlar. Hem kalıcı hemde şirinler.
Yazmıştın ama unuttum ben ne kadara mal olmuştu size?
birde netten sipairiş vermemeiştiniz değil mi?

esmy böyle rengarenkmi ne kaa hoşşş

saol canımmm seninde şekerleri çok hoş olmuşşş :lepi:sanırım buzdolaplarımız aynı güle güle kullan canım Şeniz

günaydin... gözümüz yollarda kaldi. Evet issiz kalmaktan allah korusun!!

aminnnnn senağlama

amiiin ki ne amiinn çoook çalışmamız lazım çookkkbenneyaptımki düğünü bile nişanlımla ikimiz yapıyoz bide ev almaya kalksak evi bırak mutfak bile yaptıramayız zaten:roflol: amannn ya para tutamıyoz ki nişanlım bile param olsa ev alırım demiyo seni alırım yanıma sırtımıza takarız çantalarımızı turist gibi dünyayı gezeriz diyor yani anlayacağınız bizden bi halt olmaz :roflol::roflol:

renkleri böle ama krem burda yeşil gibi çıkmış..normal krem rengi üstleri..
parlak mebran kapak.

canım renklerini ayrıca göstermişsin tamam şimdi oldu bir an yeşil sandım bende ondan öyle dedim ama krem ve kahve çok güzelmişş bendemi öyle yapsam ne
bayıldım canım güle güle kullan inşallah

canım bu tip ankastre mutfaklarda hep bu şekil uyguluyorlar benim teyzemlerinde ankastre alt kırmızı üst metalik renk yerimseniben

öyleymiş canım teşekürler kaydirigubbakcemile3

Minik seninmiydi şekerler? çok güzelmiş renkli renkli

Nasılsın pınarcık :1hug: Yafs bu bebiş kim ?Çok tatlı çok güzel gülmüş maşallah :ecrin_bebek:
canım bıras geç oldu ama tşk ederım sen nasılsın resımdekı koca bebış halasının kuzusu :ecrin_bebek:

eccu
canım ayakkabın çok şeker ıyı gunlerde kullan elbısenede bıttım

esmycım nıkah sekerlerın tam benlık çok guseller

harbiden zor bizim işimiz ev almak falan neysem sağlık olsun
sana ben başka nick buldum "ay law red" naniknanik
Komşum seni görmeyen kuşum aydınla evlensinn emi kaydirigubbakcemile3

bu bilgisayar resmi canımmm..tek farkı normalde altı daha parlak..burda mat çıkmışş..sağol canımmm.seninkinin resmi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…