Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman yalnız olmadığıma çoook sewindim yaa sinaycım.
walla bizden de bi halt olmaz. nişanlımın işi gücü gezelim yiyelim çatur çutur. Bütün planları şuraya gidelim burayı gezelim tadında hep kaydirigubbakcemile3

aynen valla mandilin geçen cmrts geziyoruz çarşıda gel pizza yiyelim dedi bende düğün yapcaz çok para harcamayalım ucuza kaçalım dedim yaaa bırak yaa bidaha mı gelecez dünyaya başlarım düğününe dioo :roflol::roflol:

bende sizdenim kızlar 3 ledik

burcın bacı mutfak süper annem yaa ohh valla ben 1 tl bıle harcamıyom artık:roflol: cımrı mıyım neyım

kızlar bu arada nişanlım lokumısıne girtdıcok guzel lokumlar var varsa lokum satan tanıdıgnız netten bakabılrı haberınız olsn

zuhal olcay süper

Masionetteden aldığım havlularım. ılkinin yeşilini aldım, ikinci resimdekinin de bordosunu aldım

Kuzenimin örüp bugün yolladığı poşetliğim. Mutfağımı turuncu tonlarında düşündüğümden turuncu yapmış ama ben aceleyle çektim fotoyu biraz eli yüzü kaymış poşetliğimin kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

havlular süper:)

olabılır gız gel gel delikafadulden

böcük param olsa hakkat gelirdim patronun ağzını aradım haciz maciz varsa istanbula gidebilirim die perşembe günü marmaris var dedi aman bu mevsimde ne işim var dedim -tatlicadiarzu-bana kredi veren bankanın aklı yoktur zaten :roflol::roflol:

bu havlular kımın la anlamadım
pıtırcık senın ıse havlular super yazmışsın kafam karısıtı
neysem ı gunlerde kullan cnm cok guzellermış

sulfatcım hepsini güle güle kullan poşetlik bende istiom bende bir yerde gelinlikli kız görmüştüm gelinliğin altından poşet çıkıyodu ama nerde gördüğümü unuttum saten hatırlasamda kalmamıştır kafamçokkarıştı
hatlar karıştı pıtırcık sandım

bu bilgisayar resmi canımmm..tek farkı normalde altı daha parlak..burda mat çıkmışş..sağol canımmm.seninkinin resmi varmı?

bu topige koymustum ama hangi sayfada kaldi hic bilmiyorum... seninkinin yaninda benimki basit kalir.

sulfat senın mı annem onlar gule gule kullan
bende hazr posetlıklerden gordum onlardan alcm süperlerdı

nan mını etek gıycektım bulusmada halam geldı ayy ben şansımın ıcıne

sbhta okadr denedım süper olmuştu altınada babet gıymıstım
off napım bende yırtık kotumu gıyerım sızde benı dılencı sanırsınız :roflol:

bakın gelenlere dıyom meydanda bulusalım ozmn kımse önermemış surda dıe sonunda meydanda karanfıl takarak bulcaz bırbırımızı ben dıyem

Ben geldim hihoyyyt Evet böcüğüm havlular benim, hepinize teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Böcüğüm hoş geldin bu arada a.s.
Mutfak vardı kimindi unuttum ama gayet şık bir mutfaktı, hayırlı olsun. Mandilin ben de hep kırmızı mutfak istiyordum dolap rengi olarak. Hatta ev aradığımız zaman çok güzel mutfaklar vardı kırmızı ama ev ya çok küçüktü ya çok uçuk rakamdaydı. En son evimizi aldık o da sıfır daire olduğu için yeni mutfak bunca borcun içinde yeniden yapmak olmazdı. Ama çok kaliteli olduğunu sanmıyorum dolapların filan inşallah kredi borçlarımız bitince 5 yıl sonra gönlüme göre mutfağı yenilicem kırmızı olarak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…