amiiin ki ne amiinn çoook çalışmamız lazım çookkkbenneyaptımki düğünü bile nişanlımla ikimiz yapıyoz bide ev almaya kalksak evi bırak mutfak bile yaptıramayız zaten:roflol: amannn ya para tutamıyoz ki nişanlım bile param olsa ev alırım demiyo seni alırım yanıma sırtımıza takarız çantalarımızı turist gibi dünyayı gezeriz diyor yani anlayacağınız bizden bi halt olmaz :roflol::roflol:
aman yalnız olmadığıma çoook sewindim yaa sinaycım.
walla bizden de bi halt olmaz. nişanlımın işi gücü gezelim yiyelim çatur çutur. Bütün planları şuraya gidelim burayı gezelim tadında hep kaydirigubbakcemile3
aman yalnız olmadığıma çoook sewindim yaa sinaycım.
walla bizden de bi halt olmaz. nişanlımın işi gücü gezelim yiyelim çatur çutur. Bütün planları şuraya gidelim burayı gezelim tadında hep kaydirigubbakcemile3
aynen valla mandilin geçen cmrts geziyoruz çarşıda gel pizza yiyelim dedi bende düğün yapcaz çok para harcamayalım ucuza kaçalım dedim yaaa bırak yaa bidaha mı gelecez dünyaya başlarım düğününe dioo :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...41-304351te-ceyiz-i351te-al305351veri351.html
buraya yazın bakım bulusmaya gelcekler tam olarak nerde bulusalım sonracıma gelenler ozel msj atsın nomu verım dedım sızden çıt yok :dilcikar:
bende gelmek istiyom yaaaa gidiş dönüş THY 280 TL orda taksiye binicem bide ne görsem alıcam bana 700 TL lazım -tatlicadiarzu-çeyiz kredisi mi çeksem ne:roflol::roflol:
böcük geldinmi kız:)))
zuhal olcay süperbenim düsündüğüm bikaç tane var eğer işine yararsa yazayım tatlım
Yalın- meleklerin sözü var
Zuhal olcay-Pervane
Kutsi -ilanı aşk
bir de değişik bir tarz ama sözleri çok anlamlı müziği de çok hoş
Gülü susuz seni aşksız bırakmam, kim söylüyodu hatırlayamadım:içelim:
şaka yapıyosun, convers:uhm:
olabılır gız gel gel delikafadulden
zuhal olcay süper
Kuzenimin örüp bugün yolladığı poşetliğim. Mutfağımı turuncu tonlarında düşündüğümden turuncu yapmış ama ben aceleyle çektim fotoyu biraz eli yüzü kaymış poşetliğimin kaydirigubbakcemile3
havlular süper:)
bu bilgisayar resmi canımmm..tek farkı normalde altı daha parlak..burda mat çıkmışş..sağol canımmm.seninkinin resmi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?