h geldınız
tşkler canım bence de alma artık senin aldıklarınla 2 kızın çeyizi dizilir anacımm:)burcın bacı mutfak süper annem yaa ohh valla ben 1 tl bıle harcamıyom artık:roflol: cımrı mıyım neyım
bu topige koymustum ama hangi sayfada kaldi hic bilmiyorum... seninkinin yaninda benimki basit kalir.
Ben geldim hihoyyyt Evet böcüğüm havlular benim, hepinize teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Böcüğüm hoş geldin bu arada a.s.
Mutfak vardı kimindi unuttum ama gayet şık bir mutfaktı, hayırlı olsun. Mandilin ben de hep kırmızı mutfak istiyordum dolap rengi olarak. Hatta ev aradığımız zaman çok güzel mutfaklar vardı kırmızı ama ev ya çok küçüktü ya çok uçuk rakamdaydı. En son evimizi aldık o da sıfır daire olduğu için yeni mutfak bunca borcun içinde yeniden yapmak olmazdı. Ama çok kaliteli olduğunu sanmıyorum dolapların filan inşallah kredi borçlarımız bitince 5 yıl sonra gönlüme göre mutfağı yenilicem kırmızı olarak yerimseniben
tobı laa tam samımıyet kurcaktımkı patron gelıyodu ölece yolladım annem
ben mı nırelerdeyım evdeydım iş yoktu off cok dertlendım
şaka ypıyorum zaten kuzummmmŞeniz
Bir ayakkabı ancak bu kadar kötü bir açı ve ışıkla çekilir. İdare edin kaydirigubbakcemile3
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
dün şirketimizin haberleşme bölümünden 2 kişinin telefonla konuşmasını duydum..ikisi de vailantla konuşuyordu..memnun değilller bilgine canım
spotlardan fırının yan taraflarında var bi de köşe evyenin üstünde üçgen spot var..toplam 3 tane spot taktırdık..
ölü noktayı değerlendirmek için evyemiz köşe olarak tasarlandı.ki ondan yana sıkıntılıyız çünkü köşe evye sadece franke ve tekada var fiyatı 500-800 arası
bulaşık mak ve buzdolabım gri..buzdolabım altta buzluğu olanlardan..burda adam beyaz çizmiş klasik olarak..fırın ve davlumbazım aynı..
bulaşık makinasının yanındaki dolap sürgülü açılan deterjan dolaplarından.fırının yanlarındaki en alt dolaplar geniş tencere dolabı..
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr:)
kızlar şu yeni çıkan swarovski taşlı yemek odası takımlarından alan yada kullanan var mı?evim evimde ela diye bi kızdı sanırım onun vardı başka da görmedim nasıl sizce ??ben hala yemek odası takımına karar veremiyorum hafta sonu nişanlımla bi tane gördük konsolun aynaları yuvarlak iki tane duvara monteliydi küçük bi tv ünitesi falan vardı nette bulamıyorum ama fisfisfis
günaydın kızlar :lepi: canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.araştırmalarım devam ediyor.
canım öncelikle mutfağın hayırlı olsun.benimki de yapılıyor ve yer tasarrufu için benim evyem de köşeye alındı.nişanlım evyeyi köşeli evyelerden almak istedi ama ben vazgeçirdim.sebebine gelince, tezgahımız granit olacak köşeye konulacak olan evye için granitten koca bir parça kesilecek ve atılacak. bunun yanında en önemli olan ise o köşeli evyelerin tezganın üstünden monte ediliyor olması.yani evyeler tezgahtan neredeyse yarım santim yukarıda kalıyor ve bu su akışı için zor oluyor canım. ben oraya normal tezgahın altından olan evye düşünüyorum ve öyle daha kullanışlı en azından temizlik yönünden.maddiyatı geçtim.
canım bunu mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?