Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geldimhihoyyyt

sinay takımın çok gzl güle güle kullan gçmişi okuyamadım kim ne aldıysa güle güle kullansın inş

burcın bacı mutfak süper annem yaa ohh valla ben 1 tl bıle harcamıyom artık:roflol: cımrı mıyım neyım
tşkler canım bence de alma artık senin aldıklarınla 2 kızın çeyizi dizilir anacımm:)

bu topige koymustum ama hangi sayfada kaldi hic bilmiyorum... seninkinin yaninda benimki basit kalir.

aa deme öyle yaa merak ettim canım yaa görenler nerde olduğunu sölesinn lütfennn:)

benim mutfağımdan bahsediyosun galiba canım beğenmeniz çok mutlu etti beni tşkler arkadaşlar..doğru bi karar vermişim demekki..

tobı laa tam samımıyet kurcaktımkı patron gelıyodu ölece yolladım annem
ben mı nırelerdeyım evdeydım iş yoktu off cok dertlendım

YAHU SIMDIK BULUSMAYA GELENLERI TEK TEK TOPLAMAYA VAKTIM YOK KIZLAR GELENLER ÖZEL MSJ ATSINKI TELIMM I VERIM SONRA AYY DEMEDIN OLMASIN

fmk canım ben senin mutfağını hatırladım çok beğenmiştim resmini kaydetmiştim hatta geçenlerde..benimkine benziyo sadece seninkinin rengi açık ve mat ..evet hatırladım ama haksızlık ediyosun ben çok beğenmiştim seninkini canımm..

Bir ayakkabı ancak bu kadar kötü bir açı ve ışıkla çekilir. İdare edin kaydirigubbakcemile3

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL][/IMG]

sulfatcim güle güle giy tatlim bunun aynisinin dorelisini abimin dugununde giymistim eteklerim tüldü hep takildi taslari sana tavsiyem taslarin ustune tirnak cilasi surmen daha az takiliyor kiyafetin eteklerine böylelikleyerimseniben

dün şirketimizin haberleşme bölümünden 2 kişinin telefonla konuşmasını duydum..ikisi de vailantla konuşuyordu..memnun değilller bilgine canım

günaydın kızlar :lepi: canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.araştırmalarım devam ediyor.

canım öncelikle mutfağın hayırlı olsun.benimki de yapılıyor ve yer tasarrufu için benim evyem de köşeye alındı.nişanlım evyeyi köşeli evyelerden almak istedi ama ben vazgeçirdim.sebebine gelince, tezgahımız granit olacak köşeye konulacak olan evye için granitten koca bir parça kesilecek ve atılacak. bunun yanında en önemli olan ise o köşeli evyelerin tezganın üstünden monte ediliyor olması.yani evyeler tezgahtan neredeyse yarım santim yukarıda kalıyor ve bu su akışı için zor oluyor canım. ben oraya normal tezgahın altından olan evye düşünüyorum ve öyle daha kullanışlı en azından temizlik yönünden.maddiyatı geçtim.

kızlar şu yeni çıkan swarovski taşlı yemek odası takımlarından alan yada kullanan var mı?evim evimde ela diye bi kızdı sanırım onun vardı başka da görmedim nasıl sizce ??ben hala yemek odası takımına karar veremiyorum hafta sonu nişanlımla bi tane gördük konsolun aynaları yuvarlak iki tane duvara monteliydi küçük bi tv ünitesi falan vardı nette bulamıyorum ama fisfisfis

canım bunu mu diyorsun??

beyazıtın oralarda (tam bilmiyom oaraların adı 2 sokakta bi değişiyo ) uzakdoğu ürünleri satan bi mağaza var harika mobilyalar var klasik tarzı sevenler için süperler pullu mullu şeyler ben hayran kalmıştım yolunuz düşerse uğrayın derim

hah buldum işte ela arkadaşımızın yanlış hatırlamamışımhihoyyyt böyle birşey mi alsam acaba ???nasıl sizce?

ama normal tezgahın altından evye olunca köşe şeklinde mi olcak?

bence güzel ben fazla taşlı fln sevmediğim için bu tarz bişey düşünmüyorum ama şık..
ben sadece aynamı o tarz istiyorum konsol fln sade düşünüyorum.

çok hoş...
zevk meselesi aslında bua.s
ben spor takımlardan hoşlanıyorum ve siyah mobilyaların kullanım zorluğunuda çok duydum
sinaycım içine sinebilecek bir takım alırsın inşallah:Saruboceq:

bnde fasla taslı seylerden hoslanmıyorum ama sımdı hangı magzaya gıtsen bu takımdan war taslı begenen için gusel bır takım

Azracım ben bu ayakkabıyı nişanımda giymiştim ekim ayında. Allahtan hiçbir sorun yaşamadım ben canım, elbisenin boyu taşları aşıyordu belki ondandır. Çok rahat ettim, ama tavsiyen için sağol tatlım a.s.belki boy olarak taşların üstünde biten bir elbise de sorun olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…