Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bence güzel ben fazla taşlı fln sevmediğim için bu tarz bişey düşünmüyorum ama şık..
ben sadece aynamı o tarz istiyorum konsol fln sade düşünüyorum.

çok hoş...
zevk meselesi aslında bua.s
ben spor takımlardan hoşlanıyorum ve siyah mobilyaların kullanım zorluğunuda çok duydum
sinaycım içine sinebilecek bir takım alırsın inşallah:Saruboceq:

bnde fasla taslı seylerden hoslanmıyorum ama sımdı hangı magzaya gıtsen bu takımdan war taslı begenen için gusel bır takım

ben çok fazla spor döşemek istemiyorum salonumu koltuklarım çok ağır zaten salon aksesuarlarımı da paylaşmıştım sizlerle onlarda taşlı falan biraz ağır bir salon döşücem inş.fikirleriniz için teşekkürler kızlar :1hug:a.s.

Taşlı yemek odalarının sadece albenisi var uzun süreli kullanılacağı için ben çok ii bulmuyorum zamanla taşlar kararacaktır aklınızda olsun.

ama normal tezgahın altından evye olunca köşe şeklinde mi olcak?

evyenin karelisi ve yuvarlağı var canım. ben yuvarlaktan almayı düşünüyorum tam köşeye yerleştirmek için.mutfakçımız yapmış öyle bikaç model ve benim çok hoşuma gitti.hem zaten tezgahın altında olacağı için her şekil evye kullanılabilir. birde bu diğer evyelerde damlalık kısmı var ya oraların felan mikrofiber olması gerekli damla izinin belli olmaması için.ama köşelilerde bu yok. damla izi belli olacak, evye kenarları tezgahtan yarım santim yukarıda olacak ve koskoca bir granit dışarı atılacak.bu kadar şeye göz yumamadım canım.

şinay canım bende spor alıyorum eşyalarımı.taşlılar gayet güzel ve şık duruyor.eğer salon takımında ağır ise bu takımı alabilirsin.birde başka taşlı model vardı karakom'un eviydi sanırım.onu gördün mü

Taşlı yemek odalarının sadece albenisi var uzun süreli kullanılacağı için ben çok ii bulmuyorum zamanla taşlar kararacaktır aklınızda olsun.

gerçekten mi :1shok:hiç duymadım bana düşebilir dediler ama kararır demediler :uhm:

ayyy evet karokumun salonunu da gördüm o da çok şık başıyazmalıkız'ın ablasıydı dimi geldiğinde sormak lazım ablası memnun mu?kullanımı zor mu? teşekkür ederim tatlım :1hug:

Sinay21 canım uzun vadede kullanım olacak dolayısıyla temizlik yaparken deterjanla veya sprey kullanarak sileceksin dolayısıyla taşlar aşınacak suyla silsen bile bana güvenebilirsin nişanlım mobilyacı çünkü.

ayy ben beğenmıyorum öle taşlı mobılyaları sadece moda bellı sure sonrasını dusunmek lazım

aman yaa zırt pırt temizlik yapmayıveririm bende:roflol: ya da taşlarını silmem üstünün tozunu alırım ayyy taktım valla kafayı bu taşlılara oohh reyhan senin nişanlın mobilyacı olunca senin tabi tuzun kuru gidip pıt pıt seçmişindir hepsini hihoyyyt

benim dediğim bu..

canım işte bataryanın olduğu yer damlalık oluyor ve mikrofiber olmadığı için belli olacak su izi.
resmi var ama pc çizimi değil dolapcının önce eli ile çıkardığı kapataslak var canım kalemle çizim kaydirigubbakcemile3

ayyy evet karokumun salonunu da gördüm o da çok şık başıyazmalıkız'ın ablasıydı dimi geldiğinde sormak lazım ablası memnun mu?kullanımı zor mu? teşekkür ederim tatlım :1hug:

evet canım bence önce kullananlardan yorumlar al.ona göre tercihinde karar verirsin gamyoncuiremsu

ayy ben beğenmıyorum öle taşlı mobılyaları sadece moda bellı sure sonrasını dusunmek lazım

aman böcük kaliteli bişi alınca da yıllarca kullan kullan eskimiyor sıkıntı basıyor artık aynı mobilyayı kullanmaktan insanın kendinin kırası geliyor annemden biliyom babama bi yatak odasını değiştirtemedi kadıncağız:roflol: 25 yıl önce kelebekten almışlar yatak odasını onlarda amma kaliteliymiş heee annem artık değiştirmek için kapaklarını falan çarpıyodu tık demiyordu:mymeka: zar zor bi baza aldırabildi babama kaydirigubbakcemile3

Annem bugün temizlik yaparken ranzanın altında arkalarda kalmış bir çeyizliğim gün ışığına çıktı hihoyyyt Vala herşeyi bir yerlere öyle tıkmışız ki temizlikler de olmasa bulamayacağız.kaydirigubbakcemile3 Bu tepsili fincan takımı birkaç yıl önce yengem tarafından hediye edilmişti bana

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL]

hayırlı olsn canım güle güle kullan.böyle bir takım benimde var altın sarısı gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…