bence güzel ben fazla taşlı fln sevmediğim için bu tarz bişey düşünmüyorum ama şık..
ben sadece aynamı o tarz istiyorum konsol fln sade düşünüyorum.
çok hoş...
zevk meselesi aslında bua.s
ben spor takımlardan hoşlanıyorum ve siyah mobilyaların kullanım zorluğunuda çok duydum
sinaycım içine sinebilecek bir takım alırsın inşallah:Saruboceq:
bnde fasla taslı seylerden hoslanmıyorum ama sımdı hangı magzaya gıtsen bu takımdan war taslı begenen için gusel bır takım
ama normal tezgahın altından evye olunca köşe şeklinde mi olcak?
Taşlı yemek odalarının sadece albenisi var uzun süreli kullanılacağı için ben çok ii bulmuyorum zamanla taşlar kararacaktır aklınızda olsun.
ayy çok mu cahilim yaa damlalık neee:)
ayyy evet karokumun salonunu da gördüm o da çok şık başıyazmalıkız'ın ablasıydı dimi geldiğinde sormak lazım ablası memnun mu?kullanımı zor mu? teşekkür ederim tatlım :1hug:
sinay canım bende spor alıyorum eşyalarımı.taşlılar gayet güzel ve şık duruyor.eğer salon takımında ağır ise bu takımı alabilirsin.birde başka taşlı model vardı karakom'un eviydi sanırım.onu gördün mü
Sinay21 canım uzun vadede kullanım olacak dolayısıyla temizlik yaparken deterjanla veya sprey kullanarak sileceksin dolayısıyla taşlar aşınacak suyla silsen bile bana güvenebilirsin nişanlım mobilyacı çünkü.
benim dediğim bu..
ayyy evet karokumun salonunu da gördüm o da çok şık başıyazmalıkız'ın ablasıydı dimi geldiğinde sormak lazım ablası memnun mu?kullanımı zor mu? teşekkür ederim tatlım :1hug:
ayy ben beğenmıyorum öle taşlı mobılyaları sadece moda bellı sure sonrasını dusunmek lazım
bu havlular kımın la anlamadım
pıtırcık senın ıse havlular super yazmışsın kafam karısıtı
neysem ı gunlerde kullan cnm cok guzellermış
Annem bugün temizlik yaparken ranzanın altında arkalarda kalmış bir çeyizliğim gün ışığına çıktı hihoyyyt Vala herşeyi bir yerlere öyle tıkmışız ki temizlikler de olmasa bulamayacağız.kaydirigubbakcemile3 Bu tepsili fincan takımı birkaç yıl önce yengem tarafından hediye edilmişti bana
]ImageShack® - Image Hosting[/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?