Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam kızlarrr, biraz geçmişe göz attım.

Sulfat takımının sarısı var bende

Kızlar günlük yemek takımım ve yaptığımız peçetelik.

Son düzenleme:
sulfat ıgunlerde kullan cnm masallah cok guzelmış ahh ulan bızde yok öle bı yenge

Buda benim kahve takımlarım.

Yatak örtüm toz pembe rengi soluk çıkmış birazcık. içindede lila saten pike takımım var.

Buda diğer yemek takımım.

tubis adaşım güle güle kullan.dolap içi capitonelerin harika olmuş.inşallah bende öyle diktireceğim.tertemiz duruyorlar.allah güle güle kullandırsın...

ay yanlış topik burcuözge bak bunus ana gönderdim burdan bakı ver topikleri karıştırdım.

Kızlar hepinizi öncelikle öpüyorum ve maşşallahınız var bıraktığım gibisiniz topiğinize nazar değmesinnn

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
PINARTUNCAY, blackqueen, blks, burcuözge, croiselle, eccu, Egem, eminebora, Eudorabeta, g_53, HAMSTER, karalahana, kelebek54, mandilin+, marloo, MiniEtek, MüebbetSevdam, parpalm, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, razilug85, sinay21, sulfat, tubiS+, uğur böcüğü+, yasmine8383

sulfat, tubis cicilerinizi mutlu günlerde kulllanın inşalh.

tubiscim canım hoşgeldin, nasılsın? çoook az kaldı sana yaa..

Cevap ayayım dedim alıntı yapmışım yazmak için unutmuşum hızlı cevaptan yazdığıma.

eudo, aslan ticaretin sitesine bak canım onları ara bir sor nerelrde var o markayı Türkiye'ye getiren onalr bildiğim kadarıyla.

Canım çiğliyi biliyorsan burda bir mağazada gördüm ben bu takımı ve %50 indirimle satıyor bir bak derim işkurun yan sırasında yol üstünde çok kolay bulursun

Teyzem var Büyük çiğlide.

Benim aklıma geldim canım ama yazmadım. Hatta sabah ensar hast. önünden geçerken onun sırasındaki tülcüde kampanya varmış acaba hayatım buralara yakınmı bunu gördümü diye düşündüm.

tubis adaşım güle güle kullan.dolap içi capitonelerin harika olmuş.inşallah bende öyle diktireceğim.tertemiz duruyorlar.allah güle güle kullandırsın...

Sağol adaşım. Kapitoneler temiz gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…