sulfat, tubis cicilerinizi mutlu günlerde kulllanın inşalh.
tubiscim canım hoşgeldin, nasılsın? çoook az kaldı sana yaa..
Annem bugün temizlik yaparken ranzanın altında arkalarda kalmış bir çeyizliğim gün ışığına çıktı hihoyyyt Vala herşeyi bir yerlere öyle tıkmışız ki temizlikler de olmasa bulamayacağız.kaydirigubbakcemile3 Bu tepsili fincan takımı birkaç yıl önce yengem tarafından hediye edilmişti bana
tubişcim senin de az kalmış ya son hazırlıklardasın yani capitonelerin pırıl pırıl olmuş yatak örtünde çok şıkmış ama dediğin gibi rengi pek belli olmuo evim evim köşesine bekliyoruz yakın zamanda :jeyyar:Selam kızlarrr, biraz geçmişe göz attım.
Kızlar günlük yemek takımım ve yaptığımız peçetelik.
Yatak örtüm toz pembe rengi soluk çıkmış birazcık. içindede lila saten pike takımım var.
Buda diğer yemek takımım.
eccu canım çok güzelmiş elbisen ve kına ayakkabın.çok beğendim.güle güle giy.düğün ayakkabılarında öle valla.platform toukları çok seviyorum ve bir çok kişidende duydum süper rahat olduklarını...
sulfatcım çk şık seninkide.ben dore severim ama bunlarda çok albenili duruyor valla.ayağında eskisn...
iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu
senin avatar resmine bayılıyorum söylemeden edemedimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
şekerlerin çok tatlı.hayırlı olsun
ay yanlış topik burcuözge bak bunus ana gönderdim burdan bakı ver topikleri karıştırdım.
Burcu hoşgeldin canım, dün yoktun baktım hatta belki teyzoşunun aldığı seti eklmeişsindir diye.
Mandilin sağol canım a.s.
Tubiş her çok güzel, allah nazarlardan saklasın
ah yavrum dün neler geldi başımızaa bir bilsenn bizim kapora verdiğimiz takı setini sen unut eleman sat. çok büyük mağaza bir sürü çalışanı var haberi olmayan biri satmış. :bbo: tezem bir kavga bir gürültü yıktı dükkanı başlarına. almıyorum sizden dedi çıktık :roflol: başka yerden bakcaz... :roflol: italyan markası cetaşın bir takımıydı kuzum 1 gelen ürün bir daha gelmeme ihtimli var. ee biz neden körü körüne bekleyelim... :dilcikar:
Yatak odası halım;
Konsolum üstü ve içinin bir kısmı; ayrıca yanda ayak havlualrım görünüyor.
Havlularım;
Seccade, namaz örtüsü ve yanda mini el havlularım.
Nevresim, fiskos ve teppsi örtülerim
Oda takımları;
Tülbentlerim;
Salon halım;
ANtre halım;
Mutfak masamın üzerindekiler;
Oturma odası kapısındaki havlular;
Kanaviçe pike takımım;
Daha vardı ama foto mak. bişi olmuş hafızasında yoktu davamını bir boşlukta çekip eklicem yine.
:roflol::roflol::roflol: batım canım baktım:roflol::roflol: ortadaki pembeliyi beğendim çok ciciymiş. yerimseniben ama benimkiside tatlı bence
birde çeyizler şahane canım daa peçetelikler mi var orda tam gözüm seçmedi. cici bir şeyler var gib hele bir anlat bakim ne onlarCADIARZU
ah yavrum dün neler geldi başımızaa bir bilsenn bizim kapora verdiğimiz takı setini sen unut eleman sat. çok büyük mağaza bir sürü çalışanı var haberi olmayan biri satmış. :bbo: tezem bir kavga bir gürültü yıktı dükkanı başlarına. almıyorum sizden dedi çıktık :roflol: başka yerden bakcaz... :roflol: italyan markası cetaşın bir takımıydı kuzum 1 gelen ürün bir daha gelmeme ihtimli var. ee biz neden körü körüne bekleyelim... :dilcikar:
:1shok::1shok::1shok: Ayyyy kıyamam olsun belki daha güzelini görceksiniz yerimseniben
hadiii yaa
ama hayırlısı olsun burcum, inşallh daha güzelinni bulursunuz. .
Gülme kız karıştırdım topikleri napam açlık vurdu başıma, he peçetelik ama pek seçilmiyor sanırım ev imalatı peçetelik kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?