Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pişt kusenim ne yapan sen?birazdan yanına gelicem annem sana havlu kenarı ve patik yapmış çeyizine onları getircem Şeniz

ay kıyamam yaaa nasıl üzülmüş teyzen yazık ama salaklık o mağazada işte
teyzene söyle canım bir daha
üzülmesin çokk

tubiş ayakkabına ismimi yaz birr, sürüye sürüye git bu da ikiiii canımmmm evinin fotolarını ekle buda üçççççç hadi beklioz dört gözle

cokacimcoookcanım yemekteydim kusura bakma yazamadım.evet ama daha inan karar veremedim bnde taşlı şeyleri çok severim ama nişanlım kullanışlı olmaz diyince hevesim geçti.

ay kıyamam yaaa nasıl üzülmüş teyzen yazık ama salaklık o mağazada işte
teyzene söyle canım bir daha
üzülmesin çokk

ayy birde bende yolda giderken dedimki erken döneriz dimi teyze KK da kızlar benden foto bekliyor merak etme döneriz yaptık sarışdık öpüştük :1rolleyes: o yüzdende belki üzüldü şimdi :1hug: kıyamam ben ona ya. akşamda onu yalnız bırakmamak için ailece teyzemdeydik işte ondan hiç giremedim dün netea.s

saol canim, bulasik makinasi cok kötü görüntüyü bozuyor malesef ama ona da sira gelecek allahin izniyle :jeyyar:

hah buldum işte ela arkadaşımızın yanlış hatırlamamışımhihoyyyt böyle birşey mi alsam acaba ???nasıl sizce?

taslar güzel görünüyor cok hos, ama sanki biraz fazla abarti gibi genel olarak güzelde daha az kulanilmis olsaydi mesela vitrindeki cemberler gereksiz gibi... bide temizligi var tabii yoksa cok güzel... ben en cok yemek masasindaki örtüleri begendim ne güzel dekore etmis arkadas... güle güle oturur insallah.. bu ev güzel evim bölümündemi, sürekli takip ediyorum niye görmemisim ki alla alla :uhm:

Güle güle kulan canim

brcncvk86 canım köşeni bu şekilde yumuşabilirsin.evyeyi kullanman daha kolay olur

süper aramizda cizim yapabilen de varmis kutlarim elin cizim yapmaya yatkin mis

Hay masallah

pınar tuncay hani canım fotolar falan anlat bakalım düğün nasıldı yoruldunmu tecrüberini paylaş kuşum bizimle, ağladınmı makyajın aktımı???

hayırlı olsun gule gule kullan cok guzel seyler

arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum ama :a015:

cnm imegesecgk gir ordan 320 li olan kutucugu işaretle
sonra bılgısarından resmı bul asahıda turunculu yerıtıkla start diye başayan yeri
resım eklenın asagıya ıns show var mavı yazılmıs onu tıkla resım tekrar eklenınce sağklik yap ozellıklerden url adresını kopyala
yazdıgımı ekranda grafik eleye gel sil orayı kopyaladgnı yapıstır

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nıakhta benm damada ne almamgerkır saatı annemlermı alsın onlarmı taksın benmı takayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…