aman allahım kmi görüyorum:1shok: pınartuncayımız gelmiş hemde evlenmişte gelmiş:roflol: hoşgeldin tatlım nası gidio evlilik dicem artık bıkmışındır da neyse içinden geldiği gibi cevap ver tatlım yerimseniben
vallahi bizde öyle dedik kızlar vardır bunda da bir hayır yerimseniben
kaporamızı aldık teyzem bağırdı çaırdı çıktık. :roflol: sonrada hüngür hüngür ağlaı teyzem...
kısmet değilmiş inn hiç üzüpmedim dedim ama o çokk üzüldü. en kısa zamanda daha güzeliyle telafi edcem diyor. bakalım :1rolleyes:
hoşgeldın adasım
aman yaa zırt pırt temizlik yapmayıveririm bende:roflol: ya da taşlarını silmem üstünün tozunu alırım ayyy taktım valla kafayı bu taşlılara oohh reyhan senin nişanlın mobilyacı olunca senin tabi tuzun kuru gidip pıt pıt seçmişindir hepsini hihoyyyt
sulfAT ve tUBiş çeyizleriniz çok güzel kızlar allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Burcu özge dert etme kuşum kısmet depilmiş daha güzelleri senin olsun canım.
Böcük ben geliom pazar günü meydana inmeden littlebigin orda sütiş var ya orda toplanalıom iştee yada tren istasyonunu az biraz geçince sağda burger king var karar verin bir yere işte
ay kıyamam yaaa nasıl üzülmüş teyzen yazık ama salaklık o mağazada işte
teyzene söyle canım bir daha
üzülmesin çokk
fmk canım ben senin mutfağını hatırladım çok beğenmiştim resmini kaydetmiştim hatta geçenlerde..benimkine benziyo sadece seninkinin rengi açık ve mat ..evet hatırladım ama haksızlık ediyosun ben çok beğenmiştim seninkini canımm..
hah buldum işte ela arkadaşımızın yanlış hatırlamamışımhihoyyyt böyle birşey mi alsam acaba ???nasıl sizce?
Güle güle kulan canimAnnem bugün temizlik yaparken ranzanın altında arkalarda kalmış bir çeyizliğim gün ışığına çıktı hihoyyyt Vala herşeyi bir yerlere öyle tıkmışız ki temizlikler de olmasa bulamayacağız.kaydirigubbakcemile3 Bu tepsili fincan takımı birkaç yıl önce yengem tarafından hediye edilmişti bana
]ImageShack® - Image Hosting[/URL]
Yatak odası halım;
Konsolum üstü ve içinin bir kısmı; ayrıca yanda ayak havlualrım görünüyor.
Havlularım;
Seccade, namaz örtüsü ve yanda mini el havlularım.
Nevresim, fiskos ve teppsi örtülerim
Oda takımları;
Tülbentlerim;
Salon halım;
ANtre halım;
Mutfak masamın üzerindekiler;
Oturma odası kapısındaki havlular;
Kanaviçe pike takımım;
Daha vardı ama foto mak. bişi olmuş hafızasında yoktu davamını bir boşlukta çekip eklicem yine.
Yatak odası halım;
Konsolum üstü ve içinin bir kısmı; ayrıca yanda ayak havlualrım görünüyor.
Havlularım;
Seccade, namaz örtüsü ve yanda mini el havlularım.
Nevresim, fiskos ve teppsi örtülerim
Oda takımları;
Tülbentlerim;
Salon halım;
ANtre halım;
Mutfak masamın üzerindekiler;
Oturma odası kapısındaki havlular;
Kanaviçe pike takımım;
Daha vardı ama foto mak. bişi olmuş hafızasında yoktu davamını bir boşlukta çekip eklicem yine.
arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum ama :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?