kızlar nıakhta benm damada ne almamgerkır saatı annemlermı alsın onlarmı taksın benmı takayım yaa
arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum ama :a015:
hiç bişi alma boşver :lepi:
Ben nişanımızda almıştım saat babam takmıştı ona düğünde birşey almayı düşünmüyorum
tUBİŞCİM CANIMM GÜLE GÜLE KULLAN HERŞEYİNİİİİ ÇOK BEĞENDİMMM a.s.
yaa çok hoşuma gitti tubiş bende evde yapmak istiyorum bi tane yapıcam biri ypmıştı burda böyle boncuk dizmişti buda değişik duruyordu ama seçemedim tam... yakından çek bir araa:mymeka:
tubişşşş canım o tülbentlerden bana da verseneee çok onlar sana delikafadulden
tubiş ayakkabına ismimi yaz birr, sürüye sürüye git bu da ikiiii canımmmm evinin fotolarını ekle buda üçççççç hadi beklioz dört gözle
tubışş yaa sen ceyıs mı serdın cnm masallah hepsı harıka ne cok şeyın varmış öle yemek takımında cok guzel ellerıne sağlık el emeklerınde ayrı guzelmutlu gunlerde kullan cnm
PASHMINA tmm cnm sen benı caldr hele kalkınca kaydederım sımdık cantamın olduğu oda dolu mısafr var
burcu nan kımı yalnız bırakmadın ben anlamadım
evet böcük çeyiz serdik. Benim eve serildi çeyiz annişkomun istekleri üzerine yapıldı herşey. bende itiraz etmedim hepsiyle uğraşan o olduğu için. Düğünden sonra toplamaya yardıma gelirsiniz.
gelmem mı laa nerde oturuyon sen hihoyyyt
ablalarımla aynı mahallede oturduğumuz ıcın hıc seremedık onlarınkını bakmak ısteyen evıme gelsın dedıler sermedıler ben kesın sercem
burcu nolduysa allah kötusunden korusun:Saruboceq:
gelmem mı laa nerde oturuyon sen hihoyyyt
ablalarımla aynı mahallede oturduğumuz ıcın hıc seremedık onlarınkını bakmak ısteyen evıme gelsın dedıler sermedıler ben kesın sercem
burcu nolduysa allah kötusunden korusun:Saruboceq:
Tubiş aşk olsun Fulya yaz kuşum bu ararda peçeteliklerini yakından göremedim ama eminim güzellerdir. yarın eminönüne gidicem taş felan alıp yapmaya başlıycam artık , yeni memleketin gelini haa :)))
çok güzelmiş canım la senzada da var aynı modelde cok renk cok şirin almayı düşünüyorum bende iyi aşklarr sana şimdiden kaydirigubbakcemile3işte kızlar aşk kilodu diye satılan kilotlarrr..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?