gel gel gopta oturuyorum.
burcu, aşk külodu renkler süpermiş. nerde satılıyor bu.
demek bir ben son görmüş ve hazine bulmuş gibi almışım:roflol: çok sevdim amaçok güzelmiş canım la senzada da var aynı modelde cok renk cok şirin almayı düşünüyorum bende iyi aşklarr sana şimdiden kaydirigubbakcemile3
Burcuözgem üzüldüm ya takımına, neyse vardır bi hayır
Kızlar aşk kilotları bakırköyde kompedan magazasında 4.90 tl ye satılıyo rengarenk var, ben alalı oldu baya
kızlar nıakhta benm damada ne almamgerkır saatı annemlermı alsın onlarmı taksın benmı takayım yaa
Burcişşş çok ttatlıymışşşşş pembeye bittiimm :jeyyar: güle güle kullan hepsi çok cici cnm hihoyyyt
bÖcÜK çaldırdım canım 535 .... diye gidioooo ,
Burcu çok cicoş bunlarun hepsi canım yaaa
burcu ana bızım burda o donlardan cok adı varmış dımek:roflol: bende alcam kendıme cok beğenmıstım onları
ayy hepsı cok guzel bı ben bulamıyom şu süslerden yaagule gule kullan
tubış olur bı arada sana uğrarım cnm
gel gel gopta oturuyorum.
burcu, aşk külodu renkler süpermiş. nerde satılıyor bu.
kompapen mi ne öyle bir yer. hani sırf kilotçı gibi oluyor yaa.. 1 liraya oluyor 2 liraya oluyor.. her fiyata göre kilot oluyor. çorap dünyası gibi hani. sırf çamaşır. ordan aldım canısım. 4.5 tl idi. banada çok şeker geldi minik pembiş kalpler
pişt kusenim ne yapan sen?birazdan yanına gelicem annem sana havlu kenarı ve patik yapmış çeyizine onları getircem Şeniz
kuş istanbulda kompedan ve loyalarda canım ama 5 ytl idi burcu ucuza almışş
halkayıda oradan al. marpuççulardan sonraki sokakta bir handan alt kattan aldım ben 20 tanesi 1 tldi. Kütüğüm artık oraya geçti. Tekirdağlı oldum yerimseniben
burcum çok guseller aldıkların ozellıkle kıtap ayrıcıgına bayıldım ıyı gunlerde kullan tatlım
evet canım.bakırköy kompedada var.böyle kalplilerini görmemiştim ama çok güzel renkleri var.buluşmada bakırköydesiniz nasıl olsa.çok yakın önünden mutlaka geçersiniz.zati kapının ağzında koccamnn asılı valla.beş lira evet kompedanda.
evet canım bak sende istanbuldasın madem mutlaka gel buluşmaya tanışırız hem resmini de görememiştim senin merak ediommcanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?