Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gel gel gopta oturuyorum.

burcu, aşk külodu renkler süpermiş. nerde satılıyor bu.

kompapen mi ne öyle bir yer. hani sırf kilotçı gibi oluyor yaa.. 1 liraya oluyor 2 liraya oluyor.. her fiyata göre kilot oluyor. çorap dünyası gibi hani. sırf çamaşır. ordan aldım canısım. 4.5 tl idi. banada çok şeker geldi minik pembiş kalpler

burcu ana bızım burda o donlardan cok adı varmış dımek:roflol: bende alcam kendıme cok beğenmıstım onları
ayy hepsı cok guzel bı ben bulamıyom şu süslerden yaa gule gule kullan

tubış olur bı arada sana uğrarım cnm

çok güzelmiş canım la senzada da var aynı modelde cok renk cok şirin almayı düşünüyorum bende iyi aşklarr sana şimdiden kaydirigubbakcemile3
demek bir ben son görmüş ve hazine bulmuş gibi almışım:roflol: çok sevdim ama
Burcuözgem üzüldüm ya takımına, neyse vardır bi hayır

Kızlar aşk kilotları bakırköyde kompedan magazasında 4.90 tl ye satılıyo rengarenk var, ben alalı oldu baya

ayen canım kaydirigubbakcemile5

Burcişşş çok ttatlıymışşşşş pembeye bittiimm :jeyyar: güle güle kullan hepsi çok cici cnm hihoyyyt

bÖcÜK çaldırdım canım 535 .... diye gidioooo ,

Burcu çok cicoş bunlarun hepsi canım yaaa

tişikkürlerr

burcum çok guseller aldıkların ozellıkle kıtap ayrıcıgına bayıldım ıyı gunlerde kullan tatlım

bizim orda var o mağzadan hafta sonu bakıcam pek beğendim.

pişt kusenim ne yapan sen?birazdan yanına gelicem annem sana havlu kenarı ve patik yapmış çeyizine onları getircem Şeniz

nan manyak noluyo dedim nerden çıktın kızım sen kuzen muzen dio dedim manyak mı ne hadi bekliom gel çabuk merak ettim ne yapmış teyzoşum bana :teytey:

Kızlar bi yemeğe gittim geldim neler eklenmiş
tubiş kıs sen de servet varmış gözlerim böyle oldu görünce :1shok: hepside birbirinden güzel güle güle kullan cnm

Burcu sanada şok oldum koca dükkanda gidipte senin beğendiğini mi almışlar koşa koşa. neysem cnm kısmet değilmiş daha güzelini alırsın teyzen sağolsun

pınarr nasıl gidio kız evlilik sende gamze gibi hamarat mısın? :jeyyar:

bide taşlı bi mobilya vardı ya kızlar beğenenler kusuruma bakmasın ama nacizane yorumum ben hiç sevmiyorum mobilyada taşı çok şatafatlı gelio bana tamam şimdi güzel ama bi sene sonra sıkar gibi sanki

ha bide aşk kiloduna bayıldımmm :lepi:

kuş istanbulda kompedan ve loyalarda canım ama 5 ytl idi burcu ucuza almışş

evet canım.bakırköy kompedada var.böyle kalplilerini görmemiştim ama çok güzel renkleri var.buluşmada bakırköydesiniz nasıl olsa.çok yakın önünden mutlaka geçersiniz.zati kapının ağzında koccamnn asılı valla.beş lira evet kompedanda.

burcu kuşum çk tatlı donun ve geceliğin .tam yakıyor ama aşk küloduda aşk külodu yane...

halkayıda oradan al. marpuççulardan sonraki sokakta bir handan alt kattan aldım ben 20 tanesi 1 tldi. Kütüğüm artık oraya geçti. Tekirdağlı oldum yerimseniben

bİliorum canım hoşgeldin aramıza tekrar, darısı başıma olsun tez zamanda....

Dediğin yerler bakıcam canım bende yarın teşekkür ederim

burcum çok guseller aldıkların ozellıkle kıtap ayrıcıgına bayıldım ıyı gunlerde kullan tatlım

sağol tatlişimm:1hug: buz dolabı süsümüz ve kitap ayracımızda eksik klamdı çok şükürr:roflol: bir misafir terliğim kaldı öyle dert ediyorum ki anlatamam para suyunu çekti:roflol: annemde artık üstüne başına al marmaris gib yerde daha çok giyime ihtiyacın olacak dediCADIARZUkafama yattı bundan sonraki hazinelerimi giyime yatırıcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…