Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yok kız bende sandık çeyizi var esas çeyiz Burcu da var.

Tubiş çeyizin serilmiş.hayırlı uğurlu olsun canım.mutluluğun daim olsun inş

kuş istanbulda kompedan ve loyalarda canım ama 5 ytl idi burcu ucuza almışş
yuppi yuppii holeyyyyy:sm_cool:
bizim orda var o mağzadan hafta sonu bakıcam pek beğendim.
canım başka renkleride var düzleri var böyle kalpliler var ilk başta fuşya beğenmiştim sonra bunu aldım:1rolleyes:
sağol canım sende al bir tane kaydirigubbakcemile3 sorma yahu ama süper orjinal bir takımdı öyle bildiğiniz setlerden değildi zaten sadece bir tane vardı. italyan tasarımıymış. oda gitti işte:çok üzgünüm:
mobilya konusunda da sırf arkadaşımızın kalbi kalmasın diye söylemedim ama aynen %100 senin gibi düşünüyorum yerimseniben
ayy utandım vallahi birde cici duruyor anlatamam. kızlar sunset pembe geceliğin altına giymeyi düşünüyorum. formamızdan alanlar bunuda alsın cici bir takım olur kızlar:lepi:
KOMPEDAN yaw burcum kompepan dill, sadece don, atlet filan satan bi yer işte hihoyyyt

iyide niye rezil ediyon:mymeka: o kadar kalmış aklımızdaaa klava:

of bılemedım peki babmn annemn ayrımı takması laızm onlar ayrı ayrı çeyrek taksa ben saat taksam dıyodum

Tatlım neden takıldın buna bu kadar. Gelin damada bir şey takmaz damat geline takar.
Annen babanda ona altın takabilir.

kızlar arsima bir ara cee eee demiş gitmiş ama esrayı hiç göremedim. kaçırdım mı yoksa.. esracığım nerelerde(((

esma canım ablamı aradım şimdi.
bizim dedemle babaannemde vardı o zmanlar.yani bizimleydiler.
dedmle babaannem bilezik takmış.
annem ablama bilezik takmış.babamda saati enişteme takmış ki saat takılır bizde damada ve baba takar onuda gelin değil.
eniştem ablama gerdanlık takımını takmış.
ablam gelin bişiy takmaz saçmalamayın dedi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yani annenin ne taktığı önemli değil ama saati baban taksın.sende bişiy takma olur olur...

ablan doğru demiş kaydirigubbakcemile3
Esra İŞİ bıraktı ya evde net yok Çok gİremİo cnm

evet biliyorum tatlımda belki uğramıştır dedim 2 günde bir gelirim diyordu ya:çok üzgünüm:
birde geçmişte gördüm şimdi senin gelinliğin nasıl olcak demişsin. ben uzun uzunn anlatmıştım senin için görmedin sanırım onu:uhm: hatta fzla tiyo verdim falan demiştim gördün mü canı?

pashmına yazdım
tubış evt cnm bulsuyok
suan cok karnım ağrıyo yaaa :çok üzgünüm:

HAY GÖZÜME sı..yım töbe töbe kaydirigubbakcemile3
görmedim cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…