Kızlar bi yemeğe gittim geldim neler eklenmiş
tubiş kıs sen de servet varmış gözlerim böyle oldu görünce :1shok: hepside birbirinden güzel güle güle kullan cnm
Burcu sanada şok oldum koca dükkanda gidipte senin beğendiğini mi almışlar koşa koşa. neysem cnm kısmet değilmiş daha güzelini alırsın teyzen sağolsun
pınarr nasıl gidio kız evlilik sende gamze gibi hamarat mısın? :jeyyar:
bide taşlı bi mobilya vardı ya kızlar beğenenler kusuruma bakmasın ama nacizane yorumum ben hiç sevmiyorum mobilyada taşı çok şatafatlı gelio bana tamam şimdi güzel ama bi sene sonra sıkar gibi sanki
ha bide aşk kiloduna bayıldımmm :lepi:
esma canım bizde saati baba takar .kız damada bişiy almaz.ayıp falanda olmaz sen kendini hediye ediyn kıs daha ne alcan...
yuppi yuppii holeyyyyy:sm_cool:kuş istanbulda kompedan ve loyalarda canım ama 5 ytl idi burcu ucuza almışş
canım başka renkleride var düzleri var böyle kalpliler var ilk başta fuşya beğenmiştim sonra bunu aldım:1rolleyes:bizim orda var o mağzadan hafta sonu bakıcam pek beğendim.
sağol canım sende al bir tane kaydirigubbakcemile3 sorma yahu ama süper orjinal bir takımdı öyle bildiğiniz setlerden değildi zaten sadece bir tane vardı. italyan tasarımıymış. oda gitti işte:çok üzgünüm:Burcu sanada şok oldum koca dükkanda gidipte senin beğendiğini mi almışlar koşa koşa. neysem cnm kısmet değilmiş daha güzelini alırsın teyzen sağolsun
bide taşlı bi mobilya vardı ya kızlar beğenenler kusuruma bakmasın ama nacizane yorumum ben hiç sevmiyorum mobilyada taşı çok şatafatlı gelio bana tamam şimdi güzel ama bi sene sonra sıkar gibi sanki
ha bide aşk kiloduna bayıldımmm :lepi:
ayy utandım vallahievet canım.bakırköy kompedada var.böyle kalplilerini görmemiştim ama çok güzel renkleri var.buluşmada bakırköydesiniz nasıl olsa.çok yakın önünden mutlaka geçersiniz.zati kapının ağzında koccamnn asılı valla.beş lira evet kompedanda.
burcu kuşum çk tatlı donun ve geceliğin .tam yakıyor ama aşk küloduda aşk külodu yane...
KOMPEDAN yaw burcum kompepan dill, sadece don, atlet filan satan bi yer işte hihoyyyt
12 nisandamı buluşuyorsunuz ?
evet canım.bakırköy kompedada var.böyle kalplilerini görmemiştim ama çok güzel renkleri var.buluşmada bakırköydesiniz nasıl olsa.çok yakın önünden mutlaka geçersiniz.zati kapının ağzında koccamnn asılı valla.beş lira evet kompedanda.
evet canım bak sende istanbuldasın madem mutlaka gel buluşmaya tanışırız hem resmini de görememiştim senin merak ediommcanımm
istanbulda olmamı geç hemde bakırköydeeyim.çok isterdim gelmek güzel yerler tavsiye etmek hepinizle tanışmak malesef gelemeyceğim.hepinizin yolu buraya düşüyor mutlaka zaten her zamn çay ısmarlayacak arkadişiniz hazır bilin ...
Yok kız bende sandık çeyizi var esas çeyiz Burcu da var.
of bılemedım peki babmn annemn ayrımı takması laızm onlar ayrı ayrı çeyrek taksa ben saat taksam dıyodum
of bılemedım peki babmn annemn ayrımı takması laızm onlar ayrı ayrı çeyrek taksa ben saat taksam dıyodum
ablan doğru demiş kaydirigubbakcemile3esma canım ablamı aradım şimdi.
bizim dedemle babaannemde vardı o zmanlar.yani bizimleydiler.
dedmle babaannem bilezik takmış.
annem ablama bilezik takmış.babamda saati enişteme takmış ki saat takılır bizde damada ve baba takar onuda gelin değil.
eniştem ablama gerdanlık takımını takmış.
ablam gelin bişiy takmaz saçmalamayın dedi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani annenin ne taktığı önemli değil ama saati baban taksın.sende bişiy takma olur olur...
Esra İŞİ bıraktı ya evde net yok Çok gİremİo cnm
Arkadaşlar annemim kendi yaptığı çeyizlik üzünlerin resimlerini ekledim sonunda
annemin yaptığı pike takımları ve masa örtüleri ((RESİMLİ)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
pınartuncay, canım bitanecik resim ekle bari hadiii
ablan doğru demiş kaydirigubbakcemile3
evet biliyorum tatlımda belki uğramıştır dedim 2 günde bir gelirim diyordu ya:çok üzgünüm:
birde geçmişte gördüm şimdi senin gelinliğin nasıl olcak demişsin. ben uzun uzunn anlatmıştım senin için görmedin sanırım onu:uhm: hatta fzla tiyo verdim falan demiştim gördün mü canı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?