Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

PINAR benım adımı ınş yazdın ayakkabına bak hele sılınmış mı:jeyyar:
ayy herkes gıdıyo ben kaldım ıyımı
resımlerı beklıyok cnmcım

Esmy canım nişanda babam saat taktı nişanlıma. Ben bişey takmadım zaten gelinin takması komik olur bence. Sadece nişanlım bana bilezik taktı. Düğünde sanırım bir set alıcak takmak için :lepi:

bütün sülale öğrendi benim kadınlar kulübünden çıkmadığımı :roflol:kusenim beni aramış ulaşamamış sonra nete gelmiş msn de açık değil demiş bu kesin kk'da burdan bana ulaştı sonunda teyzem çeyis yapmış bana onları getirmiş canım benim ya birazdan sizlerle paylaşcam zaman bulabilirsem tabi-tatlicadiarzu-

ben geberıyom galıbaa
karnım fecı yaa off off halamda gelcek gunu buldu evdeyken gelmes

bend ehıc bıseye uzulmedım kkdan uzakta kaldım dıe hep sızlerı düşündum kaydirigubbakcemile3 yoksa işmış aman zaten 2 gun bı yerde calıstım yanı gunluk bılem iş var ama burası baska net serbestt bıde patron tatıle gtse süper olcak :lepi:

herkes dağılmış bende saçlarımla bozdum kafayı daral geldi rengi değiştirmek istiyorumbenneyaptımki

mrb kızlar bende katıldım sizlere artık çeyiz işini giriştim bende evliliğe var ama şimmdiden almak gerek dimikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…