Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:siz hiç bu kadar mayış mayış bi gelin adayı gördünüzzmü yaaa ay şöle yatsam günlerce kalkmasam yaaaa senağlama

kıslar biri yana yakıla schaferin takımını arıyordu.
ay unuttum kimdi.acil bana ulaşsın .
buldum buldum...

bir kısmını eklemişrtim kızlar resim bölümüne bulaşık makşnamı fırınlımı süpürgemi küçük ev aletlerim falan yarın veya cuma günüde bir kaç ekleme yapacam inşallah dantellerimde var baya ama bir sandığa ulaşabilirsem onlarıda göstertcemkaydirigubbakcemile5

sinay21, aybuer, bktbb+, eccu, eminebora, Eudorabeta, HAMSTER, karaca, kelebek54, mandilin+, mobidic, parpalm, Pashmina, p_nr, _HaYaTiM_
topiğe!!! gel!!! topiğeee!!!:lepi:

hoşbulduk kızlar şimdiden alıyorum bende zaten annemle sürtüşüyoz ama şimdiden napcazki modası geçer falan dior ama napayım tutamıyorum kendimi:)

kızlar sıze mujde vermeye geldım

patronum esının calıstığı yerde epılasyon tum vucut 950 tl ustelık bıtme garantısı var ustelık son teknolojı ayrıca 4 kişi olursak 5, kişi bedeva
iksir guzellık merkezı bılen vardır belkı

valla olmaz da işte havalardanmıdır yorgunluk iyice birikti ondanmıdır bilmiyorum izine cıkacagım gübü iple çekiyorum kızlar

hoşbulduk kızlar şimdiden alıyorum bende zaten annemle sürtüşüyoz ama şimdiden napcazki modası geçer falan dior ama napayım tutamıyorum kendimi:)

canım evet şimdiden başla çünkü küçük denen o şeyler bile okadr fazla tutuyorki inanamassın.

canım epilasyon derken nasıl yani
iğneli mi lazer mi ?

eğer lazerse evet bitiyor ama 2 sene sonra falan yine çıkıyor haberiniz olsun

fiyat iyimiş bir seferlikmi veriliyo bu ücret peki böcük

Kız Çeyızı erkeĞn aldıĞının kat va katı kızlar kÜÇÜk gıbı gÖrÜnÜr ama paraya vurup karŞılaŞtırsan delı paralar dÖkÜyoruz

KIkızlaaarr yarın nikah işlemlerine başlıyoruzz hihoyyyt
yalnız bana acil cevap verin kan vermeye aç karınla gitmek gerekiomu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…