Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar mutfağımı beğendiyseniz birlikte ebebevyn banyom için ufak banyo dolabı seçelimm..internette görüp beğendiğiniz model varsa eklermisiniz?eni 60-90 cm aralıklarında olabilir.daha büyüğü sığmaz..ayrıca bir de duşakabin için tavsiyeleriniz varsaa lütfennn..

Yok buketcim farketmiyor. Beta hemşom bizden akciğer röntgeni istemediler bu arada hihoyyyt Biz de cuma gün alcaz, sallaya sallaya cumaya kaldı

biz 35 gün sonra gidicez kızlar askerim geldiğinde kısmetsehihoyyyt

kızlar buaksam sorna yokum/20/04/2009 donusum
ben yokken gelın olacak adaylar hayırlısıyla atlatırsınız umarım eccu esra sizlerınde ALLAH yardımcınız olsun
BANADA dua edin rahat rahat gecsın hersey opuyorum
sız ceyızıler bulustgunuzda ben evlenıyor olcam benıde anarsınızz

eouww canımsın yaaa Allah yardımcın olsun herşeyin en güzel şekilde geçsin inşAllah... herşey gönlünce olsun tatlım dualarımız seninle Şeniz

canım herşey dilediğin gibi olur inşallah
dönünce resimlerini bekliyoruz.
şimdiden mutluluklar diliyoruma.s. :1hug:

Canımm şimdiden Allah mesut bahtiyar etsin her daim huzurunuz mutluğunuz bozulmasın:Saruboceq: adımı yazmayı unutma ayakkabıya (melike) kaydirigubbakcemile3 Şeniz

çok merak ettim hee şimdi yazcam gııgla ama karşıma çıkabileceklerden korkuyorum işyerinde :roflol:

ya buket dün güle güleee çıktım işten serviste hâlâ gülüyodum:roflol:

HAYATM :dilcikar: bu sana yarın gelıyorum ınş
bu arada cok şey kacrdım demı

ooo neler kaçırdın neler:dilcikar:

esra burcu arsıma komsum hayatım esmy eccu sınay(yemek takımın pek guzelmış:roflol:) gamzem damladıncer ohoo daha kımler kımler hepınız cok ozledım gorumcemı bıle optum yarınn gelıyom

Şeniz

oyy hazır yakalamışım bulamam bida kimse bakmasın öpücemmm ŞenizŞenizŞeniz
a.s.a.s.

ben de varım galiba kaydirigubbakcemile3Şeniz

Bugün aldığım limonluğum ve tereyağlık

Yine bugün aldığım çerezliklerim 3 tane beyaz 3 tane de dore

güle güle kullan canım

Geçen hafta tchibodan aldğım mandallarım

bu mandallardan ben de istiyorummmmmm, güle güle kullan canım hepsi çok gözel

bakın bugun aldıklarım umarım begenırsınız..

iyi günlerde kullanasın

ya sorma canım öyledir herhalde nişanımda yazındıı temmuzdaydı oda.1 yıl geçmiş olacak aradan Allah'ın izniyle

hoşgeldin canıma.s.

çok şık canım, güle güle giy.

bunlarda gelinlik ayakkabılarım tek kötü yanı tabanının renginin koyu olması isimleri güme gitti sanırım Çok üzgünüm çoook

ayakkabılar mavi mi?

iyi geceler kızlar.bu gece çok geç kaldım buraya biliyorum :1no2: ama kombi araştırıyorum saatlerdir.bana yardımcı olabilir misiniz acaba gamyoncuiremsu

biz evde vailant kullanıyoruz canım ama arada sırada kendi kendine kapanıyo

çokkk güsel canımcokacimcoook

bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz

canım bosch mu buzdolabın? nikah şekerlerin ne güsel

ahh bende mutfağım böyle olsun isterdim .... ahhhh ahh

aa aynı benim mutfağım:dilcikar:

iyi günlerde kullan canım

Kızlar günlük yemek takımım ve yaptığımız peçetelik.

tubiscim çok güzel güle güle kullan

Buda benim kahve takımlarım.

Yatak örtüm toz pembe rengi soluk çıkmış birazcık. içindede lila saten pike takımım var.

Buda diğer yemek takımım.

tubis ne çok çeyizin var maşallah

Kızlar hepinizi öncelikle öpüyorum ve maşşallahınız var bıraktığım gibisiniz topiğinize nazar değmesinnn

pınar hoşgeldin. bıraktığım gibisiniz derken kasttetiğin tam olarak hâlâ bekarsınız mı:roflol::roflol:

Benim aklıma geldim canım ama yazmadım. Hatta sabah ensar hast. önünden geçerken onun sırasındaki tülcüde kampanya varmış acaba hayatım buralara yakınmı bunu gördümü diye düşündüm.

canımmmmŞeniz evet ensar'a yakın benim ev ama dediğin perdeleri görmedim, sağol bakarım himen:1hug:

tubis sen nerelisin kuzum? dükkan mı açıcan kıssssssskaydirigubbakcemile3

yoruma gerek yok, her zamanki gibi demem yeterli sanırım:hooray:

Hayatım şimdi geçmişte okudum sende gelinlik bakacakmışsın neler oldu????

baktım baktım canım ama tam benim istediğim gibi yok hiç. ancak sipariş dekilir falan dediler. benim gelinliğimi zaten annem dikecek, sırf üstümde görmek fikir edinmek için gittik, gezdik. bi de foto çektik, vakit bulursam eklerim ama benim beğendiğim değil. sıorf gelinlikli resim olsun diye çektirdim. sabah karnıma sancılar girdi kıvran kıvran öldüm. noluyo dedim ama çıktık yola elimde soda fatih'de geziyoz annemle:roflol: ilk gelinliği giydim, çıktım. annem ve çalışan 2 kadın aynanın önüne bi geldim ağlıcaktım nerdeyse kimse olmasasenağlama ay ne garip bi hismiş ya. nese çok uzattım resim ekleyince görürsünüz

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Mimari ve İç Dekorasyon
Evim Güzel Evim
burda canım

p_nar senin 13 mayıs değişti mi? ben 9 diye hatırlıyorum?fisfisfis

mrb kızlar bende katıldım sizlere artık çeyiz işini giriştim bende evliliğe var ama şimmdiden almak gerek dimikaydirigubbakcemile5

hoşgeldiniz

Kız Çeyİzİ erkeĞn aldıĞının kat va katı kızlar kÜÇÜk gİbİ gÖrÜnÜr ama paraya vurup karŞılaŞtırsan delİ paralar dÖkÜyoruz

aynı şeyi dün akşam annemle konuşmuştukkaydirigubbakcemile3

KIkızlaaarr yarın nikah işlemlerine başlıyoruzz hihoyyyt
yalnız bana acil cevap verin kan vermeye aç karınla gitmek gerekiomu????

oo buketcim hayırlı uğurlu olsun, 14 haziran alırsan sevinirim, aynı gün oluruz:roflol::roflol:

hayırlı olsun canım
kısmetse bizde pzt veya salı gidicez

darkangel sana da hayırlı olsun canım

Mutluluklar Esmacım beraber getirdik seni bugünlere düğün dönüşü iyi haberlerini bekliyor olucaz öptüm tatlım Allah yardımcın olsun a.s.

gerekmiyo canm ben geçen hafta verdim

gerekmiyo canım farketmez dediler bize de

hayırlı olsun canım
kısmetse bizde pzt veya salı gidicez

Yok buketcim farketmiyor. Beta hemşom bizden akciğer röntgeni istemediler bu arada hihoyyyt Biz de cuma gün alcaz, sallaya sallaya cumaya kaldı

hayırlı olsun buketcım fark etmıyo dıye bılıyorum canım

kızlarrr çok saolun ayrı ayrı öptüm hepinizi a.s.

canım herşey gönlüne göre olsun özlicez seni iyi haberlerle dön bize :1hug:

Herşey hayallerindekinden çok daha güzel olsun esmacım. Umarım tüm süreç içine sinerek gerçekleşir. Bir ömür mutlu olun

Rabbim hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmasın. Allah'ın izniyle inşallah çok güzel geçer herşey. Mutluluğun daim olsun canımsenağlamaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…