Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy canım allah her şeyi gönlüne göre yaşamayı nasip etsin
hayırlı haberlerini burda dört gözle bekliycez kuzucuğum...
kocaman öpüyorum yanacıklarından....
hadi gelin olda gel..:)))

kızlar benim düğünüm 26 haziranda herkes nikah için hazırlıklara başlamış bizde hiç bir kıpırdama yok mayısta falan başlarız die düşünüoruz geç mi kalırız :uhm:

Hayatım teşekkür ederm bitanem cicilerimi beğendiğine sevindim. a.s. Benim de acilen gelinlik olayını çözmem lazım

kızlar benim düğünüm 26 haziranda herkes nikah için hazırlıklara başlamış bizde hiç bir kıpırdama yok mayısta falan başlarız die düşünüoruz geç mi kalırız :uhm:

canım yaşadığın şehre göre değişir sanırsam eğer çok istediğin bir tarih varsa geç kalabilirsin

burcu;

olda derken -da eki ayrı yazılır:roflol::roflol:

all sanaaa :mymeka: bunu hakettin nasıl yazalır? klava:

bende tam sana cevap yazıyordum:roflol: gelinlik giymek apayrı bir şey bende aynı duyguları yaşadım ekle bizde görelim diyordum ama bu dayaktan sonra ekleyemeyeceksin :roflol:

aaaaa hayatım eklemese burcişimin aldıklarını göremeyecektim...
burcum güle güle giy cicilerini çok güzzeller, magnetlerin ayraçlarında senin gibi sewimliler..
demek aşk kiloduymuş bunun adı :):) bende almıştım geçen sosyeteden 2 liraydı .

esmy, herşey gönlünüzce olsun canım inşallh kusursuz geçer herşey..
dönünce yaz bize hemen olur mu? ayy ben heycan yaptım şimdi senin yerine .

eouww canımsın yaaa allah yardımcın olsun herşeyin en güzel şekilde geçsin inşallah... Herşey gönlünce olsun tatlım dualarımız seninle şeniz

canım herşey dilediğin gibi olur inşallah
dönünce resimlerini bekliyoruz.
şimdiden mutluluklar diliyoruma.s. :1hug:

canımm şimdiden allah mesut bahtiyar etsin her daim huzurunuz mutluğunuz bozulmasın:saruboceq: Adımı yazmayı unutma ayakkabıya (melike) kaydirigubbakcemile3 şeniz

herşey istediğin gibi olur inşallah..mutluluklar..

mutluluklar esmacım beraber getirdik seni bugünlere düğün dönüşü iyi haberlerini bekliyor olucaz öptüm tatlım allah yardımcın olsun a.s.

rabbim hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmasın. Allah'ın izniyle inşallah çok güzel geçer herşey. Mutluluğun daim olsun canımsenağlamaa.s.

esmy canım allah her şeyi gönlüne göre yaşamayı nasip etsin
hayırlı haberlerini burda dört gözle bekliycez kuzucuğum...
Kocaman öpüyorum yanacıklarından....
Hadi gelin olda gel..:)))

esmy canım allah huzurla tamamlamayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

oy oy hepınıze tesekkurler buket cıgım sanda
hayatım buzdolbı bosh evet cnm

bakk bakkk almışta burcu kesn sever diyip ekliyor muu :mymeka: hain arkadaş klava:
beğenmene sevindim şekercim Şeniz

esmy, herşey gönlünüzce olsun canım inşallh kusursuz geçer herşey..
dönünce yaz bize hemen olur mu? ayy ben heycan yaptım şimdi senin yerine .

CNM SAGOLASIN YAZICAGIM HAYIRLSIYLA GELSIN GECSINDE Bİ
PZTESI EVLI OLACAGIM AMA SANKI COK VAR UZAK BISEY GIBIGELIYOR NE KALDI SURDA YAAAsenağlamakaydirigubbakcemile3benneyaptımki:1no2::Saruboceq::uhm:

Tubiş çeyizin serilmiş.hayırlı uğurlu olsun canım.mutluluğun daim olsun inş

Sağol canım.

tubish ne sandık çeyizi kız hangi sandık alır onları bi oda dolusu

:hooray:

evet kuşum ayyy müsait olursan bi beş dk bile uğrasan ne güzel olur yaa ben seni merak ediom zaten çokk, b.köyde olursen gel emi???

Bende en çok seni merak ediyorum zaten ondan sordum bir aksilik olmaz ise gelmek istiyorum. Gelemezsem serans yada sarans tı tam emin dilim oraya gidin. sonra ordan caddeye çıkınca pasajdan geçip arkada bir yer var begaet adı100 lira üzeri alışverişe hediye çeki veriyor alışveriş yapabiliyorsun onunlada orayada bakın.

oyyy yerim ben senii :1hug: bende de sandık çeyizi yok gel yarı yarıya kırışalım yawrimm :jeyyar:

Olur walla ben razıyım hemen paylaşalım. kaydirigubbakcemile3

KIkızlaaarr yarın nikah işlemlerine başlıyoruzz hihoyyyt
yalnız bana acil cevap verin kan vermeye aç karınla gitmek gerekiomu????

Gerekmiyor, kimi yer film de çekmiyormuş.

Rabbim yüzünüzn akıyla atlatmayı nasip etsin esmycim. Senden sonrada bana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…