Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketcim öylee yazıyor ama hiiiç bakmıyorlar bile.
Ama bana sorarsan vaktiniz varsa birlikte çektirin, o gününde hatırası olur.. evlilik cüzdanına baktıkça hatırlanır ne biliyim :S

Evet buketcim herşeyde olduğu gibi 6 ay içinde çekilmiş istiyolar. Ama bir yakınım nerdeyse 5 yıl önceki fotosunu koymuştu kaydirigubbakcemile3 sağlık raporuna da birer tane yapıştırıyorsunuz

mandilin bende dondurma istiyom şişko gelin olma yolunda hızla ilerlesemde kaydirigubbakcemile3 karamel ve vanilyalı olsun mümkünse

hayatım pek ucuzmuş iyimiş o rengide pek severim. güle güle giyi.

Hayatım çok cici güle güle giy. Çok da ucuzmuş kaydirigubbakcemile5

kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.

pınar birinin nişanı 9 mayıs'tı ben o zaman karışıtırıyorum canım

tubis burcu sağolun canım

buket:dilcikar:

mandilin bende dondurma istiyom şişko gelin olma yolunda hızla ilerlesemde kaydirigubbakcemile3 karamel ve vanilyalı olsun mümkünse

hayatım pek ucuzmuş iyimiş o rengide pek severim. güle güle giyi.

:icecream: al bakalım tombiş gelinim benim bitanede kendime alıyım :icecream:
bende yuwarlanmazsam iy gelinkle kaydirigubbakcemile3

kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.

başakşehir arabsıylan gidebilirsin. ama okmeydanından geçiyormu yoksam direkmi gidiyor bilmiyorum. Mecidiyeköyden kalkan var.

mandilin pek güzelmiş sağol a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…