Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınar nırde yaa ymek mı yapıyy acep
adımı yazmıstr ınş ve hemencık sılınmıstır ınş

kızlar boynerdeymiş bu sürahi 21 lira birazdan iş çıkışında bakıcam yarın belkim fotolarıyla gelirim :jeyyar:

aman bızde onları unuturuk:dilcikar:,
hem sende gıtcen en son ben sanırsam kkdakı ışıkları ben kapatcam buyıl söz nışan olmassa dama cıkcam kararlıyım

aman bızde onları unuturuk:dilcikar:,
hem sende gıtcen en son ben sanırsam kkdakı ışıkları ben kapatcam buyıl söz nışan olmassa dama cıkcam kararlıyım

boşver böcüük yaa bekarlık sultanlık valla tadını çıkar sositosositobende kaçıyom mesai bitti şükür:Saruboceq:

dama cıkınca kım benı vurursa onla evlencem yoksam o öle deıl mıydı neysem
ben düşünem evde etkılı çözumler
ı aksamlar

Ya Ayakkabın ve elbisen tam benim tarzım bayıldımmmmm.....Güzel günlerde giy inşallah

Son düzenleme:
Bir ayakkabı ancak bu kadar kötü bir açı ve ışıkla çekilir. İdare edin kaydirigubbakcemile3

Ayyy inanmıyorum bende çok seviyorum bu ayakkabıları hatta benim kışlık botumda böyle topuklardan ama biraz kalını ön taraf kalın olduğu için çok rahat oluyor.Bende nişan elbisemin altına almıştım aah aahhh

dama cıkınca kım benı vurursa onla evlencem yoksam o öle deıl mıydı neysem
ben düşünem evde etkılı çözumler
ı aksamlar

Miyavlanır miyavlanır görmedinmi kıs türkan şorayın bilem bi filminde vardı.ha bide dama testi dikiyolardı bu evde bekar evlenecek yaşta kız var dimek oliyi hihoyyyt

Miyavlanır miyavlanır görmedinmi kıs türkan şorayın bilem bi filminde vardı.ha bide dama testi dikiyolardı bu evde bekar evlenecek yaşta kız var dimek oliyi hihoyyyt

sen öyle deyince hatırladım ilk başta okurken dedim roselin ne diyor miyav miyavv diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.

Canım İstoça boşa gitme.ben geçen ay gittim.genelde birçoğu toptan satıyoruz perakende satışımız yok diyor.tabi ben hepsini gezmedim.ama yinede şansını denemek istersen sen bilirsin.ben bakırköyde çok daha fazla şey bulursun diye düşünüyorum bilmem yanlış mı :uhm:

bunu dün 5 tl.ye aldım

Çok ciciiiii güle güle giy

Sosyete hangi semtte... :uhm:

İnşallah hayırla uğurla düğününü yap taze gelin olarak gel aramıza kaydirigubbakcemile2

Tam benlik ama ben ista gelene kadar bekleyecen mi??? Ancak Ağustosta...

sen öyle deyince hatırladım ilk başta okurken dedim roselin ne diyor miyav miyavv diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayyyyy :roflol: :roflol: :roflol:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…