pınar birinin nişanı 9 mayıs'tı ben o zaman karışıtırıyorum canım
tubis burcu sağolun canım
buket:dilcikar:
pınar nırde yaa ymek mı yapıyy acep
adımı yazmıstr ınş ve hemencık sılınmıstır ınş
aman bızde onları unuturuk:dilcikar:,
hem sende gıtcen en son ben sanırsam kkdakı ışıkları ben kapatcam buyıl söz nışan olmassa dama cıkcam kararlıyım
aman bızde onları unuturuk:dilcikar:,
hem sende gıtcen en son ben sanırsam kkdakı ışıkları ben kapatcam buyıl söz nışan olmassa dama cıkcam kararlıyım
cep telefonuyla cektiğim için görüntü baya kötü oldu ama idare edin kızlar kına ayakkabılarım platform tabanlı oldugundan cok rahat arow dan aldık hiç alakasız bi yerden buldum 75 TL
vee buda meşhur kırmızı kına elbisemm
Bir ayakkabı ancak bu kadar kötü bir açı ve ışıkla çekilir. İdare edin kaydirigubbakcemile3
işte kızlar aşk kilodu diye satılan kilotlarrr..:))))
4.50 tl.
bunuda ev içinde giymek için aldım kızlar. denizci hanımına çıpalı elbise:))) 9 tl.
bunlarda buzdolabı süslerim kızlarr... birde kitap ayraçlarım....
dama cıkınca kım benı vurursa onla evlencem yoksam o öle deıl mıydı neysem
ben düşünem evde etkılı çözumler
ı aksamlar
Miyavlanır miyavlanır görmedinmi kıs türkan şorayın bilem bi filminde vardı.ha bide dama testi dikiyolardı bu evde bekar evlenecek yaşta kız var dimek oliyi hihoyyyt
kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.
aaaaa hayatım eklemese burcişimin aldıklarını göremeyecektim...
burcum güle güle giy cicilerini çok güzzeller, magnetlerin ayraçlarında senin gibi sewimliler..
demek aşk kiloduymuş bunun adı :):) bende almıştım geçen sosyeteden 2 liraydı .
kızlar buaksam sorna yokum/20/04/2009 donusum
ben yokken gelın olacak adaylar hayırlısıyla atlatırsınız umarım eccu esra sizlerınde ALLAH yardımcınız olsun
BANADA dua edin rahat rahat gecsın hersey opuyorum
sız ceyızıler bulustgunuzda ben evlenıyor olcam benıde anarsınızz
kızlar sıze mujde vermeye geldım
patronum esının calıstığı yerde epılasyon tum vucut 950 tl ustelık bıtme garantısı var ustelık son teknolojı ayrıca 4 kişi olursak 5, kişi bedeva
iksir guzellık merkezı bılen vardır belkı
sen öyle deyince hatırladım ilk başta okurken dedim roselin ne diyor miyav miyavv diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aşk külodu hiç beklediğim gibi çıkmadı yaw
daha seksi bişiler bekliodum ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?