Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy burcuözgem aşk donun çok romantikmişşş ben de düz pembesini görmüştüm bunun çok ciciydi alcam bi gün geçerken.. :asigim:

ayyy burcuözgem aşk donun çok romantikmişşş ben de düz pembesini görmüştüm bunun çok ciciydi alcam bi gün geçerken.. :asigim:

evet düzleride vardı kaydirigubbakcemile3 bu kalpliyi sonradan gördüm. bak gene söylüyorum sunsetn pembe geceliğini alan formadaşlarım mutlaka alın oda böyle cicili olduğundan çokk yakışacaktırrr:lepi:

ayyy ben bunlara bittim. hele hele o ayraç ve magnetler süperler ya canım. inşallah güzel günlerde kullanırsın. inşallah bende bulabilirim böyle şeker şeyler :1no2:

aşk kiloduna ve geceliğine laf söylemek imkansız zaten.aşk dolu geceler diyeyim :jeyyar:

canım köşeli olursa kullanımın açısında skıntı olabilir.dolabını da çok rahat kullanamayabilirsin.yine de karar senin canım gamyoncuiremsu

sen birde üstte gör yawrimm :jeyyar: önü tül birde böyle giyince poponun altı çıkta kalıyor ben çok çok sevdim vallahi tangadan daha sevimli ve estetik :sm_cool:

Alıntı yapmak istedim ama utandım benimde çok hoşuma gitti güle güle giy canım.ben selülitlerle giyemem

resimleri yeni görebildim

sülfat tschibo mandallar ve havlular süpermiş çay takımın da öyle

eccu kına elbiseni tuttum

brcncvk86 mutfağın güzelmiş. benim gibi uygum hastası biri için üst dolapla alt dolap rengi farklı olmamalı o yönden tutmadım ama kullanışlı bir mutfak

esmy nikah şekerlerin harika

svarovski taşlı yemek odası takımı süper ötesi özellikle aynalar. kimin eviyse çok zevkliymiş

tubiş çeyizlerin çok güzel ağız tadıyla kullanırsın inşallah

burcuözge sonunda aşk kilotunu gördüm. ben bunun fuşyasına ve kırmızısına acity avmde bir iç giyim mağazasında vurulmuştum 8 tl demişti uygun almışsın

esmy 4 günün kalmış Allah gönlüne göre versin her şeyi

ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlar aldıklarını güle güle kullansın

selam kızlar
ben de uzun zamandır görüyodum bu donları da çözememiştim bi türlü demek bide isimleri varmışhihoyyyt
selülitlerden giyemem diyen arkadaşa da şöyle diyorum gece selülit melülit görünmüyo canım:ecrin_bebek:

kızlar ben karacanın tencere tkımı ideal setlerınden silver olanını aldım kullanan veya alan vrmı yrın gelıcek bna cok merak edıyorum...

kızlar ben karacanın tencere tkımı ideal setlerınden silver olanını aldım kullanan veya alan vrmı yrın gelıcek bna cok merak edıyorum...

canım o dediğin tencereleri bilmiyorum ama bende kampanyadaki tencerelerinden almıştım hani gelin paketi vardı ya ondan ama onlar çiçekli içi teflon tencerelerdi evde kullandık biz onları azdılar zaten ama çok kullanışlılar hiç bişi olmadı..
senin dediklerin çelik tencere sanırım canım

teşekkür ederim kuşum inşallah öyle olur :asigim:

Alıntı yapmak istedim ama utandım benimde çok hoşuma gitti güle güle giy canım.ben selülitlerle giyemem

yavrucum inan kalçam olduğundan daha düzgün oldu arka tarafı doldurduu kuzummm söylemtme beni şimdii kaydirigubbakcemile3
he vallahi bu günde uyguna aldığımı söyledi kızlar hihoyyyt

aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5
iyiyim bende tatlım aşk kiloduna bayıldım bu arada çok tatlı nerden aldın kıss Şeniz

Kompan mıydı neydi ayy eudorabeta olsa şimdi düzeltrdi kesin :roflol: ordn aldım canımcımm

ben düzelteyim müsade edersen kompedan canımhihoyyyt
yalnız buluşma gene pazara geliyoo yaa

reyhan85 kullanıcısından alıntı
kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.

Reyhancım, ıstoç ta gerçekten çok fazla züccaciyeci var tabi, çünkü Mercan piyasası artık ıstoç a taşındı ağırlıklı. Ancak oradakilerin çoğu esas itibariyle Toptancı mağazaları ama Perakende satışı olanlar da az değil. Gidip bol bol dolaşıp tek tek sorman lazım perakendesi var mı diye ama Tavsiyem şudur ki, gitmeden önce ilgilendiğin firmalara, mail yoluyla veya arayarak sor perakende satışları olup olmadığını, ona göre doğru yere direk gitmiş olursun, aksi takdirde çok dolaşmak zorunda kalırsın.
Özellikle mutfak eşyası ve bazı muhtelif ev eşyaları konusunda orası tabiki bir numara. Çünkü Züccaciye sektöründe olup da ıstoçta satış ofisi olmayan firma yok gibi birşey. Bir de ıstoç çok büyük ona göre :)

Teşekkür ederim tatlım a.s.

ayyy çok sevindim bende kara kara düşünüyordum bu kilot nerde satılır diye kompedandaymış meğer.hafta sonu ilk işim buraya bakmak olacak

Hayırlı olsunn gülçincimm :1hugarısı bizim başımıza inş.erken rezervasyonlar bitmeden bizde biran önce hallederiz :Saruboceq:
Çok güzel olacak mutfağınn yerimseniben Güzel güzel yemekler pişirirsin koçişine :jeyyar:

şaka yapıyosun, convers :uhm:

Yoo şaka değil en rahat ettiğim ayakkabılarım kaydirigubbakcemile3
gunaydın sekerler eccu ayakakbılm kınalgını gule gule gıy guzel olmuş
bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz
Çok güzeller tam benlikk yerimseniben
ahh bende mutfağım böyle olsun isterdim .... ahhhh ahh
İnşallah mandilincim Allah sizinde gönlünüze göre versinn :1hug:
canım bıras geç oldu ama tşk ederım sen nasılsın resımdekı koca bebış halasının kuzusu :ecrin_bebek:
Çok tatlı maşallahh Benimde bu akşam 4.yiğenim geliyor inşallahh :Saruboceq:
Hemşom ne güzelmiş bunlar yerimseniben Misafirlerine güzel güzel ikramlar yaparsın bunlarla inş..
Buda benim kahve takımlarım.
Tubiscim herşeyin çok güzel maşallahh Allah tüm eşyalarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin yerimseniben
Canım ben mail attım onlara izmir'de satılan yerleri mail attılar.Fakat gittiğimde bu takımları bulamadım kimi yer artık satmıyormuş,kimi yerde kalmamış vs.işte ama parpalm sayesinde izmir'de bi yerde bulduk.Yarın kısmetse gidip alıcam hihoyyyt
işte kızlar aşk kilodu diye satılan kilotlarrr..:))))
Burçişş yapmışınn yine yapacağını diyeceğim tek şey :lepi:
Yok buketcim farketmiyor. Beta hemşom bizden akciğer röntgeni istemediler bu arada hihoyyyt Biz de cuma gün alcaz, sallaya sallaya cumaya kaldı
Demek tüm garezleri bizeymiş :mymeka: Neyse benim işlerimde hep bi aksilik çıkmazsa olmaz Siz inş.tez zamanda hallederseniz canımm yerimseniben
Esmacım dualarımız seninle :Saruboceq: Herşey gönlünce olur inşallahh.Mutlu,güzel haberlerini bekliyorum :1hug:
Kıss ben ne zaman yanlışını düzelttim de gönderme yapmış bak bana :mymeka:
Ee bari düzelteyim Kompedan kaydirigubbakcemile3

Hemşo nerdesin sen ya? Sağol tatlım bu arada eee sen bana gelirsin ben sana bunlarla kahve ikram ederim Burcu karıştırdı başkası düzeltmişti onun yanlışını kaydirigubbakcemile3 Özellikle bişey yazmadım dedim hemşom gelsin de bakalım ne dicek :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…