İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :1hug:
ayyy burcuözgem aşk donun çok romantikmişşş ben de düz pembesini görmüştüm bunun çok ciciydi alcam bi gün geçerken.. :asigim:
işte kızlar aşk kilodu diye satılan kilotlarrr..:))))
4.50 tl.
bunuda ev içinde giymek için aldım kızlar. denizci hanımına çıpalı elbise:))) 9 tl.
bunlarda buzdolabı süslerim kızlarr... birde kitap ayraçlarım....
[COLOR="Red" .!.:brcncvk86[/COLOR];6180351]adam da söyledi çizdi hatta böyle yuvarlak yapabilirz o zaman köşe evye almazsınız dedi ama ben keskin çizgiler istedim o yzden o şekilde yapmadık canım..seninki de çok hoş olcak gibi duruyooo
sen birde üstte gör yawrimm :jeyyar: önü tül birde böyle giyince poponun altı çıkta kalıyor ben çok çok sevdim vallahi tangadan daha sevimli ve estetik :sm_cool:
iyiyiz caniko sen nasılsınn:1hug:
kızlar ben karacanın tencere tkımı ideal setlerınden silver olanını aldım kullanan veya alan vrmı yrın gelıcek bna cok merak edıyorum...
teşekkür ederim kuşumayyy ben bunlara bittim. hele hele o ayraç ve magnetler süperler ya canım. inşallah güzel günlerde kullanırsın. inşallah bende bulabilirim böyle şeker şeyler :1no2:
aşk kiloduna ve geceliğine laf söylemek imkansız zaten.aşk dolu geceler diyeyim:jeyyar:
Alıntı yapmak istedim ama utandımbenimde çok hoşuma gitti güle güle giy canım.ben selülitlerle giyemem
he vallahi bu günde uyguna aldığımı söyledi kızlar hihoyyytresimleri yeni görebildim
sülfat tschibo mandallar ve havlular süpermiş çay takımın da öyle
eccu kına elbiseni tuttum
brcncvk86 mutfağın güzelmiş. benim gibi uygum hastası biri için üst dolapla alt dolap rengi farklı olmamalı o yönden tutmadım ama kullanışlı bir mutfak
esmy nikah şekerlerin harika
svarovski taşlı yemek odası takımı süper ötesi özellikle aynalar. kimin eviyse çok zevkliymiş
tubiş çeyizlerin çok güzel ağız tadıyla kullanırsın inşallah
burcuözge sonunda aşk kilotunu gördüm. ben bunun fuşyasına ve kırmızısına acity avmde bir iç giyim mağazasında vurulmuştum 8 tl demişti uygun almışsın
esmy 4 günün kalmış Allah gönlüne göre versin her şeyi
ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlar aldıklarını güle güle kullansın
selam kızlar
ben de uzun zamandır görüyodum bu donları da çözememiştim bi türlü demek bide isimleri varmışhihoyyyt
selülitlerden giyemem diyen arkadaşa da şöyle diyorum gece selülit melülit görünmüyo canım:ecrin_bebek:
iyiyim bende tatlım aşk kiloduna bayıldım bu arada çok tatlı nerden aldın kıss Şeniz
canım senın askerın ne zaman gıttı ????
resimleri yeni görebildim
sülfat tschibo mandallar ve havlular süpermiş çay takımın da öyle
eccu kına elbiseni tuttum
brcncvk86 mutfağın güzelmiş. benim gibi uygum hastası biri için üst dolapla alt dolap rengi farklı olmamalı o yönden tutmadım ama kullanışlı bir mutfak
esmy nikah şekerlerin harika
svarovski taşlı yemek odası takımı süper ötesi özellikle aynalar. kimin eviyse çok zevkliymiş
tubiş çeyizlerin çok güzel ağız tadıyla kullanırsın inşallah
burcuözge sonunda aşk kilotunu gördüm. ben bunun fuşyasına ve kırmızısına acity avmde bir iç giyim mağazasında vurulmuştum 8 tl demişti uygun almışsın
esmy 4 günün kalmış Allah gönlüne göre versin her şeyi
ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlar aldıklarını güle güle kullansın
Hayırlı olsunn gülçincimm :1hugaynı sorunu bende yaşadım cnm,
temmuz dönemi bizimki yazın en pahalı dönemi, hatta eylül ekimde gitsek daha mı ucuz olur diye çok düsündüm
ama adı üstünde balayı, düğünün hemen ertesigitmek daha hoş olur diye düşündüm
erken rezervasyon için şubatta takip etmeye basladım
arastırmaktan basım döhdü binlerce otel var,
sonunda kararımızı verdik rezervasyonu yaptırdık parayı ödedik kurtulduk :)
%35 erken rez.indirimi ile toplamda bize 985Tlye geldi
Belek'te herseş dahil 5 yıldızlı bi otel 4 gece,
Çok güzel olacak mutfağınn yerimseniben Güzel güzel yemekler pişirirsin koçişine :jeyyar:
spotlardan fırının yan taraflarında var bi de köşe evyenin üstünde üçgen spot var..toplam 3 tane spot taktırdık..
ölü noktayı değerlendirmek için evyemiz köşe olarak tasarlandı.ki ondan yana sıkıntılıyız çünkü köşe evye sadece franke ve tekada var fiyatı 500-800 arası
bulaşık mak ve buzdolabım gri..buzdolabım altta buzluğu olanlardan..burda adam beyaz çizmiş klasik olarak..fırın ve davlumbazım aynı..
bulaşık makinasının yanındaki dolap sürgülü açılan deterjan dolaplarından.fırının yanlarındaki en alt dolaplar geniş tencere dolabı..
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr:)
şaka yapıyosun, convers:uhm:
Çok güzeller tam benlikk yerimsenibengunaydın sekerler eccu ayakakbılm kınalgını gule gule gıy guzel olmuş
bunlarda bnm nikah şekerlierm ve buzdolabım süprizzzzz
İnşallah mandilincim Allah sizinde gönlünüze göre versinn :1hug:ahh bende mutfağım böyle olsun isterdim .... ahhhh ahh
Çok tatlı maşallahhcanım bıras geç oldu ama tşk ederım sen nasılsın resımdekı koca bebış halasının kuzusu :ecrin_bebek:
Hemşom ne güzelmiş bunlar yerimseniben Misafirlerine güzel güzel ikramlar yaparsın bunlarla inş..
Tubiscim herşeyin çok güzel maşallahhBuda benim kahve takımlarım.
Canım ben mail attım onlara izmir'de satılan yerleri mail attılar.Fakat gittiğimde bu takımları bulamadım kimi yer artık satmıyormuş,kimi yerde kalmamış vs.işte ama parpalm sayesinde izmir'de bi yerde bulduk.Yarın kısmetse gidip alıcam hihoyyytCevap ayayım dedim alıntı yapmışım yazmak için unutmuşum hızlı cevaptan yazdığıma.
eudo, aslan ticaretin sitesine bak canım onları ara bir sor nerelrde var o markayı Türkiye'ye getiren onalr bildiğim kadarıyla.
Burçişş yapmışınn yine yapacağını diyeceğim tek şey :lepi:işte kızlar aşk kilodu diye satılan kilotlarrr..:))))
Demek tüm garezleri bizeymiş :mymeka: Neyse benim işlerimde hep bi aksilik çıkmazsa olmazYok buketcim farketmiyor. Beta hemşom bizden akciğer röntgeni istemediler bu arada hihoyyyt Biz de cuma gün alcaz, sallaya sallaya cumaya kaldı
Esmacım dualarımız seninle :Saruboceq: Herşey gönlünce olur inşallahh.Mutlu,güzel haberlerini bekliyorum :1hug:kızlar buaksam sorna yokum/20/04/2009 donusum
ben yokken gelın olacak adaylar hayırlısıyla atlatırsınız umarım eccu esra sizlerınde ALLAH yardımcınız olsun
BANADA dua edin rahat rahat gecsın hersey opuyorum
sız ceyızıler bulustgunuzda ben evlenıyor olcam benıde anarsınızz
Kıss ben ne zaman yanlışını düzelttim de gönderme yapmış bak bana :mymeka:teşekkür ederim kuşuminşallah öyle olur :asigim:
yavrucum inan kalçam olduğundan daha düzgün oldu arka tarafı doldurduu kuzummm söylemtme beni şimdii kaydirigubbakcemile3
he vallahi bu günde uyguna aldığımı söyledi kızlar hihoyyyt
aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5
Kompan mıydı neydi ayy eudorabeta olsa şimdi düzeltrdi kesin :roflol: ordn aldım canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?