Bunlar da polar battaniyelerim. Pembe olan yumuşacık havlu polarlardan. Diğeri ise çift tarflı bi yüzü sarı diğeri turuncu. Ama kumaşı ışıktan çok tuhaf çıkmış sanki polar değil de muşamba kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım battaniyelerini tek kişilik mi bunlar?
ne kadara aldın?
ben çeyizime tek kişilik bi tane nevresim aldım şimdilik ama almam gerekiyo daha ya?
kaç tane yeter bilemiyorumm
Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım
bu tencereler ve çaydanlık da çok güzelmiş ne kadara aldın canım hepsini?
çelik tencere seti aldık baya da çok tenceresi var ama ben bunlardan da istiyorum...
o kadar çok şey istiyorum kiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek:
Gelirim canımm.Ni dimek hem kahvemizi içer hemde KK nın dedikodusunu yaparız kaydirigubbakcemile3Hemşo nerdesin sen ya? Sağol tatlım bu arada eee sen bana gelirsin ben sana bunlarla kahve ikram ederimBurcu karıştırdı başkası düzeltmişti onun yanlışını kaydirigubbakcemile3 Özellikle bişey yazmadım dedim hemşom gelsin de bakalım ne dicek :roflol:
Wayy wayy hemşom yine güzel şeyleri kapmışınn :jeyyar:Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
Çaydanlığı eklemişken daha önce eklemediğim 5-6 ay evvel aldığım aynı desendeki tencere takımım
Ayy bu kalpli olan çok güzell hemşomm :asigim: İyi günlerde özellikle koçişinle film keyfi yapınca sarılın bunlaa ayy ne romantik :jeyyar: :asigim:
Bende çok şey istiyorumm ama param yokbu tencereler ve çaydanlık da çok güzelmiş ne kadara aldın canım hepsini?
çelik tencere seti aldık baya da çok tenceresi var ama ben bunlardan da istiyorum...
o kadar çok şey istiyorum kiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek:
Zenku canım, teşekkür ederim öncelikle, battaniyeler tek kişilik şuan evimizde de tek kişilikleri daha çok kullanıyoruz daha kullanışlı oluyor. Bir tane daha tek kişilik bir tane de de çift kişilik var arkadaşım doğum günümde almıştı. Onları da çıkarınca eklerim. Bunları metrodan birkaç ay evvel almıştım turunculu olan 12 lira, diğeri de 16 liraydı sanırım. Çaydanlığı da geçen hafta 60 liraya aldım, tencereleri de 5-6 ay evvel 180 liraya almıştım
Ayy bu kalpli olan çok güzell hemşomm :asigim: İyi günlerde özellikle koçişinle film keyfi yapınca sarılın bunlaa ayy ne romantik :jeyyar: :asigim:
Ayyyy ne güzel dedin sen onu :asigim: Film arşivim var benim birlikte artık tüm filmleri izleriz :asigim:
maşallah canım hafızana :))
Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn:Saruboceq:
Bende çok şey istiyorumm ama param yokHabire kartlara sarılıyorum ne olacak Allah kerim kaydirigubbakcemile3
Ohh bide yanına mısırr cokacimcoookAyy bu kalpli olan çok güzell hemşomm :asigim: İyi günlerde özellikle koçişinle film keyfi yapınca sarılın bunlaa ayy ne romantik :jeyyar: :asigim:
Ayyyy ne güzel dedin sen onu :asigim: Film arşivim var benim birlikte artık tüm filmleri izleriz :asigim:
ben geldim kim var kim yok acaba?? delikafadulden
yarın öğleden önce izin aldım nikah işlemleri için umarım biter öğleden sonra işe yetişirim
bakalım bizim başımıza neler gelecek? :1ninca:
nikah işlemlerinde ayakkabısı yırtılan kimdi yaw aklıma geldi yine koptum kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin düğündaşımmm :1hug:
İnşallah canım işleerin terayağdan kıl çeker gibi çabuk ve sorunsuz geçer :Saruboceq:
Bizimki gibi olmaz kaydirigubbakcemile3 Ayakkabısı yırtılanda Arsimaydı.
Sahi yaa arsima nerelerdee :uhm:
Hemşom teşekkür etmeyi unutmuşum sana a.s. Ayyy demek 4. yeğen gelcek allahım ne güzel. Benim daha bi tanecik yok :çok üzgünüm:, ben en büyüğüm yerimseniben
Eee sen büyüksen küçüklere yiğen vermek sana düşüyor :jeyyar: Ben evin en küçüğüyüm ondan 4.kez hala oluyorum.3 erkek yiğenim var canafar = yiğenlerim kaydirigubbakcemile3
4.kız olacak Allah nasip ederse sağlıklı gelir inşallahh :Saruboceq: Ona ne ciciler aldım ne cicilerr ördümm hihoyyyt
Eee sen büyüksen küçüklere yiğen vermek sana düşüyor :jeyyar: Ben evin en küçüğüyüm ondan 4.kez hala oluyorum.3 erkek yiğenim var canafar = yiğenlerim kaydirigubbakcemile3
4.kız olacak Allah nasip ederse sağlıklı gelir inşallahh :Saruboceq: Ona ne ciciler aldım ne cicilerr ördümm hihoyyyt
Ayyyy ben de en çok hala olmayı istiyorum, teyzeden daha çok niyeyse. Halamları çok severim belki ondandır :uhm: Vala en az bir yıl çocuk filan düşünmüyoruz. Bizimkiler de kayınvalidemler de bir yıl boyunca çok ısrar etcekler biliyorum iki taraf da çocuk delisi. Benim de görümcem hamile ben de onun bebişine ciciler alıyorum.Sen örmeyi de biliyon? Benimkine de örersin artıkın teyzesi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?