Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bunlar da polar battaniyelerim. Pembe olan yumuşacık havlu polarlardan. Diğeri ise çift tarflı bi yüzü sarı diğeri turuncu. Ama kumaşı ışıktan çok tuhaf çıkmış sanki polar değil de muşamba kaydirigubbakcemile3

Gelirim canımm.Ni dimek hem kahvemizi içer hemde KK nın dedikodusunu yaparız kaydirigubbakcemile3 Walla bugün hiç keyfim yoktu canım yaa benneyaptımki Bide yiğenler bizdeydi girdim ama yazma fırsatım olmadı hiç :1no2: Vee birazdan annemler hastaneye gidicek 4.yiğeni geliyorr hihoyyyt
Bende diyorum ben bişe yazmadım ne yanlışı düzelttimki acep dedim :uhm: Geçmişi okuyunca anladım kaydirigubbakcemile3

Wayy wayy hemşom yine güzel şeyleri kapmışınn :jeyyar:
Çok güzeller mor menekşeler :asigim:

Ayy bu kalpli olan çok güzell hemşomm :asigim: İyi günlerde özellikle koçişinle film keyfi yapınca sarılın bunlaa ayy ne romantik :jeyyar: :asigim:
Bende çok şey istiyorumm ama param yok Habire kartlara sarılıyorum ne olacak Allah kerim kaydirigubbakcemile3

Bende çok şey istiyorumm ama param yok Habire kartlara sarılıyorum ne olacak Allah kerim kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

aynen canım da ay sonu yaklaşınca bakalım ne etcuuk:ecrin_bebek:

Zenku canım, teşekkür ederim öncelikle, battaniyeler tek kişilik şuan evimizde de tek kişilikleri daha çok kullanıyoruz daha kullanışlı oluyor. Bir tane daha tek kişilik bir tane de de çift kişilik var arkadaşım doğum günümde almıştı. Onları da çıkarınca eklerim. Bunları metrodan birkaç ay evvel almıştım turunculu olan 12 lira, diğeri de 16 liraydı sanırım. Çaydanlığı da geçen hafta 60 liraya aldım, tencereleri de 5-6 ay evvel 180 liraya almıştım

maşallah canım hafızana :))
Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn:Saruboceq:

maşallah canım hafızana :))
Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn:Saruboceq:

Vala çeyiz listemde aldığım şeyleri çizerken çoğunlukla fiyatlarını da yazıyorum. Battaniyeleri yazmamışım hatırladığım kadarıyla yazdım ama diğerlerini bakıp söyledim

ben geldim kim var kim yok acaba?? delikafadulden
yarın öğleden önce izin aldım nikah işlemleri için umarım biter öğleden sonra işe yetişirim
bakalım bizim başımıza neler gelecek? :1ninca:
nikah işlemlerinde ayakkabısı yırtılan kimdi yaw aklıma geldi yine koptum kaydirigubbakcemile3

Hemşom teşekkür etmeyi unutmuşum sana a.s. Ayyy demek 4. yeğen gelcek allahım ne güzel. Benim daha bi tanecik yok :çok üzgünüm:, ben en büyüğüm yerimseniben

Ayakkabısı yırtılan arsimaydı. Bir kan sonucunu bir haftada alabilen ve saatlerce kan merkezini arayan da bizdik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende çok şey istiyorumm ama param yok Habire kartlara sarılıyorum ne olacak Allah kerim kaydirigubbakcemile3

aynen canım da ay sonu yaklaşınca bakalım ne etcuuk:ecrin_bebek:[/QUOTE]
Ne etsin sıkıla yakıla ödücez kaydirigubbakcemile3

Hemşom teşekkür etmeyi unutmuşum sana a.s. Ayyy demek 4. yeğen gelcek allahım ne güzel. Benim daha bi tanecik yok :çok üzgünüm:, ben en büyüğüm yerimseniben

Eee sen büyüksen küçüklere yiğen vermek sana düşüyor :jeyyar: Ben evin en küçüğüyüm ondan 4.kez hala oluyorum.3 erkek yiğenim var canafar = yiğenlerim kaydirigubbakcemile3
4.kız olacak Allah nasip ederse sağlıklı gelir inşallahh :Saruboceq: Ona ne ciciler aldım ne cicilerr ördümm hihoyyyt

Ayyyy ben de en çok hala olmayı istiyorum, teyzeden daha çok niyeyse. Halamları çok severim belki ondandır :uhm: Vala en az bir yıl çocuk filan düşünmüyoruz. Bizimkiler de kayınvalidemler de bir yıl boyunca çok ısrar etcekler biliyorum iki taraf da çocuk delisi. Benim de görümcem hamile ben de onun bebişine ciciler alıyorum. Sen örmeyi de biliyon? Benimkine de örersin artıkın teyzesi kaydirigubbakcemile3

eudorabeta canım yeğen sevgisi bambaşka bişi ya hele kızlar bitiriyor insanı.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

maşallah canım yaaa
bende bu abiler varken hala falan olamam direk anne olayım en iyisihihoyyyt

ahh canım ya benim kayınvalidem şimdiden başladı.ben ise 2 sene hiç düşünmüyorum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…