Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayakkabısı yırtılan arsimaydı. Bir kan sonucunu bir haftada alabilen ve saatlerce kan merkezini arayan da bizdik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ben size çok güldüm kesin benim başıma gelecek var yarın bekleyin bomba haberleri
umarım kimseyle yoluşmam kaydirigubbakcemile3

aynen canım da ay sonu yaklaşınca bakalım ne etcuuk:ecrin_bebek:
Ne etsin sıkıla yakıla ödücez kaydirigubbakcemile3

cnmcım hoşbulduk
işallah dediğin gibi olur demek 4. gelio ha
ne kadar güzel bi duygu dimi bende hayatımda ilk kez teyze oldum 5 ay önce :CüvCüv:
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Örerimm tabii :1hug: Arkadaşımda hamile onada ördüm bi sürü ciciler hihoyyyt
5 aydır işsizim yaa kendimi örgüye verdim kaydirigubbakcemile3 Sıkıntımı örgü örerek atıyorum.Şal yaptım kendime,bebek yelekleri,patikler,kendime bolero ördüm.Nişanlım her geldiğinde elimde başka yumak görüyor.Sana yumak dayanmıyor bi dükkan açalım sana diyor kaydirigubbakcemile3 Napim sıkıntımı,stresimi örgü örerek atıyorum fisfisfis
eudorabeta canım yeğen sevgisi bambaşka bişi ya hele kızlar bitiriyor insanı.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Evet yaa sanki yiğenlerim değilde çocuklarım gibiler kaydirigubbakcemile3 Onlar bana hayran ben onlara :asigim: Benim yiğenlerim hep erkek işte kızımızda 1-2 saat sonra gelecek inşş..:Saruboceq: Çok heyecanlıyım..hihoyyyt Babam evde onu tek bırakmamak için ben gidemedim.Annemle ablam gitti benneyaptımki Nişanlımın 1 tane kız yiğeni 4 erkek yiğeni var.O cimcimeye hastayım zaten her gidişimde ona cici cici şeyler alıyorum kızları çok seviyorum:asigim:
maşallah canım yaaa
bende bu abiler varken hala falan olamam direk anne olayım en iyisihihoyyyt

Niye kıss evli değiller mi :uhm:

Saol canım benimm :1hug: 5 aylık tam sevilme zamanı hırpalanma zamanı :ecrin_bebek:
ablamın hediyesi bambu havlum üstteki pembesinden
Çok güzel bu havlular yaa yerimseniben Bende edinicem biran önce ama annem görürse kesin fırca yerim :mymeka: Çaktırmadan bende böcük gibi eve sokmam lazım :jeyyar:

Havlun çok cici canımcım. Ben de alcam bambulardan yerimseniben

Niye kıss evli değiller mi :uhm:[/QUOTE]
biri daha geçen yaz evlendi düşünmüyolar bi süre dahaa
diğeri de kariyer yapıyo evlenmiyoo:ecrin_bebek:

Niye kıss evli değiller mi :uhm:
biri daha geçen yaz evlendi düşünmüyolar bi süre dahaa
diğeri de kariyer yapıyo evlenmiyoo:ecrin_bebek:[/QUOTE]

Hımm ee şimdiki gençler kariyer peşinde kaydirigubbakcemile3 Benim yiğenler tek abimden.Abim bayılıyor çocuklara.4 çocuğu var.2 tane köpeği 4 tanede kuzusu vardı.3 ünü satmak zorunda kaldı bakamamaya başladı.Annelerini kurban bayramında kestilerr senağlama Ali babanın çiftliği gibi evi maşallahh kaydirigubbakcemile3

bizim de evlenince evimiz hayvanat bahçesi olacak sanırım bi papağan, balıklar bi de kaplumbağaaa

Ne güzel bende hayvanları çok seviyorum.Ne güzel papağanın var demek yerimseniben

benim değil canım nişanlımın bütün hayvanlar:)) papağanı çok güzel yaa bana hoşgeldin diyoher gitiğimde
kaplumbağasını ortaokuldayken almış 1 ytl boyutlarındaymış şimdi kocaman olmuş tabii:ecrin_bebek:

Ben neredeyse tüm hayvanlardan korkarım yaaa sadece uzaktan severim, hele sokakta filan bi köpek göreyim

Oda güzel yerimseniben Sende papağan istediğin herşeyi öğretirsin kaydirigubbakcemile3

Ben neredeyse tüm hayvanlardan korkarım yaaa sadece uzaktan severim, hele sokakta filan bi köpek göreyim

ben sana alıştırayımm :1hug: Bende çok korkardım tavuktan bile korkuyodum o kadar ötlektim yani kaydirigubbakcemile3 Şimdi her türlü hayvanı sevebilirim korku falan kalmadı bende kaydirigubbakcemile3

Kızlar bunlarıda ben geçenlerde netten sipariş verdim..Bi kısmı geldi bi kısmı gelmedi.Gelince hepsini çeker fotolarını koyarım.Bunlar netteki resimleri..
Bu kırmızı gecelik.Fiyatı 10.96 TL

Bunlarda ev terlikleri 19.90 TL fiyatları
Uğurböcekli olanı pijama takımım var uğur böcekli ona takım olsun diye aldım :asigim:
Benimkisi kırmızı olan..

Bunuda siyah olanını aldım..

eudorabeta canım allah hayırla kurtarsın inşallah.sağlıklı analı babalı büyürler inşallah.
terliklerde süpermiş.allahım bu eksikler ne zaman bitecek :Saruboceq:

Kızlar ben kaçar, iyi geceler
Hemşom kaçmış benneyaptımki Cicilerimi göremedi :1closedeyes:
eudorabeta canım allah hayırla kurtarsın inşallah.sağlıklı analı babalı büyürler inşallah.
terliklerde süpermiş.allahım bu eksikler ne zaman bitecek :Saruboceq:

Saol canımm :1hug: Walla bitmicek heralde evlendikten sonrada bitmez kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…